בטל את הפעל "על ממוצע תושב מגן"" />
![]() |
|
| |||
| |||
| ממוצע נא לפתוח את AVG Control Center - תוכנית> לחץ פעמיים על "תושב ממוצע מגן" רכיב (נראה כך: ) -> בטל את "Turn on AVG Resident מגן" האישור ולשמור את ההגדרה.כאשר אתה צריך להפעיל את AVG תושב מגן, (IAA, ¬ â "¢ ll ליידע אותך כאשר) פשוט לפתוח את התוכנית AVG Control Center -> לחץ פעמיים על "תושב ממוצע מגן" רכיב -> בחר "Turn on AVG Resident מגן" האישור ולשמור את ההגדרה. |
|
| |||
| |||
| הי, אני לא בדוק בתיבה "תושב מגן פעילה '& השינויים הציל אבל, זה אומר שאני עדיין fuly מוגן & מגן תושב עדיין פעיל. אני על גרסה 8.0.175, האם זה נכון? דרישת שלום, רפש. |
|
| |||
| |||
| האם אתה לוחץ לחיצה ימנית על המגן במערכת מגש יציאה של זה עכשיו? |
|
| |||
| |||
| כן רפש |
|
| |||
| |||
| האם הסורק פועל עכשיו? אם לא אז ננסה עוד אחד. |
|
| |||
| |||
| היי evilfantasy, מצטער על העיכוב. ניסה לברוח קספרסקי עם AVG כיבה - לא טוב. ניסה שוב גם את חומת האש של Windows - לא טוב. בשני המקרים הסריקה עצר 7%. אני חושב שזה הולך להיות עוד הסורק. מצפים ההצעות שלך, Many thanks, רפש. |
|
| |||
| |||
| היי שוב, אני מצטער אבל נדמה לי ששינו את הסדר של תגובות, לא יודע איך! רפש. |
|
| |||
| |||
| בסדר בוא ננסה אחרת סורק. סרוק עם Panda ActiveScan
|
|
| |||
| |||
| היי evilfantasy, ActiveScan סוף סוף נגמר, זה לקח כמעט 4 שעות, עם יומן הבאה; ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** ANALYSIS: 2008-11-10 17:14:27 ההגנות: 1 Malware: 8 החשודים: 0 ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** ההגנות תיאור עדכון גירסה פעילים ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Windows Defender 1.1.4104.0 לא כן ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Malware תיאור זיהוי סוג פעילים חומרת Disinfectable מיקום מחוטא ;================================================= ================================================== ================================================== ================= 00139061 Cookie / Doubleclick TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ DoubleClick [2]. Txt 00139061 Cookie / Doubleclick TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ DoubleClick [1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ atdmt [1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ atdmt [3]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ tribalfusion [1]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ tribalfusion [2]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ mediaplex [1]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ mediaplex [2]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ apmebf [3]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ apmebf [2]. Txt 00168090 Cookie / Serving-sys TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ סימן @ המשרתים-SYS [2]. Txt 00168093 Cookie / Serving-sys TrackingCookie לא 0 כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ עוגיות \ mark@bs.serving-sys [2]. Txt 02891356 Trj / Spammer.ADX וירוסים / טרויאנים 1 לא כן לא C: \ Documents and Settings \ מארק \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ דואר \ תיקיות Lo cal \ Outlook Express Mail.sbd \ פריטים שנמחקו [תמונות. ] zip [photos.scr] ;================================================= ================================================== ================================================== ================= חשודים שלח מיקום אני ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= פגיעויות זיהוי חומרה תיאור אני ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= עכשיו זה שואל אותי אם אני רוצה בכל 'חיטוי עצות'. זה אומר שיש לי 1 איום סכנה בינוני עם חיטוי חופשי & 7 איומים הסכנה נמוך עם שילם עבור חיטוי. אולי אני פשוט לצאת, או שאלך על 'עצות חיטוי'?? בתודה, כמו תמיד, רפש. |
|
| |||
| |||
| זה רק עוגיות למעט זה קובץ אחד. C: \ Documents and Settings \ מארק \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ דואר \ תיקיות Lo cal \ Outlook Express Mail.sbd \ פריטים שנמחקו [photos.zip] [photos.scr] אתה צריך לרוקן את האשפה הדוא"ל שלך זה כבר לא יהיה. איך הכל עכשיו? |