![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Rodinný přítel má skutečné problémy, které mají nakoupeny a instalovány Norton Internet Security. Náhodný zamykacího okna a stroj na broušení zastavení s CPU na 100% jsou běžné události, i když nemohu najít důvod, proč. Je Norton procesů, které jsou problém, protože vypnutím Norton vyléčí to, i když s ohledem na skutečnost, že mají zaplacené za software, že to není ideální řešení. Kdokoli jiný měl něco takového? Jsem neměl nic, ale pochvalu za Norton užily sám několik let, ale tento problém by neměl být provedení 1.7GHz Celeron Lapton HP s 256 MB RAM pro Windows XP, jako je. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citace:
Norton je dobře známo, že jsou nesmírně náročné na PC zdrojů, je možné a co zase perfektně rychlé stroje na pomalé kousky svinstvo. Pokud jsem někdy navštívit zákazníka a mají Norton jsem odstranit, je svinstvo. Je nám líto, ale nesnáším to. Moje rady .... Sundej si to a dal volné díky. : zkrouceny: Můj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| To je fér, Dám AVG zkusit, protože to nebude nastaven zpět něco extra, i když osobně nemohu postavit softwaru. Nevím proč, ale myslím, že jí chybí intuitivní rozhraní, aby se z dobrého svobodného software v reálném gem. Má práci, ale já jsem nechtěl věřit mé práce stroje s ním osobně. By měl více než dostačující pro příležitostné webový prohlížeč, E-Mailer a MSN uživateli, i když:) Díky za tipy, budu vás informovat, jak to chodí. |
|
| |||
| |||
| Používám Avast pro všechny mé stroj obchodní a osobní. Jsem neměl problém s tím nikdy. Jeho lépe než AVG. |
|
| |||
| |||
| I can't stand jakéhokoli produktu Norton, můj stroj není geniální, ale funguje to tak mnohem lepší bez Norton je to s využitím všech dostupných zdrojů. Zjistil jsem, že to bude mít věk, aby počítač spustit správně a otevírání programů byl pomalý, to byl jen můj počítač jíst! |