![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| 2-13-08 Citace:
|
|
| |||
| |||
| Mám 9 přes kritické aktualizace a 2 více přes vlastní aktualizací po přečtení této zprávy!
__________________ Myslím, že jsem podpisem, proto jsem existují! Věřím, že vyšší je má mě jako podpis ... |
|
| |||
| |||
| Proč se jim říká náplast úterý, kdy jsem vždy aktuální informace o středu = /. |
|
| |||
| |||
| Jsou uvolněny na druhé úterý v měsíci. Automatické aktualizace nesmí dostat do doby, než pozdě na den. Takže s časovými pásmy by mohla trvat 12 až 24 hodin. |
|
| |||
| |||
| Ach vidím hned haha. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Jak nastavit počítač pro Robotically Nastavení Záplaty a aktualizace? | Ginger6 | Operační systémy Windows | 4 | 18.října 2009 13:16 |
| Apple má svátek zprávy. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Obecné Software Chat | 11 | 15.září 2009 14:42 |
| Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 | philthomas | Operační systémy Windows | 0 | 23. července 2009 01:54 |
| Květen Patch úterý Vydání | evilfantasy | Operační systémy Windows | 0 | 19. května 2008 10:19 |
| Microsoft Vydání 8 opravy v dubnu to Patch úterý | evilfantasy | Virus, spyware a bezpečnost | 0 | 7 dubna 2008 20:37 |
| Thread Nástroje | |
| |