менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Нортон Антивірус проблема.

Reply

Різьба Інструменти
Old 16 лютого 2008, 03:20
Член групи

Default Нортон Антивірус проблема.

Це не для ноутбука я зараз використовую, але одного його друга.

Вона недавно були проблеми з Нортон Антивірус і хотів спробувати видалити і повторити установку, для вирішення цієї проблеми. Це сталося коли Нортон не буде встановлювати знову, і вона не в змозі виправити.

Я постараюся і не проходьте повз себе сьогодні, але чи є який-небудь конкретної рада ви могли б запропонувати, крім наступних усунення несправностей Symantec веб-сайту?
Old 16 лютого 2008, 04:43
Член групи

Щоб бути абсолютно чесно, я не хотів би повернутися до Нортон знову, як це дуже важке ресурс і не самий ефективний антивірус, є кращі безкоштовні альтернативи.
Old 16 лютого 2008, 05:09
Донор групи

Ви Нортон Removal Tool, щоб видалити її (швидше за все звичай видалити все це, тому що марно)

і спробувати новий безкоштовний анти вірус, як Avast чи AVG Theres навантажень,

взяти пік в потоці, що вірус Theres декілька потоків по привілейованих безкоштовний анти V's

Моя система: Мій

Процесор (и):
AMD Athlon Dual Core
Материнська плата:
WinFast 6600
ОЗУ:
3gb
Графічна карта (и):
MSI 8600GT
Звукова карта:
Деякі дешевих DX9 5.1
Жорсткий диск (и):
Оптичний привід (и):
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Монітор (и):
CiBox 1440 x 900
Операційна система (и):
Vista
Old 16 лютого 2008, 05:24
Rik
Забороненої угруповання

AVG Antivirus і Avast Antivirus буде зробити набагато краще і є безкоштовними. Їх можна було легко знайти через Google.

Особисто, коли я з роду комп'ютер, який Нортон на ньому я можу видалити його в якості самого першого кроку.

Нортон причини набагато більше проблем, ніж вирішує.

Моя система: Glowbox

Процесор (и):
AMD Athlon 3000 + 64bit Ньюкасл S754
Материнська плата:
ASUS K8V-X
ОЗУ:
512meg Infineon PC3200
Графічна карта (и):
Sapphire Radeom 9600 Pro Atlantis 128 Мб
Звукова карта:
AC97
Жорсткий диск (и):
40gig, 80gig і 200gig
Оптичний привід (и):
1 * запису компакт-дисків, 1 * DVD-ROM
Діло / PSU:
Охолодження:
Мережі / Інтернет:
Тепер доступ до Інтернету
Монітор (и):
Dell 19 "
Операційна система (и):
Xp Pro
Old 17 лютого 2008, 16:45
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав KingOmega View Post
Це не для ноутбука я зараз використовую, але одного його друга.

Вона недавно були проблеми з Нортон Антивірус і хотів спробувати видалити і повторити установку, для вирішення цієї проблеми. Це сталося коли Нортон не буде встановлювати знову, і вона не в змозі виправити.

Я постараюся і не проходьте повз себе сьогодні, але чи є який-небудь конкретної рада ви могли б запропонувати, крім наступних усунення несправностей Symantec веб-сайту?
Привіт королю,

Це Майк з Нортон підтримка Уповноваженого команда відповідь на ваш пост. Найпростіший спосіб вирішити цю проблему, це правильно видалити і перевстановити Нортон AntiVirus. Крім того, переконайтеся, що немає інших антивірусних програм, встановлених на цьому комп'ютері, а кілька програм можуть викликати проблеми. Будь ласка, видаліть будь-які інші антивірусні програми в першу чергу.

Будь ласка, дотримуйтесь нижче, щоб належним чином видалити і перевстановити Нортон AntiVirus.

1. Натисніть на посилання нижче, і уважно виконайте інструкції з використання інструменту Нортон Вилучення:

Нортон Removal Tool та інструкції

2. Після цього інструменту "Виконати" і видалити всі продукти Нортона, перезавантажте комп'ютер. Увійти в Windows і запустити програму вдруге, а потім перезавантажте комп'ютер.

3. Коли комп'ютер знову запущений і працює, переконайтеся, що Ваше інтернет-з'єднання працює правильно.

