по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Кръпка Вторник - "Майкрософт" за пресата шест часа критичните пачове

Reply

Нишка Инструменти
Old 13-ти февруари 2008, 11:22
Модератор Група

Default Кръпка Вторник - "Майкрософт" за пресата шест часа критичните пачове

2-13-08

Цитат:
Този месец "Кръпка вторник" не включва пластир, че е било обещано в "Майкрософт" предварително уведомление за февруари 2008 година. Microsoft не може да бъде постигнато за коментар по време на писане да кажа защо пластир не са били включени.
Източник

Old 15-ти Февруари 2008, 09:02
Номер на групата

Имам 9 чрез критични актуализации и още 2 по поръчка актуализации след като прочетете това послание!

Old 15 февруари 2008, 09:25
Член Група

Защо те наричат пластир вторник, когато винаги съм се актуализира в сряда = /.
Old 15-ти Февруари 2008, 09:31
Модератор Група

Те са пуснати на втория вторник на месец. Автоматични актуализации не могат да ги до късно през деня. Така с течение на времето зони тя може да вземе от 12 до 24 часа.

Old 15-ти Февруари 2008, 09:32
Член Група

О виждам сега haha.
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Как да конфигурирам компютър, за да Robotically Настройка на кръпки и актуализации? Ginger6 Windows операционни системи 4 18-ти октомври 2009 год 13:16
Apple Ден на пресата. 4D (Fordy (Форд) Оли Общи Софтуер Чат 11 15-ти септември 2009 година 14:42
"Майкрософт" за пресата Windows 7 и Windows Server 2008 R2 philthomas Windows операционни системи 0 23rd Jul 2009 01:54
Май Кръпка вторник изданието evilfantasy Windows операционни системи 0 19 май 2008 г. 10:19
"Майкрософт" да се освободи 8 Сигурност поправки през април на Кръпка вторник evilfantasy Вирус, шпионски софтуер & Сигурност 0 7 април 2008 20:37
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc