зніміть прапорець "Увімкнути AVG Resident Shield"" />
![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| AVG Будь ласка, відкрийте AVG Центр управління Програми -> подвійне клацання на "AVG Resident Shield" Компонент (виглядає наступним чином: ) -> Зніміть прапорець "Увімкніть AVG Resident Shield" галочку і зберегти налаштування.Коли вам потрібно для того, щоб AVG Resident Shield, (IAA, ¬ â "¢ LL повідомимо вам, коли) просто відкрити AVG центр управління програмою -> подвійне клацання на "AVG Resident Shield" Компонент -> Select "Увімкніть AVG Resident Shield" галочку і зберегти налаштування. |
|
| |||
| |||
| Привіт, Я Необмежений 'Resident Shield Active поле "& збережені зміни, але він каже, що я до сих пір fuly охоронювані & Resident Shield як і раніше, активний. Я знаходжуся тут за версією 8.0.175, вірно? Привіт, Слиз. |
|
| |||
| |||
| Чи можете ви клацніть правою кнопкою на щит в системному треї і виходу з нього тепер? |
|
| |||
| |||
| ТАК Шлам |
|
| |||
| |||
| Це сканер працює зараз? Якщо ні, то ми спробуємо інше. |
|
| |||
| |||
| Привіт evilfantasy, На жаль про затримку. Спробував запустити Антивірус AVG з відключена - нічого доброго. Спроба знову Брандмауер Windows також вихідний - нічого доброго. В обох випадках сканування зупинилися на 7%. Я думаю, це буде мати для іншого сканера. Чекаємо ваших пропозицій, Велике спасибі, Слиз. |
|
| |||
| |||
| Привіт знову, Мені шкода, але я, здається, змінила порядок відповідей, не знаю, як! Слиз. |
|
| |||
| |||
| ОК спробуємо інший сканер. Сканування з Panda ActiveScan
|
|
| |||
| |||
| Привіт evilfantasy, ActiveScan нарешті закінчена, це зайняло майже 4 години, з урахуванням наступних журналу; ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** Аналіз: 2008-11-10 17:14:27 Огородження: 1 Шкідливих програм: 8 Підозрюваних: 0 ;************************************************* ************************************************** ************************************************** ****************************** ЗАХИСТ Опис версій Active Оновлено ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Захисник Windows 1.1.4104.0 Ні Так ;================================================= ================================================== ================================================== ================= MALWARE Ідентифікатор Опис Тип Активна Серйозність Disinfectable продезінфікований Розташування ;================================================= ================================================== ================================================== ================= 00139061 Cookie / Двічі TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ DoubleClick [2]. TXT 00139061 Cookie / Двічі TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ DoubleClick [1]. TXT 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ atdmt [1]. TXT 00139064 Cookie / Atlas DMT TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ atdmt [3]. TXT 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ tribalfusion [1]. TXT 00145731 Cookie / Tribalfusion TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ tribalfusion [2]. TXT 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ Mediaplex [1]. TXT 00145738 Cookie / Mediaplex TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ Mediaplex [2]. TXT 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ apmebf [3]. TXT 00168061 Cookie / Apmebf TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ apmebf [2]. TXT 00168090 Cookie / Serving-SYS TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ Mark @ виступає-SYS [2]. TXT 00168093 Cookie / Serving-SYS TrackingCookie Ні Так Ні 0 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Cookies \ mark@bs.serving-sys [2]. TXT 02891356 Trj / Spammer.ADX Virus / Trojan Ні Так Ні 1 C: \ Documents і Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Ло кал Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Віддалені [фотографії. ZIP] [photos.scr] ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Підозрюваний Направлено Розташування Я ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= Уразливість Id Серйозність Опис: Я ;================================================= ================================================== ================================================== ================= ;================================================= ================================================== ================================================== ================= В даний час питаєте мене, чи хочу я будь-які 'дезінфікуючі поради ". Він каже, що я 1 із середнім ступенем небезпеки загрози з вільними дезінфекції & 7 низьким загрози небезпеки з платними для дезінфекції. Чи повинен я просто вихід, або я піду за "Дезінфекція поради"? З вдячністю, як завжди, Слиз. |
|
| |||
| |||
| Це просто печиво, крім цього один файл. C: \ Documents і Settings \ Mark \ Application Data \ Thunderbird \ Profiles \ f3nfw7ew.default \ Mail \ Ло кал Folders \ Outlook Express Mail.sbd \ Віддалені [photos.zip] [photos.scr] Вам необхідно спустошити ваш електронний сміття і він вже не буде. Як справи зараз? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Повільніше в Інтернет зі швидкістю вечора по кабельному | kojowilliams | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 25 травня 2009 14:18 |
| Найбільший у світі HardDrive | pete21 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 1 | 15 листопада 2008 05:18 |
| Всі повільніше і повільніше | RB211 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 47 | 24 квітня 2008 06:21 |
| Світ довгою вироку, що це не просто дурниця | Mike0001 | Off Topic Discussion | 150 | 8 березня 2008 04:55 |
| Чи є зовнішніми hardrives повільніше, ніж внутрішні? | dubs89 | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 29 грудня 2007 14:05 |
| Різьба Інструменти | |
| |