žymėjimą "Įjungti AVG Resident Shield"" />
![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| AVG Atidaryti AVG Control Center programa -> dukart spustelėkite "AVG Resident Shield" komponentas (atrodo taip: ) -> Žymėjimą "Įjungti AVG Resident Shield" varnelę ir išsaugokite nustatymus.Jeigu jums reikia aktyvuoti AVG Resident Shield, (IAA, ¬ â "¢ ll let you know kada) tik atidaryti AVG Control Center programa -> dukart spustelėkite "AVG Resident Shield" komponentas -> pasirinkite "Įjungti AVG Resident Shield" varnelę ir išsaugokite nustatymus. |
|
| |||
| |||
| Labas, Aš Neregistruoto "Resident Shield Aktyvus" langelį ir išsaugoti pakeitimus, bet ji sako, kad aš vis dar fuly saugomos & Resident Shield vis dar aktyvus. Esu versija 8.0.175, kad teisingas? Linkėjimai, Slime. |
|
| |||
| |||
| Ar galite dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite skydo sistemos dėkle ir išvežimo iš jos dabar? |
|
| |||
| |||
| TAIP Slime |
|
| |||
| |||
| Ar skaitytuvas veikia dabar? Jei ne, tuomet mes bandysime dar vienas. |
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, Atsiprašau apie vėlavimą. Bandė paleisti su Kaspersky AVG išjungtos - nieko gero. Bandote dar kartą su Windows Firewall taip pat baigiau - nieko gero. Abu kartus skenavimas sustabdytas 7%. Manau, kad teks būti kitą skaitytuvo. Laukiame Jūsų pasiūlymų, Many thanks, Slime. |
|
| |||
| |||
| Hi again, I'm sorry, bet man atrodo, kad pasikeitė su atsakymais tvarka, nežino, kaip! Slime. |
|
| |||
| |||
| Gerai, let's try another skaitytuvas. Skaitymo su Panda ActiveScan
|
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, ActiveScan buvo galutinai baigtas, jis truko beveik 4 valandas, po žurnalą; ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** ANALIZĖ: 2008-11-10 17:14:27 Apsauga: 1 Kenkėjiškų programų: 8 Įtariamųjų 0 ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** Apsauga Aprašymas Versija Aktyvus Atnaujinta ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Windows Defender 1.1.4104.0 Ne Taip ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Malware Id Aprašymas tipas Aktyvus wrote Disinfectable Dezinfekuoti Vieta ;================================================= ================================================== ================================================== ================= 00139061 Cookie / Doubleclick TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ DoubleClick "[2]. Txt 00139061 Cookie / Doubleclick TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ DoubleClick "[1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ atdmt [1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ atdmt [3]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ tribalfusion [1]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ tribalfusion [2]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ Mediaplex [1]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ Mediaplex [2]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ apmebf [3]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ apmebf [2]. Txt 00168090 Cookie / serving-sys TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ ženklą @ serving-sys [2]. Txt 00168093 Cookie / serving-sys TrackingCookie Ne Taip 0 C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ mark@bs.serving-sys [2]. Txt 02891356 Trj / Spammer.ADX Virus / Trojan Ne 1 Taip Ne C: \ Documents and Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ mail \ Lo cal Katalogai \ Outlook Express Mail.sbd \ Pašalinta [nuotraukos. zip] [photos.scr] ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Įtariamųjų Išsiųsta buveinė ï ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Pažeidžiamumas Id wrote Aprašymas i ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Dabar klausinėja mane ar aš noriu bet "Dezinfekcija Patarimai '. Jis sako: aš turiu 1 vidutinio pavojaus grėsmė nemokama dezinfekavimas ir 7 mažas pavojus, grėsmes, su už dezinfekavimas. Ar aš tiesiog išeiti, ar aš galiu eiti "Dezinfekcija patarimus"? Gratefully kaip visada, Slime. |
|
| |||
| |||
| It's just slapukus išskyrus šį vieną failą. C: \ Documents and Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo CAL Katalogai \ Outlook Express Mail.sbd \ Pašalinta [photos.zip] [photos.scr] Turite tuščias elektroninio pašto šiukšles, ir jis bus dingo. Kaip viskas dabar? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Lėtesnis interneto greitis vakarais ant kabelio | kojowilliams | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 25, 2009 14:18 |
| Didžiausia pasaulyje HARDDRIVE | pete21 | Drives & Removable Media | 1 | Lapkritis 15, 2008 05:18 |
| Lėčiau ir lėčiau | RB211 | Virus, Spyware & Security | 47 | Balandis 24, 2008 06:21 |
| Ilgiausia pasaulyje sakinys, kad yra ne tik nesąmonė | Mike0001 | Off Topic Discussion | 150 | 8 kovas 2008 04:55 |
| Ar išorinis hardrives lėčiau nei vidaus? | dubs89 | Drives & Removable Media | 3 | 29 gruodis 2007 14:05 |
| Temos įrankiai | |
| |