4. Переінсталюйте Нортон AntiVirus, використовуючи оригінальну ЗМІ. LiveUpdate буде працювати в кінці установки і завантажити і встановити всі доступні оновлення.

5. Щоб переконатися, що встановлені всі оновлення програми та файли визначень, вручну запускати LiveUpdate, використовуючи такі методи:

(А) Натисніть кнопку "Пуск" -> "Всі програми" -> "NortonAntiVirus" -> і виберіть "LiveUpdate." з підменю. LiveUpdate почнеться підключення ще раз, і ви можете спостерігати за процесом оновлення у вікні. Коли вона завершиться, Ви побачите повідомлення в вікні, яке говорить: "Ваша система до дати".
(B), натисніть кнопку "Готово", щоб закрити вікно LiveUpdate.

Крім того, ви можете дайте відповідь повернутися до цієї теми і уточнити, яку версію Нортон AntiVirus ваш друг встановлений і якої версії Windows.

Спробуйте цей процес і відповісти Назад до цієї теми і дайте мені знати, якщо він вирішив ваш issue.Also, чи можете ви дайте відповідь повернутися до цієї теми і уточнити, яку версію Нортон AntiVirus ваш друг встановлений і якої версії Windows.

Спасибі,
Mike

Майкл Йорк
Нортон Уповноважені групи підтримки
Symantec Corporation
Old 17 лютого 2008, 17:37
Донор групи

.... або, ще краще, використовуйте інструмент для видалення і встановлення покращений продукт.

Nortoon Bloatware на це краще і ресурси свині системи, а також створення інших питань ....... вона буде в кінцевому рахунку пошкодити вашу систему і ви краще без його. Крім того, незважаючи на весь галас продажу, це не particalarly добре виявлення.

Вибачте Майкл Йорк, але NOD32 є набагато перевершує продукт і набагато менш вимогливі до ресурсів.

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Old 24 лютого 2008, 05:05
Член групи

Велике вам спасибі за всі ваші поради. Нортон Мій друг Antivirus зараз фіксовані (вона вважає за краще зберегти його), і в мене набагато більше інформації про вільні і ефективних програм анти-вірус. Я дійсно ціную все допомогу.
Old 24 лютого 2008, 10:45
Донор групи

Я просто хотів би сказати, що новий nortons, 360 і 2008, не є ресурсом на всіх важких у зв'язку з повною зміною коду. Я згоден, 2006 була надзвичайно голодний і повільне, але вони набагато краще.

Моя система: #

Процесор (и):
Intel Q6600
Материнська плата:
MSI P6N SLI V2
ОЗУ:
2GB DDR2 PC6400 Corsair
Графічна карта (и):
XFX NVIDIA 8600GTS 512MB
Звукова карта:
Вбудований 8-канальний
Жорсткий диск (и):
Samsung 320GB S-ATA 7200RPM
Оптичний привід (и):
LG Lightscribe
Діло / PSU:
Сопрано & Thermaltake Toughpower 750W
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Безпровідні
Монітор (и):
Samsung Syncmaster 931BW 19 "
Операційна система (и):
Windows XP Professional SP3
Old 27 лютого 2008, 11:32
Член групи

Цитата:
Спочатку Написав KingOmega View Post
Велике вам спасибі за всі ваші поради. Нортон Мій друг Antivirus зараз фіксовані (вона вважає за краще зберегти його), і в мене набагато більше інформації про вільні і ефективних програм анти-вірус. Я дійсно ціную все допомогу.
Привіт королю,

Я радий чути, що ваші друзі установки Нортона тепер працює правильно.

Будь здоровий,

Mike

Майкл Йорк
Нортон Уповноважені групи підтримки
Symantec Corporation
http://service.symantec.com/priority
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Iexplore.exe і Нортон проблема mysteryman Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 37 23 грудня 2008 00:46
Kaspersky Antivirus 2009, Eset NOD32 Antivirus, McAfee VirusScan Enterprise runoades Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 2 3 грудня 2008 13:54
Дивно Pop Up проблема - Antivirus 2009 Marshimaro1 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 11 листопада 2008 19:38
Symantec Antivirus проблеми Showtee Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 2 січня 2008 12:34
Нортон Антивірус і мобільних телефонів login_beta23 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 30 березня 2007 21:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.