manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Norton woes

Reply

Thread Tools
Old 21. listopad 2006, 15:03
Member Group

A obiteljski prijatelj ima koji imaju stvarne probleme kupljen i instaliran Norton Internet Security. Random zaključavanje prozore i stroj za brušenje zaustaviti uz uporabu procesora na 100% su uobičajene pojave, iako ne mogu pronaći razlog.

To je Norton procesi koji su problem kao onemogućivanju Norton liječi se, iako s obzirom na činjenicu da su plaćeni za softver to nije idealno rješenje. Svatko je imao nešto drugo kao što je ovaj? Ja sam imala ništa osim hvale za Norton nakon što se ona sama već godinama, ali ovaj problem ne bi trebalo bi se izazvalo Celeron 1.7GHz HP Lapton sa 256MB Ovan na Windows XP kao što je to.
Old 21. listopad 2006, 15:45
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by Kobalt
HP Lapton Celeron 1.7GHz sa 256MB Ovan na Windows XP kao što je to.
Windows sama potreba 256MB RAM-a za rad. 256MB je prilično niska u današnje standarde, moj PC je mums spec. i istovjetna je običaj prikazivati na to ... dobro, ali on ne čini PC potrajati sat vremena da se samo boot up.

Norton je poznat kao iznimno zahtjevna na PC resursa, može se okrenuti i savršeno brze strojeve u spor komada sranje.

Ako sam ikada posjetiti klijenta i imaju Norton sam ga ukloniti, to je sranje.

Žao nam je, ali ja mrzim to. Moj savjet .... odnesite ga isključiti i staviti neke stvari na besplatan.

: upletenom:

My System: Hybr! D

Procesor (i):
AMD Turion 64 x2 TL-64 2.2GHz
Matične ploče:
HP nForce 560
RAM memorija:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafička kartica (e):
Nvidia 7150M Onboard Integrirane
Sound Card:
5,1 Onboard Integrirane
Tvrdi disk (i):
250GB 5400RPM SATA300
Optički pogon (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Stock HP
Hlađenje:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Djevice Cable
Monitor (e):
17 "WXGA + BrightView HD Široki zaslon
Operacijski sustav (e):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21. listopad 2006, 15:48
Member Group

Sajam dosta, ja ću pokušati dati AVG jer neće ih nazad ništa extra, iako ja osobno ne može opstati softvera. Ne znam zašto ali mislim da to nema intuitivno sučelje da bi se to od dobrog slobodnog softvera u pravi dragulj.

Da li se posao, ipak ne bih vjerovati mom radu sa strojevima osobno. Trebali bi više nego dovoljno za povremeni web preglednik, e-Mailer i MSN korisniku, ipak:)

Hvala za savjete, ja ću pustiti da znate kako to ide.
Old 21. listopad 2006, 15:51
Administrator Group

Koristim Avast stroj za sve moje poslovne i osobne. Sam nije imao problema s njom ikad. Njegova bolja nego AVG.
Old 21. listopad 2006, 15:58
Member Group

Ja ne mogu stajati bilo koji proizvod, Norton, Moj stroj nije genijalan, ali tako to radi puno bolje bez Norton koristeći se svim sredstvima.
Otkrio sam da bi se dobi za to čizma gore računalo ispravno i otvaranje programa je bio spor, to je bio samo moj računalo prehranom!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.