![]() |
|
| |||
| |||
| Ģimenes draugs ir reālas problēmas, ņemot pērk un uzstāda Norton Internet Security. Random atslēga ups un mašīna slīpēšanai, lai apturētu ar CPU noslodze 100% ir parasta notikumu, lai gan es nevaru atrast iemeslu kāpēc. Ir Norton procesus, kas ir problēma, kā atspējot Norton izārstē to, ja, ņemot vērā to, viņi ir samaksājuši par programmatūru, tas nav ideāls risinājums. Kāds vēl bija kaut kas līdzīgs šim? Man nebija nekas, bet atzinību par Norton ir lietojuši pats gadiem ilgi, taču šo problēmu nedrīkst īstenojušas 1.7GHz Celeron HP Lapton ar 256MB uz Windows XP Ram, kā tas ir. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Quote:
Norton ir labi zināms, ir ļoti prasīga PC resursus, tā var un tas savukārt lieliski ātras mašīnas vērā lēno gabalu crap. Ja es kādreiz apmeklēt klients un viņi ir Norton noņemt, tā ir sūdi. Atvainojiet, bet es ienīst to. Manu padomu .... noņemiet to nost un laiž dažas bezmaksas stuff on. : twisted: Mana sistēma: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Godīga pietiekami, es došu AVG izmēģināt, jo tas nenosaka atpakaļ kaut ko papildus, kaut gan personīgi es nevaru stāvēt programmatūru. Es nezinu, kāpēc, bet es domāju, ka tai nav intuitīvu saskarni, lai pārvērstu to no labas bezmaksas programmatūru vērā reālā gem. Vai darbs, kaut gan es nevarētu uzticēties mana darba mašīna ar to personīgi. Ir vairāk nekā pietiekami, lai ikdienas interneta pārlūku, E-Mailer un MSN lietotājs, gan:) Paldies par padomiem, I'll let jūs zināt, kā tas notiek. |
|
| |||
| |||
| Es izmantoju Avast visiem maniem mašīna uzņēmējdarbības un personiskās. Man nav bijis problēmu ar to kādreiz. Labāka nekā AVG. |
|
| |||
| |||
| Es nevaru ciest visus Norton produkts, Mana mašīna nav izcili, taču tas strādā tik daudz labāks bez Norton, izmantojot visus tā resursus. Es atklāju, ka tā pieņems veciem datora sāknēšanas precīzu un atverot programmu bija lēns, tas bija tieši ēšanas mana datora! |