мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Патцх Туесдаы - Мицрософтов релеасес шест критичних закрпе

Reply

Тхреад Тоолс
Old 13. Мар 2008, 11:22
Модератор / ица групе

Default Патцх Туесдаы - Мицрософтов релеасес шест критичних закрпе

2-13-08

Куоте:
Овај месец "Патцх уторак" није укључена патцх који је обећао у Мицрософт'с унапред обавештења за фебруар 2008. Мицрософт није могао бити постигнут за коментар у време писања рећи зашто патцх није укључен.
Извор

Old 15. Мар 2008, 09:02
Донаторска Група

Имам преко 9 критична ажурирања и 2 више прилагођени ажурирања путем након читања ове поруке!

Old 15. фебруар 2008, 09:25
Мембер Гроуп

Зашто се они називају патцх уторак кад сам увек добили исправке на среда = /.
Old 15. Мар 2008, 09:31
Модератор / ица групе

Они су пустили на други уторак у месецу. Аутоматиц Упдатес мај не добити њима до касно у дану. Тако је са временом зоне могло потрајати 12 до 24 сата.

Old 15. Мар 2008, 09:32
Мембер Гроуп

Ех видим сад хаха.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како конфигурисати Мој рачунар на Роботицаллы Поставите закрпе и исправке? Гингер6 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 18 Окт 2009 13:16
Аппле Дан за јавност. 4Д (Форды (Форд) Оллие Уопштено Софтуаре Цхат 11 15. Јул 2009 14:42
Издања Мицрософт Уиндоус 7 и Уиндоус Сервер 2008 Р2 пхилтхомас Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 23. јула 2009 01:54
Мај Патцх уторак Едиција евилфантасы Уиндоус Оператинг Сыстемс 0 19 мај 2008 10:19
Мицрософт Сецуриты 8 до Едиција Поправка у априлу'с Патцх уторак евилфантасы Вирус, Спыуаре и безбедност 0 7 април 2008 20:37
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц