менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Патч вівторок - Microsoft релізи шість критичних патчів

Reply

Різьба Інструменти
Old 13 лютого 2008, 11:22
Модератор групи

Default Патч вівторок - Microsoft релізи шість критичних патчів

2-13-08

Цитата:
Цього місяця в "Patch вівторок" не включає виправлення, які були обіцяні в попередньому повідомленні Microsoft за лютий 2008 року. Microsoft не може бути досягнуто за коментарі на момент написання сказати, чому патч не був включений.
Джерело

Old 15 лютого 2008, 09:02
Донор групи

Я отримав 9 через критичні оновлення і більше 2 через власний оновлень після прочитання цього повідомлення!

Old 15 лютого 2008, 09:25
Член групи

Чому вони називають це патч вівторок, коли я завжди отримую за оновленнями на середу = /.
Old 15 лютого 2008, 09:31
Модератор групи

Вони виходять на другий вівторок місяця. Автоматичне оновлення не може отримати їх до кінця в день. Так з часовими поясами він не може прийняти від 12 до 24 годин.

Old 15 лютого 2008, 09:32
Член групи

О, я бачу тепер, Haha.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Настройка ПК для роботи з Robotically Налаштування патчі і оновлення? Ginger6 Операційні системи Windows 4 18 жовтня 2009 13:16
Apple День викидів. 4D (Fordy (Форд) Оллі General Software чат 11 15 вересня 2009 14:42
Microsoft випустила Windows 7 і Windows Server 2008 R2 philthomas Операційні системи Windows 0 23 липня 2009 01:54
Травень Патч вівторок випуску evilfantasy Операційні системи Windows 0 19 травня 2008 10:19
Microsoft звільнити 8 виправлення безпеки в патчі квітневого вівторка evilfantasy Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 0 7 квітня 2008 20:37
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.