![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A család barátja annak valós problémákra, amelyek a vásárolt és telepített Norton Internet Security. Véletlen lock up "és a gép köszörűgép hogy megállt a CPU, a 100%-a közös események, bár én nem találom, hogy miért. A Norton folyamatok, a probléma, mint kikapcsolni a Norton kúrákkal meg, de mivel az a tény, hogy kifizették a szoftvert, hogy nem ideális megoldás. Mindenki más, aki már semmi ilyesmi? Én is csak dicsérni a Norton használt magam évekig, de ezt a problémát nem lehet határon 1.7GHz Celeron HP Lapton a 256MB RAM, Windows XP, mint ez. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Idézet:
Norton jól ismert, hogy rendkívül igényes PC-s forrásokat is, és nem pedig tökéletesen gyors gépet lassú darab szar. Ha még egyszer meglátogat egy ügyfelet, és azokat a Norton eltávolítani, akkor szar. Sajnáljuk, de utálom. Az én tanácsom .... vegye le, és egy kis free stuff on. : twisted: My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Fair elég Adok AVG egy próbát, mert nem fogja meg őket vissza semmi extra, de személyesen nem tudok állni a szoftvert. Nem tudom miért, de úgy gondolom, hogy nem az intuitív interfész viszont, hogy a jó szabad szoftverek valódi gem. Tartalmaz-e a munka, bár én nem bízom a munkámat gépek személyesen. Amennyiben több mint elegendő a hétköznapi web böngésző, e-levelező és az MSN felhasználó, ha:) Köszönöm a tippeket, I'll let you know how it goes. |
|
| |||
| |||
| Avast használom a gép minden üzleti és személyes. Én már nem volt probléma, hogy valaha. A jobb, mint az AVG. |
|
| |||
| |||
| Ki nem állhatom a Norton termékek, Saját gép nem zseniális, de így sokkal jobban működik anélkül Norton segítségével minden tőle forrásokat. Azt találták, hogy ez a korosztály veszi, hogy a számítógép boot up megfelelő programok megnyitása és lassú volt, hogy éppen eszik a számítógépet! |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Vista Sig keservek | chris357 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 21. január 2009 21:21 |
| Egérgörgőt bajok | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 9 | 22. július 2008 12:02 |
| Betéti kártya keservek! | Mike0001 | Off Topic Discussion | 2 | 23. április 2008 04:29 |
| Operációs rendszer telepítés bajok | dice14u | A Windows operációs rendszerek | 1 | 18. december 2007 11:32 |
| Grafikus kártya woes, kérem, segítsen! | mark99 | Grafikus kártyák és monitorok | 19 | 11. július 2007 23:09 |
| Téma eszközök | |
| |