mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Patch Otrdiena - Microsoft releases seši kritisko ielāpu

Reply

Thread Tools
Old Februāris 13, 2008, 11:22
Moderator Group

Default Patch Otrdiena - Microsoft releases seši kritisko ielāpu

2-13-08

Quote:
Šī mēneša "Ielāpu Otrdiena" neietvēra plāksteris, kas bija solījusi Microsoft iepriekšēju paziņojumu par 2008 gada februārī. Microsoft nevarēja tikt sasniegts izteikties laikā rakstveidā, kāpēc plāksteris nav iekļauti.
Avots

Old Februāris 15, 2008, 09:02
Donors Group

Man 9 via kritiskos atjauninājumus un vēl 2 via custom atjaunina pēc iepazīšanās ar šo ziņu!

Old Februāris 15, 2008, 09:25
Loceklis

Kāpēc viņi to sauc par patch otrdiena, kad es vienmēr saņemt trešdien = atjauninājumiem /.
Old Februāris 15, 2008, 09:31
Moderator Group

Tās tiek izlaistas uz otro otrdienu mēnesī. Automatic Updates var nesaņemt viņiem līdz vēlam dienā. Tātad ar laika zonām, tā varētu veikt, 12 līdz 24 stundu.

Old Februāris 15, 2008, 09:32
Loceklis

Ak, redzu haha.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.