![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| 2-13-08 Quote:
|
|
| |||
| |||
| Imam preko 9 kritična ažuriranja i 2 više prilagođeni ažuriranja putem nakon čitanja ove poruke!
__________________ Mislim da sam potpis, zato postoji! Ja vjerujem da ima višu me kao potpis ... |
|
| |||
| |||
| Zašto se oni nazivaju patch utorak kad sam uvijek dobili ažuriranja na Srijeda = /. |
|
| |||
| |||
| Oni su pustili na drugi utorak u mjesecu. Automatic Updates svibanj ne dobiti njima do kasno u danu. Tako je s vremenom zone moglo potrajati 12 do 24 sata. |
|
| |||
| |||
| Eh vidim sad haha. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Kako to Konfiguracijski Moj PC do Robotically Postavljanje flasteri i ažuriranja? | Ginger6 | Windows Operating Systems | 4 | 18 listopad 2009 13:16 |
| Primijeniti na 'Dan za javnost. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Općenito Software Chat | 11 | 15 rujan 2009 14:42 |
| Izdanja Microsoft Windows 7 i Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows Operating Systems | 0 | 23. srpnja 2009 01:54 |
| Svibanj Patch utorak Izdanje | evilfantasy | Windows Operating Systems | 0 | 19. svibanj 2008 10:19 |
| Microsoft Security 8 do Izdanje Popravci u travnju's Patch utorak | evilfantasy | Virus, Spyware i sigurnost | 0 | 7. travanj 2008 20:37 |
| Thread Tools | |
| |