mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Norton bėdas

Reply

Temos įrankiai
Old Spalis 21, 2006, 15:03
Narys

Default Norton bėdas

Šeimos draugas, turintys realių problemų turintys įsigytas ir įdiegtas "Norton Internet Security. Atsitiktinė užraktas UPS ir šlifavimo mašina, kad su procesoriaus naudojimas 100% nutraukimas yra įprasti įvykių, nors aš negaliu rasti priežasties.

Jis yra Norton procesus, kurie, kaip išjungti Norton išgydo ji problema, tačiau atsižvelgiant į tai, kad jie sumokėtų už programinę įrangą tai nėra idealus sprendimas. Visi kiti turėjo nieko panašaus? Aš nieko, bet pagirti Norton, naudojusius jis save už metus, tačiau ši problema turėtų būti galima atlikti Celeron 1.7GHz HP Lapton su 256MB RAM "Windows XP", kaip ji yra.
Old Spalis 21, 2006, 15:45
Administrator Grupė

Default Norton bėdas

Citata:
Originally Posted by Kobaltas
Celeron 1.7GHz HP Lapton su 256MB RAM Windows XP ", kaip ji yra.
Windows pats turi 256MB RAM veikia. 256mb yra gana maža šiandienos standartų, mano mama PC yra tapatus spec ir įpratęs važiuoti, kad ... gerai jis daro, bet PC imtis valandą tik įkrauti.

Norton yra gerai žinomas už tai, kad yra ypač sudėtingas dėl kompiuterio išteklių, ji gali ir ji savo ruožtu puikiai greitas mašinas į lėtai gabaliukai šūdas.

Jei aš kada nors aplankyti klientų ir jie Norton ištrinti, jis yra šūdas.

Atsiprašome, bet aš mėgstu jį. Mano patarimas .... nuimkite ir padėkite kai free stuff on.

: twisted:

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Spalis 21, 2006, 15:48
Narys

Default Norton bėdas

Fair enough, I'll give AVG pabandyti, nes jis negali nustatyti juos atgal nieko papildomai, nors asmeniškai aš negaliu stovėti programinės įrangos. Nežinau kodėl bet aš manau, kad ji nėra intuityvi sąsaja, išjungti ją iš gero laisvos programinės įrangos į Perłą.

Ar darbas, nors aš ne pasitikėjimą savo darbą mašinų su juo asmeniškai. Jei daugiau nei pakanka atsitiktinis naršyklė, E-Mailer ir MSN vartotoją, nors:)

Ačiū už patarimus, I'll let you know how it goes.
Old Spalis 21, 2006, 15:51
Administrator Grupė

Default Norton bėdas

Aš naudoju Avast visos mano mašina verslo ir asmeninių. Aš neturėjo problemų su juo per amžius. Jos geriau nei AVG.
Old Spalis 21, 2006, 15:58
Narys

Default Norton bėdas

I can't stand bet Norton produktą Mano mašina ne blizgus, bet jis veikia taip daug geriau be Norton naudojant visų jo išteklių.
Radau, kad ji imtųsi amžius kompiuterį įkrauti tinkamai ir atidarymo programas, buvo lėtas, tai buvo tik valgo mano kompiuteryje!
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Sig Vista bėdas chris357 Windows "operacinės sistemos 4 21 sausis 2009 21:21
Wheel mouse bėdas SocialWarfare General Hardware Chat 9 22 liepa 2008 12:02
Debeto kortelė bėdas! Mike0001 Off Topic Discussion 2 Balandis 23, 2008 04:29
OS bėdas dice14u Windows "operacinės sistemos 1 18 gruodis 2007 11:32
Grafika kortelė bėdas, prašau padėkite! mark99 Graphics Cards & Monitoriai 19 11 liepa 2007 23:09
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.