poništite "Turn on AVG Koji boravi Štit"" />
![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| AVG Molimo otvoren AVG Control Center program -> dupli-kuckati na "AVG Resident Shield" komponenta (izgleda ovako: ) -> Poništite "Turn on AVG Koji boravi Štit" kvačica i spremite postavke.Kada trebate omogućiti AVG Koji boravi Štit, (IAA, ¬ â "˘ ll let you know, kada) upravo otvoren AVG Ugovor Centriranje program -> dupli-kuckati na "AVG Resident Shield" komponenta -> odaberite "Turn on AVG Koji boravi Štit" kvačica i spremite postavke. |
|
| |||
| |||
| Bok, I've nesmetan 'boravi Štit Aktivna' kutija i spremili promjene, ali, on kaže da sam ja još uvijek fuly zaštićena & boravi Štit je još uvijek aktivan. Ja sam na inačici 8.0.175, je li to točno? Pozdravi, Mulj. |
|
| |||
| |||
| Možete li pravo klik štita u programskoj traci i izlaze iz njega sad? |
|
| |||
| |||
| DA Glib |
|
| |||
| |||
| Je li skener radi sada? Ako ne tada ćemo pokušati još jedan. |
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, sorry about kašnjenje. Pokušao to trčanje Kaspersky i AVG isključeno - nije dobro. Pokušao ponovno s Vatrozid za Windows i off - nije dobro. U oba navrata skeniranje zaustavio na 7%. Mislim da će morati biti još jedan skener. Veselimo se Vašim sugestijama, mnogo hvala, Mulj. |
|
| |||
| |||
| Bok opet, Žao mi je, ali mi izgleda da je promijenio redoslijed odgovora, ne znam kako! Mulj. |
|
| |||
| |||
| OK neka je probati drugi skener. Scan s Panda ActiveScan
|
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, ActiveScan napokon je završio, to je skoro 4 sata, sa sljedećim log; ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** ANALIZA: 2008-11-10 17:14:27 Zaštitama: 1 Zlonamjernih programa: 8 Osumnjiccenih: 0 ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** Zaštite Opis Verzija Updated Aktivan ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Windows Defender 1.1.4104.0 Ne Da ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Zlonamjernih programa Id Opis Vrsta Aktivni severityu Disinfectable dezinficirati Lokacija ;================================================= ================================================== ================================================== ================= 00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ dvaput [2]. Txt 00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ dvaput [1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ atdmt [1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ atdmt [3]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ tribalfusion [1]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ tribalfusion [2]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ Mediaplex [1]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ Mediaplex [2]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ apmebf [3]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ znak @ apmebf [2]. Txt 00168090 Cookie / sys TrackingCookie Posluživanje-Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ mark @ posluživanje-SYS [2]. Txt 00168093 Cookie / sys TrackingCookie Posluživanje-Ne 0 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Cookies \ mark@bs.serving-sys [2]. Txt 02891356 Trj / Spammer.ADX Virus / Trojan No 1 Da Ne C: \ Documents and Settings \ Marko \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal mapa \ Outlook Express Mail.sbd \ Izbrisane stavke [fotografije. zip] [photos.scr] ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Osumnjičenih Poslano Lokacija ja ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Povredivosti Id Ozbiljnost i opis ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= To je sada molba mene da li želim bilo koji 'dezinficijens Advice'. Ona kaže ja imati 1 prijetnja srednje opasnosti sa free dezinfekcija & 7 niska opasnost prijetnje s plaćenim za dezinfekciju. Zar sam izlaz, ili ću otići za 'Dezinfekcija savjet'? Zahvalno kao i uvijek, Mulj. |
|
| |||
| |||
| To je samo kolačiće, osim za ovu jednu datoteku. C: \ Documents and Settings \ Marko \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal mapa \ Outlook Express Mail.sbd \ Izbrisane stavke [photos.zip] [photos.scr] Morate prazan tvoj e-mail smeća i to će biti pp od GO. Kako je sve što sada? |