![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Ben özel güncelleştirmeler üzerinden kritik güncelleştirmeleri ve 2 daha fazla ile mesajın okunmasından sonra 9 var!
__________________ Ben bir imza pm nedenle ben var sanıyorsun! Daha yüksek olan bir imza olarak yaz inanıyoruz ... |
|
| |||
| |||
| Neden bunu Salı Ben her zaman açık olan yeni yama arama yapmak Çarşamba = /. |
|
| |||
| |||
| Bu ayın ikinci Salı günü yayımlanan. Otomatik güncelleştirmeler günün geç saatlerine kadar onları elde edemez. Yani zaman dilimleri de 12 ila 24 saat sürebilir. |
|
| |||
| |||
| Ah şimdi haha bakın. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Benzer Konular | ||||
| Iplik | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Nasıl robot Set Patches and Updates kadar benim PC Yapılandırılır? | Ginger6 | Windows İşletim Sistemleri | 4 | 18 Ekim 2009 13:16 |
| Bildirilerinin Apple's Day. | 4D (Fordy (Ford) Ollie | Yazılım Genel Sohbet | 11 | 15 Eylül 2009 14:42 |
| Microsoft Releases Windows 7 ve Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows İşletim Sistemleri | 0 | 23. Temmuz 2009 01:54 |
| May yama Salı Yayın | evilfantasy | Windows İşletim Sistemleri | 0 | 19 May 2008 10:19 |
| Microsoft's Patch Nisan Salı günü 8 Güvenlik Onar Yayın için | evilfantasy | Virüs, Spyware ve Güvenlik | 0 | 7. Nisan 2008 20:37 |
| Konu Araçları | |
| |