![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Це не для ноутбука я зараз використовую, але одного його друга. Вона недавно були проблеми з Нортон Антивірус і хотів спробувати видалити і повторити установку, для вирішення цієї проблеми. Це сталося коли Нортон не буде встановлювати знову, і вона не в змозі виправити. Я постараюся і не проходьте повз себе сьогодні, але чи є який-небудь конкретної рада ви могли б запропонувати, крім наступних усунення несправностей Symantec веб-сайту? |
|
| |||
| |||
| Щоб бути абсолютно чесно, я не хотів би повернутися до Нортон знову, як це дуже важке ресурс і не самий ефективний антивірус, є кращі безкоштовні альтернативи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви Нортон Removal Tool, щоб видалити її (швидше за все звичай видалити все це, тому що марно) і спробувати новий безкоштовний анти вірус, як Avast чи AVG Theres навантажень, взяти пік в потоці, що вірус Theres декілька потоків по привілейованих безкоштовний анти V's
Температура всередині цього яблучного пирога складає більше 1000 градусів. Якщо я притиснути його, струмінь розплавленого Apple Bramley буде Squirt Out. Може Ідіть, може піти моя. У будь-якому випадку, один з нас йде вниз!! Моя система: Мій
|
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| AVG Antivirus і Avast Antivirus буде зробити набагато краще і є безкоштовними. Їх можна було легко знайти через Google.
| |||
| |||
| Цитата:
Це Майк з Нортон підтримка Уповноваженого команда відповідь на ваш пост. Найпростіший спосіб вирішити цю проблему, це правильно видалити і перевстановити Нортон AntiVirus. Крім того, переконайтеся, що немає інших антивірусних програм, встановлених на цьому комп'ютері, а кілька програм можуть викликати проблеми. Будь ласка, видаліть будь-які інші антивірусні програми в першу чергу. Будь ласка, дотримуйтесь нижче, щоб належним чином видалити і перевстановити Нортон AntiVirus. 1. Натисніть на посилання нижче, і уважно виконайте інструкції з використання інструменту Нортон Вилучення: Нортон Removal Tool та інструкції 2. Після цього інструменту "Виконати" і видалити всі продукти Нортона, перезавантажте комп'ютер. Увійти в Windows і запустити програму вдруге, а потім перезавантажте комп'ютер. 3. Коли комп'ютер знову запущений і працює, переконайтеся, що Ваше інтернет-з'єднання працює правильно. 4. Переінсталюйте Нортон AntiVirus, використовуючи оригінальну ЗМІ. LiveUpdate буде працювати в кінці установки і завантажити і встановити всі доступні оновлення. 5. Щоб переконатися, що встановлені всі оновлення програми та файли визначень, вручну запускати LiveUpdate, використовуючи такі методи: (А) Натисніть кнопку "Пуск" -> "Всі програми" -> "NortonAntiVirus" -> і виберіть "LiveUpdate." з підменю. LiveUpdate почнеться підключення ще раз, і ви можете спостерігати за процесом оновлення у вікні. Коли вона завершиться, Ви побачите повідомлення в вікні, яке говорить: "Ваша система до дати". (B), натисніть кнопку "Готово", щоб закрити вікно LiveUpdate. Крім того, ви можете дайте відповідь повернутися до цієї теми і уточнити, яку версію Нортон AntiVirus ваш друг встановлений і якої версії Windows. Спробуйте цей процес і відповісти Назад до цієї теми і дайте мені знати, якщо він вирішив ваш issue.Also, чи можете ви дайте відповідь повернутися до цієї теми і уточнити, яку версію Нортон AntiVirus ваш друг встановлений і якої версії Windows. Спасибі, Mike Майкл Йорк Нортон Уповноважені групи підтримки Symantec Corporation |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| .... або, ще краще, використовуйте інструмент для видалення і встановлення покращений продукт.
Nortoon Bloatware на це краще і ресурси свині системи, а також створення інших питань ....... вона буде в кінцевому рахунку пошкодити вашу систему і ви краще без його. Крім того, незважаючи на весь галас продажу, це не particalarly добре виявлення. Вибачте Майкл Йорк, але NOD32 є набагато перевершує продукт і набагато менш вимогливі до ресурсів. Моя система: Головна Build
|
|
| |||
| |||
| Велике вам спасибі за всі ваші поради. Нортон Мій друг Antivirus зараз фіксовані (вона вважає за краще зберегти його), і в мене набагато більше інформації про вільні і ефективних програм анти-вірус. Я дійсно ціную все допомогу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я просто хотів би сказати, що новий nortons, 360 і 2008, не є ресурсом на всіх важких у зв'язку з повною зміною коду. Я згоден, 2006 була надзвичайно голодний і повільне, але вони набагато краще.
| |||
| |||
| Цитата:
Я радий чути, що ваші друзі установки Нортона тепер працює правильно. Будь здоровий, Mike Майкл Йорк Нортон Уповноважені групи підтримки Symantec Corporation http://service.symantec.com/priority |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Iexplore.exe і Нортон проблема | mysteryman | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 37 | 23 грудня 2008 00:46 |
| Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise | runoades | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 2 | 3 грудня 2008 13:54 |
| Дивно Pop Up проблема - Antivirus 2009 | Marshimaro1 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 11 листопада 2008 19:38 |
| Symantec Antivirus проблеми | Showtee | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 2 січня 2008 12:34 |
| Нортон Антивірус і мобільних телефонів | login_beta23 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 1 | 30 березня 2007 21:59 |
| Різьба Інструменти | |
| |