![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| 2-13-08 Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Имам 9 чрез критични актуализации и още 2 по поръчка актуализации след като прочетете това послание!
__________________ Мисля, че съм подпис, затова съществува! Вярвам, че е по-висока е мене като подписа ... |
|
| |||
| |||
| Защо те наричат пластир вторник, когато винаги съм се актуализира в сряда = /. |
|
| |||
| |||
| Те са пуснати на втория вторник на месец. Автоматични актуализации не могат да ги до късно през деня. Така с течение на времето зони тя може да вземе от 12 до 24 часа. |
|
| |||
| |||
| О виждам сега haha. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Как да конфигурирам компютър, за да Robotically Настройка на кръпки и актуализации? | Ginger6 | Windows операционни системи | 4 | 18-ти октомври 2009 год 13:16 |
| Apple Ден на пресата. | 4D (Fordy (Форд) Оли | Общи Софтуер Чат | 11 | 15-ти септември 2009 година 14:42 |
| "Майкрософт" за пресата Windows 7 и Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows операционни системи | 0 | 23rd Jul 2009 01:54 |
| Май Кръпка вторник изданието | evilfantasy | Windows операционни системи | 0 | 19 май 2008 г. 10:19 |
| "Майкрософт" да се освободи 8 Сигурност поправки през април на Кръпка вторник | evilfantasy | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 0 | 7 април 2008 20:37 |
| Нишка Инструменти | |
| |