![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Un prieten de familie are problemele reale care au achiziţionat şi instalat Norton Internet Security. Random blocare up si de masini de rectificat la un popas cu utilizarea procesorului la 100% sunt evenimente comune, chiar dacă nu pot găsi un motiv. Este Norton procese care sunt problema ca dezactivarea Norton cure-o, deşi, având în vedere faptul că au plătit pentru software-ul nu este o soluţie ideală. Altcineva a avut ceva de genul asta? I-am avut nimic, dar laudă pentru Norton care au folosit-o eu de ani de zile, dar această problemă nu ar trebui să fie efectuează o Celeron 1.7GHz HP Lapton cu 256MB RAM pe Windows XP ca este. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citat:
Norton este bine cunoscut pentru faptul că este extrem de dificile de pe PC-ul de resurse, nu poate şi nu rândul său perfect maşini rapide lent în bucăţi de rahat. Dacă l-am vizitat un client şi pe care le-au Norton am scoate-o, este de rahat. Ne pare rău, dar îmi place. Sfatul meu .... ia-l şi puneţi unele lucruri pe liber. : sucit: Sistemul meu: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Destul de corect, voi da un AVG încercaţi deoarece aceasta nu se va stabili ceva extra-le înapoi, chiar dacă personal nu pot să stau în software. Nu ştiu de ce, dar cred că se confruntă cu o lipsă de interfaţă intuitivă de a transforma-o de la bun software-ul liber intr-o adevarata bijuterie. Are loc de muncă, chiar dacă nu aş avea încredere munca mea masini cu el personal. Ar trebui mai mult decât suficient pentru un casual browser-ul de web, E-Mailer şi MSN utilizator, totusi:) Multumesc pentru sfaturi, o voi lăsa să ştii cum merge treaba. |
|
| |||
| |||
| Stai sa folosesc pentru toate mea maşină de afaceri şi personale. Eu nu am avut o problema cu ea vreodata. Ei mai bine decât AVG. |
|
| |||
| |||
| Nu pot să stau Norton orice produs, masina mea nu este stralucita, dar merge mult mai bine, fără a folosi toate Norton este de resurse. Mi-am găsit că ar avea vârste de computer pentru a boot-up corect şi programe de deschidere a fost lentă, era doar mâncând computerul meu! |
![]() |
|
| Marcaje |