![]() |
|
|||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
|
|
Нишка Инструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти,
са Отърва се от всички електронни отпадъци поща. Аз имам само някои в моята пощенска кутия сега. Компютърни все още много, много бавно & евентуално получаване-бавно! С уважение, Слуз |
|
|
|||
|
|||
|
Здравейте отново,
Току-що се опита да се актуализира моята AVG и го взеха три опита. Той първоначално ми каза, че не са достатъчно "свободна памет. Това съответните? Вероятно не, но съм достигнал "ръце по време сламки"! С уважение, Слуз. |
|
|
|||
|
|||
|
Били ли сте диск, почистване и дефрагментиране напоследък?
|
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти,
просто направи диск почистване & Аз съм сега това де-чуплив. Аз в момента са 83% свободно пространство на моя твърд диск. Де-чуплив може да отнеме завинаги, ще докладва по-скоро; Мога ли да използвам моя компютър по време на де-чуплив? Слуз. |
|
|
|||
|
|||
|
Забравих да спомена, аз се опитах да тичам Kaspersky този следобед, но го държат при липса на актуализация етап, който ме възпрепятстван да се опитва да сканира.
Не знам значението на това, може би няма? Слуз. |
|
|
|||
|
|||
|
Здравей evilfantasy,
де-чуплив е пълна ........... няма промяна! Сигурен съм, че компютъра ми става по-бавно, особено при отваряне на приложения & затваряне. Ако се опитате да отворите две приложения изглежда да се завинаги. Всеки мисли, Много благодаря, Слуз. |
|
|
|||
|
|||
|
Можеш ли да видиш нещо в Задача Ръководител, че се използва много ресурси?
|
|
|
|||
|
|||
|
Здрасти,
Задача Ръководител е малко на един непознат за мен. Под раздела Процеси натоварването на процесора показва, 'System Idle процеса @ 98. Нищо друго не изглежда да отида по-горе 02. Под раздела работа, той изброява три стойности под заглавие "Общо". Дръжки ... 11288 (варират малко), Конци ....... 509 (Различна също), Процеси ... 40. (Когато има четири progs отворени, но никой не работи). Kaspersky сканиране все още спира на 7%, въпреки че все още го Задача Ръководител списъци като бягане & Java конзолата на УОЗ в началото на сканиране. Аз го затворите. Съжалявам, че ви бъг с информация, че може да са неподходящи ........ или е? В очакване, Слуз. PS Всяка точка правиш друг HJT дневник? |
|
|
|||
|
|||
|
За съжаление evilfantasy,
повече информация. Изключете ......... повторно стартиране е просто приема 12 минути. Отне 2 минути, за да отворите Internet Explorer. Имаш 4 съобщения се мярна от Resident Shield за шпионски софтуер, но те дойдоха & отиде, преди да могат да ги четат добре! С уважение, Слуз. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Съжалявам, но, но може да публикувате вашия компютър спец., ако не ви е?
също проверка грешка диск ще помогне да започне проверка за грешка диск, направете следното стартиране на компютъра ми и запис кликнете върху C: карам-после щракнете върху имота върху раздела Инструменти бутон на мишката върху ПРОВЕРИ грешка проверка сега-сложите отметка в двете изберете кутии (определя автоматично) и (за сканиране и опит), след това рестартирайте компютъра и изчакайте да завърши за сканиране Ако имате повече от един твърд диск да направи същото за тях, както и също така моя уебсайт има страница с инструкции за това как да ускорим вашия компютър допълнително http://mypcbuild.piczo.com/speedupyo...linkvar=000044 Надявам се това да помогне