poništite "Turn on AVG Koji boravi Štit"" /> PC sporije nego u svijetu najsporije stvar! - Stranica 2 - Računalo Juice - Forums
manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

PC sporije nego u svijetu najsporijim stvar!

Reply

Thread Tools
Old 6. studeni 2008, 11:32
Moderator / ica grupe

AVG
Molimo otvoren AVG Control Center program -> dupli-kuckati na "AVG Resident Shield" komponenta (izgleda ovako: ) -> Poništite "Turn on AVG Koji boravi Štit" kvačica i spremite postavke.
Kada trebate omogućiti AVG Koji boravi Štit, (IAA, ¬ â "˘ ll let you know, kada) upravo otvoren AVG Ugovor Centriranje program -> dupli-kuckati na "AVG Resident Shield" komponenta -> odaberite "Turn on AVG Koji boravi Štit" kvačica i spremite postavke.

Old 6. studeni 2008, 11:49
Donatorska Grupa

Bok,
I've nesmetan 'boravi Štit Aktivna' kutija i spremili promjene, ali, on kaže da sam ja još uvijek fuly zaštićena & boravi Štit je još uvijek aktivan.
Ja sam na inačici 8.0.175, je li to točno?
Pozdravi,

Mulj.
Old 6. studeni 2008, 11:50
Moderator / ica grupe

Možete li pravo klik štita u programskoj traci i izlaze iz njega sad?

Old 6. studeni 2008, 11:56
Donatorska Grupa

DA

Glib
Old 6. studeni 2008, 12:18
Moderator / ica grupe

Je li skener radi sada? Ako ne tada ćemo pokušati još jedan.

Old 8. studenog 2008, 07:37
Donatorska Grupa

Hi evilfantasy,
sorry about kašnjenje.
Pokušao to trčanje Kaspersky i AVG isključeno - nije dobro.
Pokušao ponovno s Vatrozid za Windows i off - nije dobro.
U oba navrata skeniranje zaustavio na 7%.
Mislim da će morati biti još jedan skener.
Veselimo se Vašim sugestijama,
mnogo hvala,

Mulj.
Old 8. studenog 2008, 07:44
Donatorska Grupa

Bok opet,
Žao mi je, ali mi izgleda da je promijenio redoslijed odgovora, ne znam kako!

Mulj.
Old 8. studenog 2008, 11:34
Moderator / ica grupe

OK neka je probati drugi skener.

Scan s Panda ActiveScan
  • Nakon što su na stranici kliknite Panda Skenirajte svoje računalo sada button
  • Otvorit će se novi prozor kliknite na ... Check Now button
  • Unesite svoj Država
  • Unesite svoj Država / Pokrajina
  • Unesite svoj e-mail adresu i kliknite slati
  • Odaberite ili Home User ili Tvrtka
  • Odaberite odgovarajuću Da ili Ne za primanje marketinških informacija
  • Kliknite Free Online Scan button
  • Ako to želi instalirati ActiveX komponenta dopustiti
  • Ona će se početi s preuzimanjem datoteka zahtijeva za skeniranje (Bilješka: To svibanj potrajati nekoliko minuta)
  • Kada se preuzimanje završi, kliknite na My Computer za pokretanje skeniranja
  • Kada se završi skeniranje, ako ništa malicioznog detektira, kliknite na Pogledajte izvješće gumb zatim Spremi Report i spremite je na pogodnom mjestu.
Post sadržaj je u svom izvješću ActiveScan sljedeći odgovor.

Old 10. studenog 2008, 10:30
Donatorska Grupa

Hi evilfantasy,
ActiveScan napokon je završio, to je skoro 4 sata, sa sljedećim log;

;************************************************* ************************************************** ************************************************** ******************************
ANALIZA: 2008-11-10 17:14:27
Zaštitama: 1
Zlonamjernih programa: 8
Osumnjiccenih: 0
;************************************************* ************************************************** ************************************************** ******************************
Zaštite
Opis Verzija Updated Aktivan
;================================================= ================================================== ================================================== =================
Windows Defender 1.1.4104.0 Ne Da
;================================================= ================================================== ================================================== =================
Zlonamjernih programa
Id Opis Vrsta Aktivni severityu Disinfectable dezinficirati Lokacija
00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ dvaput [2]. Txt
00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ dvaput [1]. Txt
00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ atdmt [1]. Txt
00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ atdmt [3]. Txt
00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ tribalfusion [1]. Txt
00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ tribalfusion [2]. Txt
00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ Mediaplex [1]. Txt
00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ Mediaplex [2]. Txt
00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ apmebf [3]. Txt
00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ apmebf [2]. Txt
00168090 Cookie / sys TrackingCookie Posluživanje-Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ mark @ posluživanje-SYS [2]. Txt
00168093 Cookie / sys TrackingCookie Posluživanje-Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ mark@bs.serving-sys [2]. Txt
02891356 Trj / Spammer.ADX Virus / Trojan No 1 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal mapa \ Outlook Express Mail.sbd \ Izbrisane stavke [fotografije. zip] [photos.scr]
Osumnjičenih
Poslano Lokacija ja
Povredivosti
Id Ozbiljnost i opis

To je sada molba mene da li želim bilo koji 'dezinficijens Advice'.
Ona kaže ja imati 1 prijetnja srednje opasnosti sa free dezinfekcija & 7 niska opasnost prijetnje s plaćenim za dezinfekciju.
Zar sam izlaz, ili ću otići za 'Dezinfekcija savjet'?

Zahvalno kao i uvijek,

Mulj.
Old 10. studenog 2008, 11:35
Moderator / ica grupe

To je samo kolačiće, osim za ovu jednu datoteku.

C: \ Documents and Settings \ Marko \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal mapa \ Outlook Express Mail.sbd \ Izbrisane stavke [photos.zip] [photos.scr]

Morate prazan tvoj e-mail smeća i to će biti pp od GO.

Kako je sve što sada?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.