mai mică de capital,

Magazine
Go Back   Computer JUICE > Computer Software > Nume, Spyware & Securitate

Register

Norton woes

Reply

Thread Tools
Old 21 octombrie 2006, 15:03
Grupul de stat

Default Norton woes

Un prieten de familie are problemele reale care au achiziţionat şi instalat Norton Internet Security. Random blocare up si de masini de rectificat la un popas cu utilizarea procesorului la 100% sunt evenimente comune, chiar dacă nu pot găsi un motiv.

Este Norton procese care sunt problema ca dezactivarea Norton cure-o, deşi, având în vedere faptul că au plătit pentru software-ul nu este o soluţie ideală. Altcineva a avut ceva de genul asta? I-am avut nimic, dar laudă pentru Norton care au folosit-o eu de ani de zile, dar această problemă nu ar trebui să fie efectuează o Celeron 1.7GHz HP Lapton cu 256MB RAM pe Windows XP ca este.
Old 21 octombrie 2006, 15:45
Administrator Group

Default Norton woes

Citat:
Iniţial Adăugată pe site de Cobalt
Celeron 1.7GHz HP Lapton cu 256MB RAM pe Windows XP ca este.
Windows însuşi are nevoie de 256MB RAM pentru a funcţiona. 256MB este destul de scăzută, în standardele de azi, mums PC-ul meu este identic spec. şi obiceiul rula pe care ... bine, dar nu-l face ca PC-ul să ia doar o oră, pentru a boot-te.

Norton este bine cunoscut pentru faptul că este extrem de dificile de pe PC-ul de resurse, nu poate şi nu rândul său perfect maşini rapide lent în bucăţi de rahat.

Dacă l-am vizitat un client şi pe care le-au Norton am scoate-o, este de rahat.

Ne pare rău, dar îmi place. Sfatul meu .... ia-l şi puneţi unele lucruri pe liber.

: sucit:

Sistemul meu: Hybr! D

Procesor (e):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Plăci de bază:
HP nForce 560
Memorie RAM:
2 GB DDR2 PC2-5300
Placă grafică (e):
Nvidia 7150M la bord integrat
Placă de sunet:
5-1 la bord integrat
Hard Drive (e):
250GB 5400rpm SATA300
Optical Drive (e):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Cauza / PSU:
Stock HP
Răcire:
Stock HP
Network / Internet:
10/100 NIC / 10MB Virgine cablu
Monitor (e):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Sistem de operare (e):
Windows 7 Ultimate pe 32 de biţi
Old 21 octombrie 2006, 15:48
Grupul de stat

Default Norton woes

Destul de corect, voi da un AVG încercaţi deoarece aceasta nu se va stabili ceva extra-le înapoi, chiar dacă personal nu pot să stau în software. Nu ştiu de ce, dar cred că se confruntă cu o lipsă de interfaţă intuitivă de a transforma-o de la bun software-ul liber intr-o adevarata bijuterie.

Are loc de muncă, chiar dacă nu aş avea încredere munca mea masini cu el personal. Ar trebui mai mult decât suficient pentru un casual browser-ul de web, E-Mailer şi MSN utilizator, totusi:)

Multumesc pentru sfaturi, o voi lăsa să ştii cum merge treaba.
Old 21 octombrie 2006, 15:51
Administrator Group

Default Norton woes

Stai sa folosesc pentru toate mea maşină de afaceri şi personale. Eu nu am avut o problema cu ea vreodata. Ei mai bine decât AVG.
Old 21 octombrie 2006, 15:58
Grupul de stat

Default Norton woes

Nu pot să stau Norton orice produs, masina mea nu este stralucita, dar merge mult mai bine, fără a folosi toate Norton este de resurse.
Mi-am găsit că ar avea vârste de computer pentru a boot-up corect şi programe de deschidere a fost lentă, era doar mâncând computerul meu!
Reply

Register

Marcaje