по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Север горки идат подир

Reply

Нишка Инструменти
Old 21 октомври 2006, 15:03
Член Група

А семейството приятел има реални проблеми, като закупени и инсталирани Norton Internet Security. Случайна заключване прозорци и машина за мелене спре с натоварването на процесора на 100% са общи събития, въпреки че не мога да намеря причината защо.

Тя е Север процеси, които са проблем за блокирането Север лекува тя, въпреки че като се има предвид факта, че са платили за софтуера, той не е идеалното решение. Някой друг има нещо подобно? Аз нищо не сте имали, но похвала за Нортън като тя се използва от години, но този проблем не трябва да се осъществяват Celeron 1.7GHz HP Lapton с 256MB Рам на Windows XP като тя е.
Old 21 октомври 2006, 15:45
Администратор Група

Цитат:
Първоначално Публикувано от Кобалт
Celeron 1.7GHz HP Lapton с 256MB Рам на Windows XP като тя е.
Windows се нуждае 256MB овен да оперират. 256MB е доста ниска в днешните стандарти, моята майки PC е идентичен спецификационен и се движат по навик, че ... добре, но тя не прави PC вземе един час до малко обувка горе.

Север е добре известен като изключително трудна за PC ресурси, не може и не включите перфектно бързи машини в бавни парчета глупости.

Ако някога посетите клиент и те са Нортън да изтрия това, че е боклук.

Извинявай, но аз го мразя. Моят съвет .... Свали го и оставя някои неща за свободно.

: усукана:

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 октомври 2006, 15:48
Член Група

Добре, аз ще дам AVG пробвам, тъй като той няма да ги върна нищо допълнително, но аз лично не може да устои на софтуер. Аз не знам защо, но аз мисля, че тя липсва интуитивен интерфейс да се превърне от добро свободния софтуер в истинско съкровище.

Има ли в работата, макар че не бих доверие моята работа с машини с него лично. Ако повече от достатъчни, за случайни уеб браузър, e-Мейлър и MSN потребител, все пак:)

Благодаря за съвета, ще споделите ли как тя отива.
Old 21 октомври 2006, 15:51
Администратор Група

Използвам Avast моята машина за всички бизнес и лични. Не съм имал проблем с нея винаги. Неговият по-добре, отколкото AVG.
Old 21 октомври 2006, 15:58
Член Група

Не мога да стоя Север всеки продукт, Моята машина не е брилянтна, но той работи толкова по-добре без Север използвайки всичко ресурси.
Открих, че това ще отнеме векове за компютъра към обувка горе правилно и за откриване на програми е бавна, то просто се яде в моя компютър!
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc