noņemiet atzīmi "Ieslēgt AVG Resident Shield"" /> PC lēnāka nekā pasaules vislēnākais lieta! - Page 2 - Computer Sulu - Forums
mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

PC lēnāka nekā pasaules vislēnākais lieta!

Reply

Thread Tools
Old 6 novembris 2008, 11:32
Moderator Group

Default PC lēnāka nekā pasaules vislēnākais lieta!

AVG
Lūdzu, atveriet AVG Control Center program -> dubultklikšķi uz "AVG Resident Shield" komponents (izskatās šādi: ) -> Noņemt "Ieslēgt AVG Resident Shield" atzīmes un saglabājiet iestatījumu.
Ja jums ir nepieciešams, lai AVG Resident Shield (IAA, ¬ â "¢ ll let jūs zināt, kad) tikai atvērt AVG Control Center programma -> dubultklikšķi uz "AVG Resident Shield" elements -> Select "Ieslēgt AVG Resident Shield" atzīmes un saglabājiet iestatījumu.

Old 6 novembris 2008, 11:49
Donors Group

Čau,
Es esmu nekontrolēti "Resident Shield Aktīvs 'kastes & saglabātas izmaiņas, bet ir teikts, ka es joprojām esmu fuly aizsargātas & Resident Shield joprojām ir aktīvs.
Es esmu 8.0.175 versijas, ka pareizi?
Sveicieni,

Gļotas.
Old 6 novembris 2008, 11:50
Moderator Group

Vai tu labo klikšķi vairogu sistēmas teknē un izvešanu no tā tagad?

Old 6 novembris 2008, 11:56
Donors Group

Gļotas
Old 6 novembris 2008, 12:18
Moderator Group

Vai skenera darbību tagad? Ja nē, tad mēs centīsimies citu.

Old 8 novembris 2008, 07:37
Donors Group

Hi evilfantasy,
Atvainojiet par kavēšanos.
Mēģināja palaist Kaspersky ar AVG izslēgts - nav labi.
Mēģināja vēlreiz ar Windows Firewall arī off - bez laba.
Abos gadījumos skenēšanas apstājās 7%.
Es domāju, ka nāksies vēl viens skaneris.
Gaidīsim Jūsu ierosinājumus,
many thanks,

Gļotas.
Old 8 novembris 2008, 07:44
Donors Group

Hi again,
I'm sorry, bet man šķiet, nav mainījusies kārtība atbildēm, nezinu cik!

Gļotas.
Old 8 novembris 2008, 11:34
Moderator Group

Labi, pamēģināsim vēl skeneris.

Scan ar Panda ActiveScan
  • Kad esat uz Panda vietas klikšķi Skenēt savu datoru tagad poga
  • Atvērsies jauns logs ... klikšķi Check Now poga
  • Ievadiet savu Valsts
  • Ievadiet savu State / Province
  • Ievadiet savu e-pasta adrese un noklikšķiniet uz sūtīt
  • Izvēlieties vai nu Home Lietotājs vai Uzņēmums
  • Izvēlieties atbilstošu Jā vai Nē, lai saņem mārketinga informācijas
  • Click Free Online Scan poga
  • Ja tā vēlas instalēt ActiveX komponents ļauj
  • Tā sāksies lejupielādēt failus tā pieprasa scan (Piezīme: tas var būt pāris minūtes)
  • Kad lejupielāde ir pabeigta, noklikšķiniet uz My Computer , lai sāktu skenēšanu
  • Kad skenēšana pabeigta, ja nekas ļaunprātīgs ir konstatēts, noklikšķiniet uz See Report pogu, tad Save Report un saglabājiet to ērtu atrašanās vietu.
Post saturu ActiveScan ziņojumu savu nākamo atbildi.

Old Novembris 10, 2008, 10:30
Donors Group

Hi evilfantasy,
ActiveScan beidzot ir pabeigta, tas bija gandrīz 4 stundas, pēc žurnālā;

;************************************************* ************************************************** ************************************************** ******************************
ANALĪZE: 2008/11/10 17:14:27
Protections: 1
MalWare: 8
Aizdomās: 0
;************************************************* ************************************************** ************************************************** ******************************
Protections
Apraksts Version Active Updated
;================================================= ================================================== ================================================== =================
Windows Defender 1.1.4104.0 Nē Jā
;================================================= ================================================== ================================================== =================
MalWare
Id Description Type Active Severity Disinfectable Dezinficēts Atrašanās vieta
00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ DoubleClick [2]. Txt
00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ DoubleClick [1]. Txt
00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ atdmt [1]. Txt
00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ atdmt [3]. Txt
00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ tribalfusion [1]. Txt
00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ tribalfusion [2]. Txt
00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ mediaplex [1]. Txt
00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ mediaplex [2]. Txt
00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ apmebf [3]. Txt
00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ apmebf [2]. Txt
00168090 Cookie / Serving-SYS TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ apkalpo-SYS [2]. Txt
00168093 Cookie / Serving-SYS TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ mark@bs.serving-sys [2]. Txt
02891356 Trj / Spammer.ADX Virus / Trojan No 1 Jā Nē C: \ Documents and Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Izdzēstie vienumi [fotogrāfijas. zip] [photos.scr]
Aizdomas
Nosūtītās atrašanās vieta ï
NEAIZSARGāTīBA
Id Severity apraksts I

Tagad ir jautā man, vai es gribu visi "Dezinfekcijas Advice".
Tajā teikts, man ir 1 vidēja briesmas apdraud bezmaksas dezinfekcija & 7 zemas bīstamības draudus ar apmaksātu dezinfekcijai.
Vai es vienkārši izeju, vai arī es dodos uz "Dezinfekcijas konsultācijas"?

Pateicību, kā vienmēr,

Gļotas.
Old Novembris 10, 2008, 11:35
Moderator Group

Tā ir tikai cepumi, izņemot šo vienu failu.

C: \ Documents and Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Izdzēstie vienumi [photos.zip] [photos.scr]

Jums nepieciešams iztukšot savu e-pasta miskastes, un tas būs pagājis.

Kā viss tagad?

Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Sulas.