usuń zaznaczenie pola wyboru "Włącz AVG Resident Shield"" />
![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| AVG Proszę otworzyć AVG Control Center program -> kliknij dwukrotnie "AVG Resident Shield" komponent (wygląda tak: ) -> Odznacz "Włącz AVG Resident Shield" zaznaczenie i zapisz ustawienia.Kiedy musisz włączyć AVG Resident Shield, (IAA, ¬ â "¢ ll let you know when) Wystarczy otworzyć program AVG Control Center -> kliknij dwukrotnie "AVG Resident Shield" element -> wybierz "Włącz AVG Resident Shield" zaznaczenie i zapisz ustawienia. |
|
| |||
| |||
| Cześć, Mam zaznaczone 'Resident Shield Aktywne pole "i zapisać zmiany, ale mówi, że wciąż jestem fuly chronione i Resident Shield jest nadal aktywny. Jestem w wersji 8.0.175, czy to prawda? Pozdrowienia, Slime. |
|
| |||
| |||
| Można kliknąć prawym przyciskiem myszy tarczy w zasobniku systemowym i wyjść z niego teraz? |
|
| |||
| |||
| TAK Slime |
|
| |||
| |||
| Czy skaner działa teraz? Jeśli nie to postaramy się innym. |
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, Przepraszamy za opóźnienie. Próbowano uruchomić Kaspersky z AVG wyłączony - nie jest dobre. Próbował ponownie Zapora systemu Windows również wyłączyć - nie jest dobre. W obu przypadkach skanowania zatrzymał się na poziomie 7%. Myślę, że będziemy mieli do innego skanera. Czekamy na Państwa sugestie, many thanks, Slime. |
|
| |||
| |||
| Hi again, Przykro mi, ale wydaje się, że zmiana kolejności odpowiedzi, nie wiesz jak! Slime. |
|
| |||
| |||
| OK, spróbujmy innego skanera. Skanowanie z Panda ActiveScan
|
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, ActiveScan ostatecznie zakończone, zajęło prawie 4 godziny, w następujący zapis; ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** ANALIZA: 2008-11-10 17:14:27 Zabezpieczenia: 1 Malware: 8 Podejrzanych: 0 ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** Ochrona Opis wersji Active Zaktualizowano ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Windows Defender 1.1.4104.0 Nie Tak ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Malware Id Opis typu Active Zagrożenie Disinfectable Odkażenie Lokalizacja ;================================================= ================================================== ================================================== ================= 00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ DoubleClick [2]. Txt 00139061 Cookie / DoubleClick TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ DoubleClick [1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ atdmt [1]. Txt 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ atdmt [3]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ tribalfusion [1]. Txt 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ tribalfusion [2]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ Mediaplex [1]. Txt 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ Mediaplex [2]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ apmebf [3]. Txt 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ znaku @ apmebf [2]. Txt 00168090 Cookie / Serving-sys TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ znaku Cookies \ @ serving-sys [2]. Txt 00168093 Cookie / Serving-sys TrackingCookie No 0 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Cookies \ mark@bs.serving-sys [2]. Txt 02891356 Trj / Spammer.ADX Virus / Trojan No 1 Yes No C: \ Documents and Settings \ Mark \ Dane aplikacji \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Deleted Items [zdjęcia. zip] [photos.scr] ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Podejrzanych Wysłane Lokalizacja i ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Luki Id Zagrożenie Opis: ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Teraz pytają mnie, czy chcę żadnego "Dezynfekcja porad. Mówi mam 1 niebezpieczeństwo zagrożenia średnich z wolna dezynfekcji i 7 niskiego zagrożenia niebezpieczeństwem zwrócić do dezynfekcji. Będę po prostu wyjść, albo pójdę na "Dezynfekcja rady"? Wdzięcznością, jak zawsze, Slime. |
|
| |||
| |||
| To tylko ciasteczka z wyjątkiem tego jednego pliku. C: \ Documents and Settings \ Mark \ Dane aplikacji \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Lo cal Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Deleted Items [photos.zip] [photos.scr] Musisz pusty swój adres e-śmieci i będzie to poszedł. Jak to wszystko teraz? |