![]() |
|
|||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
|
|
Тхреад Тоолс |
|
|
|||
|
|||
|
А породични пријатељ има који имају стварне проблеме купљен и инсталиран Нортон Интернет Сецуриты. Рандом закључавање прозоре и машина за брушење зауставити уз употребу процесора на 100% су уобичајене појаве, иако не могу открити разлог.
То је Нортон процеси који су проблем као онемогу? Авање Нортон лијечи се, иако с обзиром на чињеницу да су плаћени за софтвер то није идеално решење. Свако је имао нешто друго као што је овај? Ја сам имала ништа осим хвале за Нортон након што се она сама већ годинама, али овај проблем не би требало би се изазвало Целерон 1.7ГХз ХП Лаптон са 256МБ Девица на Уиндоус КСП као што је то. |
|
|
|||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Куоте:
Нортон је познат као изузетно захтјевна на ПЦ ресурса, може се окренути и савршено брзе машине у спор комада срање. Ако сам икада посетити клијента и имају Нортон сам га уклоните, то је срање. Жао нам је, али ја мрзим то. Мој савет .... однесите га искључити и ставити неке ствари на бесплатан. : Уплетено: Мы Сыстем: Хыбр! Д
|
|
|
|||
|
|||
|
Сајам доста, ја ћу покушати да да АВГ јер неће их назад ништа екстра, иако ја лично не може опстати софтвера. Не знам зашто али мислим да то нема интуитивно интерфејс да би се то од доброг слободног софтвера у прави драгуљ.
Да ли се посао, ипак не бих веровати мом раду са машинама лично. Требало би више него довољно за повремени уеб броусер, е-Маилер и МСН кориснику, ипак:) Хвала за савете, ја ћу пустити да знате како то иде. |
|
|
|||
|
|||
|
Користим Аваст машина за све моје пословне и личне. Сам није имао проблема са њом икад. Његова боља него АВГ.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ја не могу да стоји било који производ, Нортон, Мој машина није генијалан, али тако то ради пуно боље без Нортон користећи се свим средствима.
Открио сам да би се доби за то чизма сеттле рачунар исправно и отварање програма је био спор, то је био само мој рачунар исхраном! |