![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Друг сім'ї відчуває реальні проблеми, що він купив і встановив Нортон Internet Security. Випадкові блокування вікон і що машина зупинилася з ЦП на 100% є звичайною практикою, хоча я не можу знайти причину. Це Нортон процеси, які є проблемою як відключити Нортон лікує її, хоча потрібно враховувати те, що вони заплатили за програмне забезпечення це не ідеальне рішення. Будь-яке інше було нічого подібного? Я нічого, крім похвали за Нортон використавши його для себе років, але ця проблема не повинна бути Здійснення Celeron 1.7GHz HP Lapton з 256 Мб ОЗУ на Windows XP, як вона є. |
|
| |||||||||||||
| |||||||||||||
| Цитата:
Нортон добре відомо, за те, що надзвичайно вимоглива до ресурсів ПК, вона може і не ідеально чергу швидкі машини в повільних шматок лайна. Якщо я коли-небудь відвідайте клієнтів, і вони Нортон можу видалити його, це лайно. Вибачте, але я ненавиджу його. Моя порада .... зняти його і покласти вільне багато корисної. : Twisted: Моя система: Hybr! D
|
|
| |||
| |||
| Гаразд, я дам AVG спробувати, оскільки вона не буде встановлювати їх назад нічого додатково, хоча особисто я не можу стояти програмне забезпечення. Я не знаю чому, але я думаю, що йому не вистачає інтуїтивний інтерфейс, щоб включити його з гарним вільного програмного забезпечення в справжньою перлиною. Робить свою роботу, хоча я не став би довіряти моєї машини працювати з ним особисто. Якщо більш ніж достатньо для звичайної веб-браузер, E-Mailer і MSN користувачеві, хоча:) Дякуємо за поради, я дам вам знати, як воно йде. |
|
| |||
| |||
| Я використовую Avast за всі мої ділові та особисті машини. Я не мав проблем з цим ніколи. Його краще, ніж AVG. |
|
| |||
| |||
| Я не можу стояти будь-який продукт Нортон, моя машина не є блискучим, але це працює набагато краще без Нортон використання всіх його ресурсів. Я виявив, що вона візьме віків комп'ютер завантажитися і відкриття програм було повільним, це було просто їсть мій комп'ютер! |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Перспектива Sig Woes | chris357 | Операційні системи Windows | 4 | 21 січня 2009 21:21 |
| Бедах Коліщатко | SocialWarfare | Генеральний обладнання чат | 9 | 22 липня 2008 12:02 |
| Бедах дебетова карта! | Mike0001 | Off Topic Discussion | 2 | 23 квітня 2008 04:29 |
| Woes Установка ОС | dice14u | Операційні системи Windows | 1 | 18 грудня 2007 11:32 |
| Відеокарта біди, будь ласка, допоможіть! | mark99 | Графічні карти & Монітори | 19 | 11 липня 2007 23:09 |
| Різьба Інструменти | |
| |