мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Нортон уоес

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. октобар 2006, 15:03
Мембер Гроуп

Default Нортон уоес

А породични пријатељ има који имају стварне проблеме купљен и инсталиран Нортон Интернет Сецуриты. Рандом закључавање прозоре и машина за брушење зауставити уз употребу процесора на 100% су уобичајене појаве, иако не могу открити разлог.

То је Нортон процеси који су проблем као онемогу? Авање Нортон лијечи се, иако с обзиром на чињеницу да су плаћени за софтвер то није идеално решење. Свако је имао нешто друго као што је овај? Ја сам имала ништа осим хвале за Нортон након што се она сама већ годинама, али овај проблем не би требало би се изазвало Целерон 1.7ГХз ХП Лаптон са 256МБ Девица на Уиндоус КСП као што је то.
Old 21. октобар 2006, 15:45
Администратор Гроуп

Default Нортон уоес

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Кобалт
ХП Лаптон Целерон 1.7ГХз са 256МБ Девица на Уиндоус КСП као што је то.
Уиндоус сама потреба 256МБ РАМ-а за рад. 256МБ је прилично ниска у данашње стандарде, мој ПЦ је мумс спец и истовјетна је обичај приказују на то ... добро, али он не чини ПЦ потрајати сат времена да се само боот уп.

Нортон је познат као изузетно захтјевна на ПЦ ресурса, може се окренути и савршено брзе машине у спор комада срање.

Ако сам икада посетити клијента и имају Нортон сам га уклоните, то је срање.

Жао нам је, али ја мрзим то. Мој савет .... однесите га искључити и ставити неке ствари на бесплатан.

: Уплетено:

Мы Сыстем: Хыбр! Д

Процесор (и):
АМД Турион 64 кс2 ТЛ-64 2.2ГХз
Матичне плоче:
ХП нФорце 560
РАМ меморија:
2ГБ ДДР2 ПЦ2-5300
Графичка картица (е):
НВИДИА 7150М Онбоард Интегрисани
Соунд Цард:
5,1 Онбоард Интегрисани
Тврди диск (и):
250ГБ 5400РПМ САТА300
Оптички погон (е):
18кс ЦД / ДВДРУ ДЛ-АТА
Цасе / псу:
Стоцк ХП
Хлађење:
Стоцк ХП
Нетуорк / Интернет:
10/100 НИЦ / 10МБ Девице Цабле
Монитор (е):
17 "УКСГА + БригхтВиеу ХД Широки екран
Оперативни систем (е):
Уиндоус 7 Коначан 32Бит
Old 21. октобар 2006, 15:48
Мембер Гроуп

Default Нортон уоес

Сајам доста, ја ћу покушати да да АВГ јер неће их назад ништа екстра, иако ја лично не може опстати софтвера. Не знам зашто али мислим да то нема интуитивно интерфејс да би се то од доброг слободног софтвера у прави драгуљ.

Да ли се посао, ипак не бих веровати мом раду са машинама лично. Требало би више него довољно за повремени уеб броусер, е-Маилер и МСН кориснику, ипак:)

Хвала за савете, ја ћу пустити да знате како то иде.
Old 21. октобар 2006, 15:51
Администратор Гроуп

Default Нортон уоес

Користим Аваст машина за све моје пословне и личне. Сам није имао проблема са њом икад. Његова боља него АВГ.
Old 21. октобар 2006, 15:58
Мембер Гроуп

Default Нортон уоес

Ја не могу да стоји било који производ, Нортон, Мој машина није генијалан, али тако то ради пуно боље без Нортон користећи се свим средствима.
Открио сам да би се доби за то чизма сеттле рачунар исправно и отварање програма је био спор, то је био само мој рачунар исхраном!
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц