noņemiet atzīmi "Ieslēgt AVG Resident Shield"" />
![]() |
|
|
|||
|
|||
|
AVG
Lūdzu, atveriet AVG Control Center program -> dubultklikšķi uz "AVG Resident Shield" komponents (izskatās šādi: ) -> Noņemt "Ieslēgt AVG Resident Shield" atzīmes un saglabājiet iestatījumu.Ja jums ir nepieciešams, lai AVG Resident Shield (IAA, ¬ â "¢ ll let jūs zināt, kad) tikai atvērt AVG Control Center programma -> dubultklikšķi uz "AVG Resident Shield" elements -> Select "Ieslēgt AVG Resident Shield" atzīmes un saglabājiet iestatījumu. |
|
|
|||
|
|||
|
Čau,
Es esmu nekontrolēti "Resident Shield Aktīvs 'kastes & saglabātas izmaiņas, bet ir teikts, ka es joprojām esmu fuly aizsargātas & Resident Shield joprojām ir aktīvs. Es esmu 8.0.175 versijas, ka pareizi? Sveicieni, Gļotas. |
|
|
|||
|
|||
|
Vai tu labo klikšķi vairogu sistēmas teknē un izvešanu no tā tagad?
|
|
|
|||
|
|||
|
JĀ
Gļotas |
|
|
|||
|
|||
|
Vai skenera darbību tagad? Ja nē, tad mēs centīsimies citu.
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi evilfantasy,
Atvainojiet par kavēšanos. Mēģināja palaist Kaspersky ar AVG izslēgts - nav labi. Mēģināja vēlreiz ar Windows Firewall arī off - bez laba. Abos gadījumos skenēšanas apstājās 7%. Es domāju, ka nāksies vēl viens skaneris. Gaidīsim Jūsu ierosinājumus, many thanks, Gļotas. |
|
|
|||
|
|||
|
Hi again,
I'm sorry, bet man šķiet, nav mainījusies kārtība atbildēm, nezinu cik! Gļotas. |
|
|
|||
|
|||
|
Labi, pamēģināsim vēl skeneris.
Scan ar Panda ActiveScan
|
|
|
|||
|
|||
|
Hi evilfantasy,
ActiveScan beidzot ir pabeigta, tas bija gandrīz 4 stundas, pēc žurnālā; ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** ANALĪZE: 2008/11/10 17:14:27 Protections: 1 MalWare: 8 Aizdomās: 0 ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** Protections Apraksts Version Active Updated ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Windows Defender 1.1.4104.0 Nē Jā ;================================================= ================================================== ================================================== ================= MalWare Id Description Type Active Severity Disinfectable Dezinficēts Atrašanās vieta ;================================================= ================================================== ================================================== ================= 00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ DoubleClick [2]. Txt 00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ DoubleClick [1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ atdmt [1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ atdmt [3]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ tribalfusion [1]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ tribalfusion [2]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ mediaplex [1]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ mediaplex [2]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ apmebf [3]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ apmebf [2]. Txt 00168090 Cookie / Serving-SYS TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ zīme @ apkalpo-SYS [2]. Txt 00168093 Cookie / Serving-SYS TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ mark@bs.serving-sys [2]. Txt 02891356 Trj / Spammer.ADX Virus / Trojan No 1 Jā Nē C: \ Documents and Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Izdzēstie vienumi [fotogrāfijas. zip] [photos.scr] ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Aizdomas Nosūtītās atrašanās vieta ï ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= NEAIZSARGāTīBA Id Severity apraksts I ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Tagad ir jautā man, vai es gribu visi "Dezinfekcijas Advice". Tajā teikts, man ir 1 vidēja briesmas apdraud bezmaksas dezinfekcija & 7 zemas bīstamības draudus ar apmaksātu dezinfekcijai. Vai es vienkārši izeju, vai arī es dodos uz "Dezinfekcijas konsultācijas"? Pateicību, kā vienmēr, Gļotas. |
|
|
|||
|
|||
|
Tā ir tikai cepumi, izņemot šo vienu failu.
C: \ Documents and Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Izdzēstie vienumi [photos.zip] [photos.scr] Jums nepieciešams iztukšot savu e-pasta miskastes, un tas būs pagājis. Kā viss tagad? |