![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| А семейството приятел има реални проблеми, като закупени и инсталирани Norton Internet Security. Случайна заключване прозорци и машина за мелене спре с натоварването на процесора на 100% са общи събития, въпреки че не мога да намеря причината защо. Тя е Север процеси, които са проблем за блокирането Север лекува тя, въпреки че като се има предвид факта, че са платили за софтуера, той не е идеалното решение. Някой друг има нещо подобно? Аз нищо не сте имали, но похвала за Нортън като тя се използва от години, но този проблем не трябва да се осъществяват Celeron 1.7GHz HP Lapton с 256MB Рам на Windows XP като тя е. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитат:
Север е добре известен като изключително трудна за PC ресурси, не може и не включите перфектно бързи машини в бавни парчета глупости. Ако някога посетите клиент и те са Нортън да изтрия това, че е боклук. Извинявай, но аз го мразя. Моят съвет .... Свали го и оставя някои неща за свободно. : усукана: Моята система: Hybr! Г
|
|
| |||
| |||
| Добре, аз ще дам AVG пробвам, тъй като той няма да ги върна нищо допълнително, но аз лично не може да устои на софтуер. Аз не знам защо, но аз мисля, че тя липсва интуитивен интерфейс да се превърне от добро свободния софтуер в истинско съкровище. Има ли в работата, макар че не бих доверие моята работа с машини с него лично. Ако повече от достатъчни, за случайни уеб браузър, e-Мейлър и MSN потребител, все пак:) Благодаря за съвета, ще споделите ли как тя отива. |
|
| |||
| |||
| Използвам Avast моята машина за всички бизнес и лични. Не съм имал проблем с нея винаги. Неговият по-добре, отколкото AVG. |
|
| |||
| |||
| Не мога да стоя Север всеки продукт, Моята машина не е брилянтна, но той работи толкова по-добре без Север използвайки всичко ресурси. Открих, че това ще отнеме векове за компютъра към обувка горе правилно и за откриване на програми е бавна, то просто се яде в моя компютър! |