![]() |
|
|
|||
|
|||
|
משפחה חבר אמיתי הוא נתקל בבעיות צורך לרכוש והתקנת Norton Internet Security. אקראית תליענ UPS ואת מכונת השחזה כדי להפסיק את השימוש ב-CPU עם 100% המופעים הם נפוצים, אם כי אני לא יכול למצוא את הסיבה.
זה Norton תהליכים המהווים את הבעיה כפי להשבית את Norton cures אותו, אם כי לאור העובדה שהם שילמו עבור התוכנה זה לא פתרון אידיאלי. כל אחד אחר היה דבר כזה? לא קיבלתי שום דבר לא היה אלא לשבח עבור Norton נתקל השתמשתי בה בעצמי במשך שנים, אבל זו לא צריכה להיות בעיה effecting א Celeron 1.7GHz HP עם 256MB ראם Lapton ב-Windows XP, כמו שזה. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
ציטוט:
Norton היא ידועה בשביל להיות תובעניים ביותר על משאבי המחשב, וכן האם הוא יכול להפוך מכונות מושלם במהירות איטית לתוך פיסות שטויות. אם אי פעם אני מבקר לקוח והם Norton אני מסיר את זה, זה חרא. מצטער, אבל אני שונא את זה. העצה שלי .... תוריד את זה ושם על כמה דברים בחינם. : נעוה: המערכת שלי: Hybr! ד
|
|
|
|||
|
|||
|
סביר מספיק, אני אתן ממוצע של ניסיון מאז הוא לא בחר אותם בחזרה דבר נוסף, אם כי באופן אישי אני לא יכול לסבול את התוכנה. אני לא יודע למה, אבל אני חושב שהוא חסר את ממשק אינטואיטיבי להפעיל אותו טוב תוכנות חינמיות לתוך פנינה אמיתית.
עושה את העבודה, אם כי אני לא סומך על מכונות העבודה שלי עם זה באופן אישי. צריך להספיק יותר עבור דפדפן האינטרנט של יום יום, E ו-MSN-מיילר משתמש, אם כי:) תודה על העצות, אני נודיע לך איך זה הולך. |
|
|
|||
|
|||
|
אני משתמש ב Avast לכל מכונת העסק שלי ושל אישי. אני כבר לא היתה בעיה עם זה אי פעם. שלו טוב יותר מאשר ממוצע.
|
|
|
|||
|
|||
|
אני לא יכול לסבול את Norton כל מוצר, המכונה שלי לא מבריק, אבל זה עובד כל כך הרבה יותר טוב בלי כל זה באמצעות Norton של משאבים.
מצאתי כי לקחת הגילאים של המחשב לבצע אתחול תקין של התוכניות ואת הפתיחה היה איטי, זה היה רק לאכול את המחשב שלי! |