μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Norton δεινοπαθεί

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Οκτώβρη 2006, 15:03
Μέλος Ομάδα

Default Norton δεινοπαθεί

Ένας φίλος της οικογένειας έχει πραγματικά προβλήματα που έχουν αγοραστεί και να εγκατασταθεί το Norton Internet Security. Τυχαία κλειδώματος ups και το μηχάνημα ατονεί με χρήση CPU στο 100% είναι κοινές εμφανίσεις, όμως δεν μπορώ να βρω τους λόγους.

Είναι το Norton μεθόδους που είναι το πρόβλημα, όπως η απενεργοποίηση του Norton θεραπείες που, αν και με δεδομένο το γεγονός ότι έχουν καταβληθεί για το λογισμικό δεν είναι μια ιδανική λύση. Οποιοσδήποτε άλλος είχε κάτι τέτοιο; Έχω αλλά δεν είχε τίποτα επαίνους για το Norton έχουν χρησιμοποιήσει ο ίδιος για χρόνια, αλλά το πρόβλημα αυτό δεν θα πρέπει να διενεργείται μία 1.7GHz Celeron HP Lapton με 256MB Ram για τα Windows XP σαν να είναι.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 15:45
Διαχειριστής Ομάδα

Απόσπασμα:
Αρχικά Αποστολέας Κοβάλτιο
HP Lapton Celeron 1.7GHz με 256MB Ram για τα Windows XP σαν να είναι.
Windows ίδια ανάγκες 256MB RAM για να λειτουργεί. 256MB είναι αρκετά χαμηλά στη σημερινή πρότυπα, μητέρες το PC μου είναι ίδια spec και συνηθίζει τρέχει σε ότι ... καλά θα κάνει, αλλά κάνει τον υπολογιστή να λάβει μια ώρα μόνο μέχρι εκκίνησης.

Το Norton είναι πολύ γνωστή για την ιδιαίτερα απαιτητική από πλευράς πόρων PC, μπορεί και κάνει τη σειρά απόλυτα με υψηλότερες ταχύτητες σε αργή τεμάχια χάλια.

Αν ποτέ επίσκεψη ενός πελάτη και πρέπει να καταργήσετε το Norton, είναι σκατά.

Λυπούμαστε, αλλά μισώ. Η συμβουλή μου .... λάβουν έκτακτα και τίθενται ορισμένα πράγματα σχετικά με την ελεύθερη.

: συστραμμένοι:

Το σύστημά μου: Hybr! Δ

Processor (s):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
Μνήμες:
2GB DDR2 PC2-5300
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 7150M Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Κάρτα Ήχου:
5,1 Εποχούμενες Ολοκληρωμένη
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Υπόθεση / PSU:
Stock HP
Ψύξη:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 Nic / 10MB Virgin Cable
Monitor (ες):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 Οκτώβρη 2006, 15:48
Μέλος Ομάδα

Πολύ καλά, θα σας δώσει AVG δοκιμάστε δεδομένου ότι δεν θα τους αφήσουν κάτι που επιπλέον, αν και προσωπικά δεν μπορώ να σταθεί το λογισμικό. Δεν ξέρω γιατί αλλά νομίζω ότι του λείπει η διαισθητική διασύνδεση με τη σειρά της από την καλή ελεύθερου λογισμικού σε ένα πραγματικό στολίδι.

Μήπως η δουλειά, αν και δεν θα εμπιστεύονται τη δουλειά μου μηχανές με προσωπικά. Σε περισσότερο από αρκετό για ένα casual web browser, e-Mailer και MSN χρήστη, αν:)

Ευχαριστώ για τις συμβουλές, εγώ θα σας ενημερώσω πώς πηγαίνει.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 15:51
Διαχειριστής Ομάδα

Avast για να χρησιμοποιήσω όλες μου τις επιχειρήσεις και τις προσωπικές μηχανή. Έχω δεν είχε ποτέ πρόβλημα με αυτό. Το καλύτερο από το AVG.
Old 21 Οκτώβρη 2006, 15:58
Μέλος Ομάδα

Δεν μπορώ να σταθεί Norton κάθε προϊόν, το μηχάνημά μου δεν είναι εξαιρετική, αλλά λειτουργεί πολύ καλύτερα χωρίς Norton χρησιμοποιώντας όλα είναι μέσα.
Βρήκα ότι θα λάβει τις ηλικίες για τον υπολογιστή να ξεκινήσει κανονικά μέχρι και το άνοιγμα των προγραμμάτων ήταν αργός, ήταν μόνο το φαγητό μου υπολογιστή!
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.