![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar, se zbavili všech e-mailů odpadky. Mám jen několik ve své schránce teď. Počítač stále velmi, velmi pomalý & možná stále pomalejší! Pozdravy, Sliz |
|
| |||
| |||
| Ahoj ještě jednou, Právě jsem se snažil aktualizovat své AVG a trvalo to tři pokusy. To zpočátku mi řekl, že jsem neměl dost 'volné paměti'. Je to důležité? Pravděpodobně ne, ale jsem na 'chytají stébla čas'! Pozdravy, Sliz. |
|
| |||
| |||
| Jste udělali Vyčištění disku a defrag v poslední době? |
|
| |||
| |||
| Nazdar, právě udělal & vyčištění disku jsem nyní dělá de-frag. I v současné době 83% volného místa na mém HDD. De-frag může trvat věčně, podá co nejdříve, Mohu použít počítač v průběhu de-frag? Sliz. |
|
| |||
| |||
| Zapomněl jsem se zmínit, jsem se snažil běžet Kaspersky odpoledne, ale stále nedaří ve fázi aktualizace, které mi zabránilo se snaží skenování. Neznají význam, že snad nikdo? Sliz. |
|
| |||
| |||
| Ahoj evilfantasy, de-frag je kompletní ........... žádná změna! Jsem si jistý, můj počítač je stále pomalejší, zejména při otevření & zavření aplikace. Pokud se pokusím otevřít dvě žádosti se zdá jako věčnost. Jakékoli myšlenky, Děkuji, Sliz. |
|
| |||
| |||
| Vidíte něco ve Správci úloh, který používá mnoho zdrojů? |
|
| |||
| |||
| Nazdar, Správce úloh je trochu mně neznámých. V rámci systému na kartu Procesy CPU ukazuje 'Idle procesu @ 98. Nic jiného se zřejmě dostaly nad 02. Na kartě Výkon se uvádí tři hodnoty pod hlavičkou 'Celkem'. Kliky ... 11288 (různé verze), Závity ....... 509 (Měnící se také), Procesy ... 40. (Když jsem měl čtyři progs otevřené, ale žádný provoz). Kaspersky Scan ještě zastaví ve výši 7%, ačkoliv Správce úloh stále uvádí jako Běhání & Java Console se objeví na začátku skenování. Zavřel jsem to. Omlouvám se, že chyba se vám informace, které mohou být irelevantní, nebo ........ je to? V očekávání, Sliz. PS Každý bod dělat jiného HJT log? |
|
| |||
| |||
| Sorry evilfantasy, více informací. Vypněte ......... Re-start právě přijata 12 minut. Trvalo 2 minuty na aplikaci Internet Explorer. Mám 4 příspěvky blýskl se z rezidentní štít o spyware, ale přišli & odešel dřív, než jsem mohl si je správně! Pozdravy, Sliz. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Omlouvám se, ale, ale mohl byste post počítač spec když ne, že? také chyby disku kontrola pomůže spustit kontrolu chyb disku provést následující start-počítač-psát klikněte na jednotce C:, pak klikněte na-vlastnosti-klepněte na kartu Nástroje-klikněte na CHECK chyb nyní dát-tick jak vybrat boxy (automaticky opravit) a (skenování a pokusit se), pak restart pc a čekat na dokončení skenování pokud máte více než jeden pevný disk totéž, jak je dobře Také moje webové stránky má stránka s pokyny k dalšímu zrychlení počítače http://mypcbuild.piczo.com/speedupyo...linkvar=000044 Hope this helps
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Pomalejší internet rychlostí večer na kabel | kojowilliams | Sítě, Modemy & VoIP | 1 | 25. května 2009 14:18 |
| Svět největší pevný disk | pete21 | Drives & Removable Media | 1 | 15. listopadu 2008 05:18 |
| Pomalejší a pomalejší | RB211 | Virus, spyware a bezpečnost | 47 | 24. dubna 2008 06:21 |
| Svět je nejdelší věta, že není jen nesmysl | Mike0001 | Vypnout Téma diskuze | 150 | 8. března 2008 04:55 |
| Jsou vnější hardrives pomalejší než vnitřní? | dubs89 | Drives & Removable Media | 3 | 29. prosince 2007 14:05 |
| Thread Nástroje | |
| |