בטל את הפעל "על ממוצע תושב מגן"" /> המחשב איטי יותר מאשר הדבר האיטי ביותר בעולם! - עמוד 2 - ג 'וס מחשב - פורומים
פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

המחשב איטית יותר מאשר בעולם slowest דבר!

Reply

שרשרת כלים
Old 6 נובמבר 2008, 11:32
מנהל קבוצת

ממוצע
נא לפתוח את AVG Control Center - תוכנית> לחץ פעמיים על "תושב ממוצע מגן" רכיב (נראה כך: ) -> בטל את "Turn on AVG Resident מגן" האישור ולשמור את ההגדרה.
כאשר אתה צריך להפעיל את AVG תושב מגן, (IAA, ¬ â "¢ ll ליידע אותך כאשר) פשוט לפתוח את התוכנית AVG Control Center -> לחץ פעמיים על "תושב ממוצע מגן" רכיב -> בחר "Turn on AVG Resident מגן" האישור ולשמור את ההגדרה.

Old 6 נובמבר 2008, 11:49
קבוצת תורמים

הי,
אני לא בדוק בתיבה "תושב מגן פעילה '& השינויים הציל אבל, זה אומר שאני עדיין fuly מוגן & מגן תושב עדיין פעיל.
אני על גרסה 8.0.175, האם זה נכון?
דרישת שלום,

רפש.
Old 6 נובמבר 2008, 11:50
מנהל קבוצת

האם אתה לוחץ לחיצה ימנית על המגן במערכת מגש יציאה של זה עכשיו?

Old 6 נובמבר 2008, 11:56
קבוצת תורמים

כן

רפש
Old 6 נובמבר 2008, 12:18
מנהל קבוצת

האם הסורק פועל עכשיו? אם לא אז ננסה עוד אחד.

Old 8 נובמבר 2008, 07:37
קבוצת תורמים

היי evilfantasy,
מצטער על העיכוב.
ניסה לברוח קספרסקי עם AVG כיבה - לא טוב.
ניסה שוב גם את חומת האש של Windows - לא טוב.
בשני המקרים הסריקה עצר 7%.
אני חושב שזה הולך להיות עוד הסורק.
מצפים ההצעות שלך,
Many thanks,

רפש.
Old 8 נובמבר 2008, 07:44
קבוצת תורמים

היי שוב,
אני מצטער אבל נדמה לי ששינו את הסדר של תגובות, לא יודע איך!

רפש.
Old 8 נובמבר 2008, 11:34
מנהל קבוצת

בסדר בוא ננסה אחרת סורק.

סרוק עם Panda ActiveScan
  • ברגע שאתה על Panda לאתר לחץ על סרוק את המחשב עכשיו לחצן
  • חלון חדש יפתח לחץ על ... בדוק עכשיו לחצן
  • הזן את מדינה
  • הזן את מדינה / מחוז
  • הזן את כתובת דואר אלקטרוני ולחץ על לשלוח
  • בחר או למשתמשים ביתיים או חברה
  • בחר את המתאים כן או לא כדי לקבל מידע שיווקי
  • לחץ על חינם באינטרנט סרוק לחצן
  • אם הוא רוצה להתקין את פקד ActiveX של רכיב לאפשר את זה
  • זה יתחיל להוריד את הקבצים שנדרשים עבור סריקה (הערה: זה יכול לקחת כמה דקות)
  • לאחר השלמת ההורדה, לחץ על המחשב שלי כדי להפעיל את הסריקה
  • כאשר הסריקה משלים, אם משהו זדוני הוא זיהה, לחץ על ראה דוח לחצן לאחר מכן, שמור דווח ולשמור אותה על גג.
לפרסם את תוכנו של הדו"ח ActiveScan הבא שלך תגובה.

Old 10 נובמבר 2008, 10:30
קבוצת תורמים

היי evilfantasy,
ActiveScan סוף סוף נגמר, זה לקח כמעט 4 שעות, עם יומן הבאה;

;************************************************* ************************************************** ************************************************** ******************************
ANALYSIS: 2008-11-10 17:14:27
ההגנות: 1
Malware: 8
החשודים: 0
;************************************************* ************************************************** ************************************************** ******************************
ההגנות
תיאור עדכון גירסה פעילים
;================================================= ================================================== ================================================== =================
Windows Defender 1.1.4104.0 לא כן
;================================================= ================================================== ================================================== =================
Malware
תיאור זיהוי סוג פעילים חומרת Disinfectable מיקום מחוטא
00139061 Cookie / Doubleclick TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ DoubleClick [2]. Txt
00139061 Cookie / Doubleclick TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ DoubleClick [1]. Txt
00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ atdmt [1]. Txt
00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ atdmt [3]. Txt
00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ tribalfusion [1]. Txt
00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ tribalfusion [2]. Txt
00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ mediaplex [1]. Txt
00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ mediaplex [2]. Txt
00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ apmebf [3]. Txt
00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ apmebf [2]. Txt
00168090 Cookie / Serving-sys TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ המשרתים-SYS [2]. Txt
00168093 Cookie / Serving-sys TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ mark@bs.serving-sys [2]. Txt
02891356 Trj / Spammer.ADX וירוסים / טרויאנים 1 לא כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ דואר \ תיקיות Lo cal \ Outlook Express Mail.sbd \ פריטים שנמחקו [תמונות. ] zip [photos.scr]
חשודים
שלח מיקום אני
פגיעויות
זיהוי חומרה תיאור אני

עכשיו זה שואל אותי אם אני רוצה בכל 'חיטוי עצות'.
זה אומר שיש לי 1 איום סכנה בינוני עם חיטוי חופשי & 7 איומים הסכנה נמוך עם שילם עבור חיטוי.
אולי אני פשוט לצאת, או שאלך על 'עצות חיטוי'??

בתודה, כמו תמיד,

רפש.
Old 10 נובמבר 2008, 11:35
מנהל קבוצת

זה רק עוגיות למעט זה קובץ אחד.

C: \ Documents and Settings \ מארק \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ דואר \ תיקיות Lo cal \ Outlook Express Mail.sbd \ פריטים שנמחקו [photos.zip] [photos.scr]

אתה צריך לרוקן את האשפה הדוא"ל שלך זה כבר לא יהיה.

איך הכל עכשיו?

Reply

Register
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.