![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Rodinný priateľ má skutočné problémy, ktoré majú nakúpené a inštalované Norton Internet Security. Náhodný zamykacího okná a stroj na brúsenie zastavenia s CPU na 100% sú bežné udalosti, i keď nemôžem nájsť dôvod, prečo. Je Norton procesov, ktoré sú problém, pretože vypnutím Norton vylieči to, aj keď so zreteľom na skutočnosť, že majú zaplatené za softvér, že to nie je ideálne riešenie. Ktokoľvek iný mal niečo takého? Som nemal nič, ale pochvalu za Norton užily sám niekoľko rokov, ale tento problém by nemal byť vykonanie 1.7GHz Celeron Lapton HP s 256 MB RAM pre Windows XP, ako je. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Citácia:
Norton je dobre známe, že sú nesmierne náročné na PC zdrojov, je možné a čo zase perfektne rýchle stroje na pomalé kúsky svinstvo. Ak som niekedy navštíviť zákazníka a majú Norton som odstrániť, je svinstvo. Je nám ľúto, ale nesnáším to. Moje rady .... Sundej si to a dal voľné vďaka. : Netočili: Môj systém: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| To je fér, Dám AVG skúsiť, pretože to nebude nastavený späť niečo extra, aj keď osobne nemôžem postaviť softvéru. Neviem prečo, ale myslím, že jej chýba intuitívne rozhranie, aby sa z dobrého slobodného softvéru v reálnom gem. Má prácu, ale ja som nechcel veriť mojej práce stroje s ním osobne. By mal viac ako dostatočné pre príležitostné webový prehliadač, E-Mailer a MSN užívateľovi, aj keď:) Vďaka za tipy, budem vás informovať, ako to chodí. |
|
| |||
| |||
| Používám Avast pre všetky moje stroj obchodné a osobné. Som nemal problém s tým nikdy. Jeho lepšie ako AVG. |
|
| |||
| |||
| I can't stand akéhokoľvek produktu Norton, môj stroj nie je geniálna, ale funguje to tak oveľa lepšie bez Norton je to s využitím všetkých dostupných zdrojov. Zistil som, že to bude mať vek, aby počítač spustiť správne a otváraní programov bol pomalý, to bol len môj počítač jesť! |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Vista Sig trápení | chris357 | Operačné systémy Windows | 4 | 21. januára 2009 21:21 |
| Koliesko myši strasti | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 9 | 22. júl 2008 12:02 |
| Debetné karty trápenie! | Mike0001 | Vypnúť Téma diskusie | 2 | 23. apríla 2008 04:29 |
| OS inštalačný ťažkosti | dice14u | Operačné systémy Windows | 1 | 18. december 2007 11:32 |
| Grafické karty ťažkosti, prosím pomôžte! | mark99 | Graphics Cards & Monitory | 19 | 11. júl 2007 23:09 |
| Thread Tools | |
| |