mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Norton woes

Reply

Thread Tools
Old 21 oktobris 2006, 15:03
Loceklis

Ģimenes draugs ir reālas problēmas, ņemot pērk un uzstāda Norton Internet Security. Random atslēga ups un mašīna slīpēšanai, lai apturētu ar CPU noslodze 100% ir parasta notikumu, lai gan es nevaru atrast iemeslu kāpēc.

Ir Norton procesus, kas ir problēma, kā atspējot Norton izārstē to, ja, ņemot vērā to, viņi ir samaksājuši par programmatūru, tas nav ideāls risinājums. Kāds vēl bija kaut kas līdzīgs šim? Man nebija nekas, bet atzinību par Norton ir lietojuši pats gadiem ilgi, taču šo problēmu nedrīkst īstenojušas 1.7GHz Celeron HP Lapton ar 256MB uz Windows XP Ram, kā tas ir.
Old 21 oktobris 2006, 15:45
Administrator Group

Quote:
Originally Posted by Kobalts
1.7GHz Celeron HP Lapton ar 256MB uz Windows XP Ram, kā tas ir.
Logi pašai nepieciešams 256mb ram darboties. 256mb ir diezgan zems šodienas standartiem, mans mums dators ir identisks spec un paradis palaist, ka ... arī tas taču padara datoru ņemt stundas, lai tikai boot up.

Norton ir labi zināms, ir ļoti prasīga PC resursus, tā var un tas savukārt lieliski ātras mašīnas vērā lēno gabalu crap.

Ja es kādreiz apmeklēt klients un viņi ir Norton noņemt, tā ir sūdi.

Atvainojiet, bet es ienīst to. Manu padomu .... noņemiet to nost un laiž dažas bezmaksas stuff on.

: twisted:

Mana sistēma: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Motherboard:
HP nForce 560
RAM Operatīvā atmiņa:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (s):
Nvidia 7150M Onboard Integrētā
Sound Card:
5,1 Onboard Integrētā
Hard Drive (s):
250GB 5400RPM SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Noliktavā HP
Dzesēšana:
Noliktavā HP
Tīkla / Internets:
10/100 NIC / 10MB Virgin Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operating System (s):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 21 oktobris 2006, 15:48
Loceklis

Godīga pietiekami, es došu AVG izmēģināt, jo tas nenosaka atpakaļ kaut ko papildus, kaut gan personīgi es nevaru stāvēt programmatūru. Es nezinu, kāpēc, bet es domāju, ka tai nav intuitīvu saskarni, lai pārvērstu to no labas bezmaksas programmatūru vērā reālā gem.

Vai darbs, kaut gan es nevarētu uzticēties mana darba mašīna ar to personīgi. Ir vairāk nekā pietiekami, lai ikdienas interneta pārlūku, E-Mailer un MSN lietotājs, gan:)

Paldies par padomiem, I'll let jūs zināt, kā tas notiek.
Old 21 oktobris 2006, 15:51
Administrator Group

Es izmantoju Avast visiem maniem mašīna uzņēmējdarbības un personiskās. Man nav bijis problēmu ar to kādreiz. Labāka nekā AVG.
Old 21 oktobris 2006, 15:58
Loceklis

Es nevaru ciest visus Norton produkts, Mana mašīna nav izcili, taču tas strādā tik daudz labāks bez Norton, izmantojot visus tā resursus.
Es atklāju, ka tā pieņems veciem datora sāknēšanas precīzu un atverot programmu bija lēns, tas bija tieši ēšanas mana datora!
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.