![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Šeimos draugas, turintys realių problemų turintys įsigytas ir įdiegtas "Norton Internet Security. Atsitiktinė užraktas UPS ir šlifavimo mašina, kad su procesoriaus naudojimas 100% nutraukimas yra įprasti įvykių, nors aš negaliu rasti priežasties. Jis yra Norton procesus, kurie, kaip išjungti Norton išgydo ji problema, tačiau atsižvelgiant į tai, kad jie sumokėtų už programinę įrangą tai nėra idealus sprendimas. Visi kiti turėjo nieko panašaus? Aš nieko, bet pagirti Norton, naudojusius jis save už metus, tačiau ši problema turėtų būti galima atlikti Celeron 1.7GHz HP Lapton su 256MB RAM "Windows XP", kaip ji yra. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citata:
Norton yra gerai žinomas už tai, kad yra ypač sudėtingas dėl kompiuterio išteklių, ji gali ir ji savo ruožtu puikiai greitas mašinas į lėtai gabaliukai šūdas. Jei aš kada nors aplankyti klientų ir jie Norton ištrinti, jis yra šūdas. Atsiprašome, bet aš mėgstu jį. Mano patarimas .... nuimkite ir padėkite kai free stuff on. : twisted: Mano sistema: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Fair enough, I'll give AVG pabandyti, nes jis negali nustatyti juos atgal nieko papildomai, nors asmeniškai aš negaliu stovėti programinės įrangos. Nežinau kodėl bet aš manau, kad ji nėra intuityvi sąsaja, išjungti ją iš gero laisvos programinės įrangos į Perłą. Ar darbas, nors aš ne pasitikėjimą savo darbą mašinų su juo asmeniškai. Jei daugiau nei pakanka atsitiktinis naršyklė, E-Mailer ir MSN vartotoją, nors:) Ačiū už patarimus, I'll let you know how it goes. |
|
| |||
| |||
| Aš naudoju Avast visos mano mašina verslo ir asmeninių. Aš neturėjo problemų su juo per amžius. Jos geriau nei AVG. |
|
| |||
| |||
| I can't stand bet Norton produktą Mano mašina ne blizgus, bet jis veikia taip daug geriau be Norton naudojant visų jo išteklių. Radau, kad ji imtųsi amžius kompiuterį įkrauti tinkamai ir atidarymo programas, buvo lėtas, tai buvo tik valgo mano kompiuteryje! |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Sig Vista bėdas | chris357 | Windows "operacinės sistemos | 4 | 21 sausis 2009 21:21 |
| Wheel mouse bėdas | SocialWarfare | General Hardware Chat | 9 | 22 liepa 2008 12:02 |
| Debeto kortelė bėdas! | Mike0001 | Off Topic Discussion | 2 | Balandis 23, 2008 04:29 |
| OS bėdas | dice14u | Windows "operacinės sistemos | 1 | 18 gruodis 2007 11:32 |
| Grafika kortelė bėdas, prašau padėkite! | mark99 | Graphics Cards & Monitoriai | 19 | 11 liepa 2007 23:09 |
| Temos įrankiai | |
| |