![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| 2-13-08 Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Я отримав 9 через критичні оновлення і більше 2 через власний оновлень після прочитання цього повідомлення!
__________________ Я думаю, що я підписи, отже, я існую! Я вважаю, що вища істота мені підпис ... |
|
| |||
| |||
| Чому вони називають це патч вівторок, коли я завжди отримую за оновленнями на середу = /. |
|
| |||
| |||
| Вони виходять на другий вівторок місяця. Автоматичне оновлення не може отримати їх до кінця в день. Так з часовими поясами він не може прийняти від 12 до 24 годин. |
|
| |||
| |||
| О, я бачу тепер, Haha. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Настройка ПК для роботи з Robotically Налаштування патчі і оновлення? | Ginger6 | Операційні системи Windows | 4 | 18 жовтня 2009 13:16 |
| Apple День викидів. | 4D (Fordy (Форд) Оллі | General Software чат | 11 | 15 вересня 2009 14:42 |
| Microsoft випустила Windows 7 і Windows Server 2008 R2 | philthomas | Операційні системи Windows | 0 | 23 липня 2009 01:54 |
| Травень Патч вівторок випуску | evilfantasy | Операційні системи Windows | 0 | 19 травня 2008 10:19 |
| Microsoft звільнити 8 виправлення безпеки в патчі квітневого вівторка | evilfantasy | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 0 | 7 квітня 2008 20:37 |
| Різьба Інструменти | |
| |