деселектујте "Укључити податке АВГ стални штит"" />
![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| АВГ Молимо Вас да отворите Контролни центар податке АВГ Програм -> дупли клик на "Притајено податке АВГ штит" компонента (изгледа овако: ) -> Поништите "Укључивање податке АВГ стални штит" Означена и сачувајте подешавање.Када треба да омогући АВГ резидентних Штит (ИАА, ¬ я "¢ цу Вас обавестити када) само отворите АВГ Центар за контролу програма -> дупли клик на "Притајено податке АВГ штит" компонента -> изаберите "Укључивање податке АВГ стални штит" Означена и сачувајте подешавање. |
|
| |||
| |||
| Здраво, Сам неконтролисано, стални штит активних оквира и сачували промене, али он тврди да сам ја још увек фулы заштићена & Ресидент штит је још увек активан. Ја сам на верзију 8.0.175, је то тачно? Поздрави, Муљ. |
|
| |||
| |||
| Могу да кликнете десним тастером миша штита у системској палети и излаз из сада? |
|
| |||
| |||
| ДА Глиб |
|
| |||
| |||
| Да ли скенер ради сада? Ако не онда ћемо пробати још једну. |
|
| |||
| |||
| Бок евилфантасы, Жао око одлагања. Покушао да покрене Касперскы ® со податке АВГ искључен - не ваља. Покушао поново са Уиндоус заштитни зид је искључен - не ваља. У оба наврата скенирање заустављен на 7%. Мислим да ће морати да буде још један скенер. Радовати ваше сугестије, много хвала, Муљ. |
|
| |||
| |||
| Здраво опет, Жао ми је али изгледа да су се променили редослед одговора, не знам како! Муљ. |
|
| |||
| |||
| У реду хајде да покушамо још један скенер. Сцан с Панда АцтивеСцан
|
|
| |||
| |||
| Бок евилфантасы, АцтивеСцан је коначно завршио, то је скоро 4 сата, са следећим дневник; ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** АНАЛИЗА: 2008-11-10 17:14:27 Заштита: 1 Злонамерних програма: 8 Осумњиццених: 0 ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** Заштите Опис Верзија Упдатед Активан ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Програма Уиндоус Дефендер 1.1.4104.0 Не Да ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Злонамерних програма Ид Опис Врста Активни северитыу Дисинфецтабле дезинфицирати Локација ;================================================= ================================================== ================================================== ================= 00139061 цоокие / Доублецлицк ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ ДоублеЦлицк [2] Ткст. 00139061 цоокие / Доублецлицк ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ ДоублеЦлицк [1] Ткст. 00139064 цоокие / атлас ДМТ ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ атдмт [1] Ткст. 00139064 цоокие / атлас ДМТ ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ атдмт [3] Ткст. 00145731 цоокие / Трибалфусион ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ трибалфусион [1] Ткст. 00145731 цоокие / Трибалфусион ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ трибалфусион [2] Ткст. 00145738 цоокие / Медиаплекс ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ медиаплекс [1] Ткст. 00145738 цоокие / Медиаплекс ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ медиаплекс [2] Ткст. 00168061 цоокие / Апмебф ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ апмебф [3] Ткст. 00168061 цоокие / Апмебф ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @ апмебф [2] Ткст. 00168090 цоокие / Послуживање-СЫС ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ знак @-приказивање система [2] Ткст. 00168093 цоокие / Послуживање-СЫС ТрацкингЦоокие Не Да Не 0 "Ц: \ Документи и поставке \ Марко \" Цоокиес \ марк@бс.сервинг-сыс [2] Ткст. 02891356 Трј / Спаммер.АДКС вируса / \ Марко \ Апплицатион Дата \ Тхундербирд \ Профилес \ ф3нфу7еу.дефаулт \ маил \ ЦАЛ Ево фасцикли \ Оутлоок Експресс-Маил.сбд \ Избрисане ставке [Тројански фотографија бр 1 Да Не "Ц: \ Документи и поставке. рар] [пхотос.сцр] ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Осумњичених Локација послао сам ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Повредивости Ид севериты Опис И ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= То је сада мене пита да ли желим било 'дезинфикује савети. Она каже да морам 1 средња опасност претња са бесплатним дезинфекцију & 7 ниска опасност претњи са плаћеним за дезинфекцију. Ја само треба да изађете, или ћу ићи на "Дезинфекција савете '? Захвално као и увек, Муљ. |
|
| |||
| |||
| То је само колачиће, осим за један фајл. Ц: \ Документи и поставке \ Марко \ Апплицатион Дата \ Тхундербирд \ Профилес \ ф3нфу7еу.дефаулт \ маил \ ЦАЛ Ево фасцикли \ Оутлоок Експресс-Маил.сбд \ Избрисане ставке [пхотос.зип] [пхотос.сцр] Морате да испразните смеће и е-маил ће нестати. Како је све што сада? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Споријим Интернетом брзинама у вечери на кабл | којоуиллиамс | Нетуоркинг, Модем & ВоИП | 1 | 25 мај 2009 14:18 |
| Свет највећих харддриве | пете21 | Дривес & Измјењиви медији | 1 | 15 новембар 2008 05:18 |
| Спорији и спорији | РБ211 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 47 | 24 април 2008 06:21 |
| Свет је најдуже реченица која није само глупости | Мике0001 | Офф Топиц Дисцуссион | 150 | 8 март 2008 04:55 |
| Да ли су спољне хардривес спорији од интерних? | дубс89 | Дривес & Измјењиви медији | 3 | 29 децембар 2007 14:05 |
| Тхреад Тоолс | |
| |