![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| A przyjaciel rodziny ma realnych problemów zakupiony i zainstalowany Norton Internet Security. Random zablokować działalność oraz maszyny do szlifowania zatrzymania z użycie procesora w 100% są wspólne wystąpienia, chociaż nie mogę znaleźć powód. Jest Norton procesów, które są problemem, jak go wyłączyć Norton leczy, choć biorąc pod uwagę fakt, że zapłacili za oprogramowanie nie jest idealnym rozwiązaniem. Ktokolwiek inny miał czegoś takiego? I've had tylko pochwał Norton posiadające ją sobie przez lata, ale ten problem nie powinien być dokonująca 1.7GHz Celeron HP Lapton z 256MB RAM w systemie Windows XP jak to jest. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Cytat:
Norton jest znany za niezwykle wymagające środków na PC, to może i nie kolei doskonale szybkie maszyny do powolnego sztuk crap. Jeśli kiedykolwiek odwiedzić klienta i mają Norton usunąć go, to jest gówno. Przepraszamy, ale nie lubię go. Moja rada .... Take It Off i wprowadzone pewne rzeczy na wolną. : twisted: My System: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Fair enough, I'll give AVG spróbować, ponieważ nie będzie ich z powrotem ustawić coś ekstra, choć osobiście nie mogę stanąć oprogramowania. Nie wiem dlaczego, ale myślę, że brakuje w intuicyjny interfejs, aby włączyć ją z dobrych wolnego oprogramowania w prawdziwy klejnot. Czy w pracy, choć nie będę zaufanie mojej pracy maszyn z nim osobiście. Jeżeli więcej niż wystarczające dla prostej przeglądarki internetowej, e-Mailer i MSN użytkownika, though:) Dziękuję za wskazówki, I'll let you know how it goes. |
|
| |||
| |||
| Używam avast dla wszystkich przedsiębiorstw i mój komputer osobisty. I już nie miał problemu z jej historii. Jego lepsza niż AVG. |
|
| |||
| |||
| I can't stand wszelkie Norton produkt, mój komputer nie jest świetny, ale tak to działa znacznie lepiej bez Norton wykorzystaniem wszystkich jego zasobów. I stwierdzili, że miałaby wieku komputera do rozruchu prawidłowo i otwarcia programów był powolny, to był po prostu mój komputer jedzenia! |
![]() |
|
| Zakładki |