![]() |
|
| |||
| |||
| Bir aile dostu gerçek sorunları satın ve Norton Internet Security yüklü olan yaşıyordur. Ama ben neden bulamıyorum Rastgele kilit up ve makine% 100 CPU kullanımı ile durdurmak için bileme olaylar, ortaktır. Bu ancak bu ideal bir çözüm değil, yazılım için para var aslında verilen bu kuzey tedavileri olarak devre dışı bırakarak bu sorunu olan Norton süreçler vardır. Başkasının böyle bir şey mi? Ben yıllar için kendimi kullanılmış olan, ama sadece övgü Norton için yaşadım bu sorunu 256MB RAM Windows XP ile bir 1.7GHz Celeron HP Lapton etkileyen olmayabilir gerektiğidir. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Alıntı:
Norton çok iyi bilgisayar kaynakları talep olduğu için bilinen, bu bok yavaş parçalar halinde mükemmel hızlı makineleri dönüş yapar ve. Eğer bir müşteri ziyareti ve kuzey Bunu kaldırmak var, bu bir şey. Üzgünüz, ama nefret ediyorum. Benim tavsiyem .... Çıkar ve bazı ücretsiz şeyler koy. : bükülmüş: Benim Sistemi: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Fuar yeterli ben AVG çünkü geri şey ilave bunları değil bir deneyin, ama şahsen ben yazılım can't stand vereceğiz. Neden ama bu iyi bir ücretsiz yazılım bir gerçek mücevher dönüştürün için kolay arayüzü eksik düşünüyor bilmiyorum. , Iş mi ama ben şahsen ile iş makineleri güven değildir. Fazla bir geçici web tarayıcısı, E-Mailer ve MSN kullanıcıları için de yeterli olacaktır:) Ipuçlarını için teşekkürler, seni nasıl gidiyor bildireceğiz. |
|
| |||
| |||
| Ben bütün makine iş ve kişisel için avast kullanın. Ben onunla hiç bir sorun yaşadım. Bu AVG daha iyi. |
|
| |||
| |||
| Parlak değil herhangi bir Norton ürün standı değil, benim makine, ancak çok daha iyi kuzey olmadan kullanarak çalışır tüm kaynakları's. Sadece bilgisayar yemek bu boot için bilgisayar için doğru yaş alacağını ve programların açılması yavaş olduğunu gördüm, o! |
![]() |
|
| Bookmarks |