зніміть прапорець "Увімкнути AVG Resident Shield"" /> ПК працює повільніше, ніж повільніше річ у світі! - Сторінка 2 - Комп'ютерний сік - Форум
менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

ПК працює повільніше, ніж повільніше річ у світі!

Reply

Різьба Інструменти
Old 6 листопада 2008, 11:32
Модератор групи

Default ПК працює повільніше, ніж повільніше річ у світі!

AVG
Будь ласка, відкрийте AVG Центр управління Програми -> подвійне клацання на "AVG Resident Shield" Компонент (виглядає наступним чином: ) -> Зніміть прапорець "Увімкніть AVG Resident Shield" галочку і зберегти налаштування.
Коли вам потрібно для того, щоб AVG Resident Shield, (IAA, ¬ â "¢ LL повідомимо вам, коли) просто відкрити AVG центр управління програмою -> подвійне клацання на "AVG Resident Shield" Компонент -> Select "Увімкніть AVG Resident Shield" галочку і зберегти налаштування.

Old 6 листопада 2008, 11:49
Донор групи

Привіт,
Я Необмежений 'Resident Shield Active поле "& збережені зміни, але він каже, що я до сих пір fuly охоронювані & Resident Shield як і раніше, активний.
Я знаходжуся тут за версією 8.0.175, вірно?
Привіт,

Слиз.
Old 6 листопада 2008, 11:50
Модератор групи

Чи можете ви клацніть правою кнопкою на щит в системному треї і виходу з нього тепер?

Old 6 листопада 2008, 11:56
Донор групи

ТАК

Шлам
Old 6 листопада 2008, 12:18
Модератор групи

Це сканер працює зараз? Якщо ні, то ми спробуємо інше.

Old 8 листопада 2008, 07:37
Донор групи

Привіт evilfantasy,
На жаль про затримку.
Спробував запустити Антивірус AVG з відключена - нічого доброго.
Спроба знову Брандмауер Windows також вихідний - нічого доброго.
В обох випадках сканування зупинилися на 7%.
Я думаю, це буде мати для іншого сканера.
Чекаємо ваших пропозицій,
Велике спасибі,

Слиз.
Old 8 листопада 2008, 07:44
Донор групи

Привіт знову,
Мені шкода, але я, здається, змінила порядок відповідей, не знаю, як!

Слиз.
Old 8 листопада 2008, 11:34
Модератор групи

ОК спробуємо інший сканер.

Сканування з Panda ActiveScan
  • Коли ви перебуваєте на кнопку Panda сайту Сканування комп'ютера тепер Кнопка
  • Відкриється нове вікно ... кликни Перевірити зараз Кнопка
  • Введіть Країна
  • Введіть Штат / провінція
  • Введіть адреса електронної пошти та натисніть відправляти
  • Виберіть один Головна Профіль користувача або Компанія
  • Виберіть відповідний Так чи ні отримати маркетингову інформацію
  • Натисніть Безкоштовна онлайн сканування Кнопка
  • Якщо він хоче встановити компонент ActiveX дозволяють йому
  • Вона почнеться завантаження файлів вимагає для сканування (Примітка: Це може зайняти кілька хвилин)
  • Коли завантаження буде завершено, натисніть на Мій комп'ютер щоб розпочати сканування
  • Після завершення сканування в разі виявлення шкідливих нічого, натисніть Див доповідь кнопки, Потім збережіть доповідь і зберегти його в зручному місці.
Поштові змісту ActiveScan звіт в наступному відповіді.

Old 10 листопада 2008, 10:30
Донор групи

Привіт evilfantasy,
ActiveScan нарешті закінчена, це зайняло майже 4 години, з урахуванням наступних журналу;

;************************************************* ************************************************** ************************************************** ******************************
Аналіз: 2008-11-10 17:14:27
Огородження: 1
Шкідливих програм: 8
Підозрюваних: 0
;************************************************* ************************************************** ************************************************** ******************************
ЗАХИСТ
Опис версій Active Оновлено
;================================================= ================================================== ================================================== =================
Захисник Windows 1.1.4104.0 Ні Так
;================================================= ================================================== ================================================== =================
MALWARE
Ідентифікатор Опис Тип Активна Серйозність Disinfectable продезінфікований Розташування
00139061 Cookie / Двічі TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ DoubleClick [2]. TXT
00139061 Cookie / Двічі TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ DoubleClick [1]. TXT
00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ atdmt [1]. TXT
00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ atdmt [3]. TXT
00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ tribalfusion [1]. TXT
00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ tribalfusion [2]. TXT
00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ Mediaplex [1]. TXT
00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ Mediaplex [2]. TXT
00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ apmebf [3]. TXT
00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ apmebf [2]. TXT
00168090 Cookie / Serving-SYS TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ виступає-SYS [2]. TXT
00168093 Cookie / Serving-SYS TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ mark@bs.serving-sys [2]. TXT
02891356 Trj / Spammer.ADX Virus / Trojan Ні Так Ні 1 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Ло кал Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Віддалені [фотографії. ZIP] [photos.scr]
Підозрюваний
Направлено Розташування Я
Уразливість
Id Серйозність Опис: Я

В даний час питаєте мене, чи хочу я будь-які 'дезінфікуючі поради ".
Він каже, що я 1 із середнім ступенем небезпеки загрози з вільними дезінфекції & 7 низьким загрози небезпеки з платними для дезінфекції.
Чи повинен я просто вихід, або я піду за "Дезінфекція поради"?

З вдячністю, як завжди,

Слиз.
Old 10 листопада 2008, 11:35
Модератор групи

Це просто печиво, крім цього один файл.

C: \ Documents і Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Ло кал Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Віддалені [photos.zip] [photos.scr]

Вам необхідно спустошити ваш електронний сміття і він вже не буде.

Як справи зараз?

Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Повільніше в Інтернет зі швидкістю вечора по кабельному kojowilliams Мережа, Модеми & VoIP 1 25 травня 2009 14:18
Найбільший у світі HardDrive pete21 Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 15 листопада 2008 05:18
Всі повільніше і повільніше RB211 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 47 24 квітня 2008 06:21
Світ довгою вироку, що це не просто дурниця Mike0001 Off Topic Discussion 150 8 березня 2008 04:55
Чи є зовнішніми hardrives повільніше, ніж внутрішні? dubs89 Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 29 грудня 2007 14:05
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.