![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, έχει πια απαλλαγεί από όλα τα e-mail σκουπίδια. Έχω μόνο μερικές στο inbox μου τώρα. Υπολογιστής εξακολουθεί να είναι πολύ, πολύ αργά και, ενδεχομένως, να πάρει πιο αργά! Χαιρετισμοί, Μύξα |
|
| |||
| |||
| Γεια σας και πάλι, Έχω μόλις προσπάθησε να ενημερώσετε AVG μου και χρειάστηκαν τρεις προσπάθειες. Θα μου είπε αρχικά ότι δεν είχα αρκετό «ελεύθερη μνήμη". Είναι αυτό; Μάλλον δεν είναι, αλλά έχω φτάσει στο "clutching σε χρόνο καλαμάκια '! Χαιρετισμοί, Βλέννες. |
|
| |||
| |||
| Έχετε κάνει καθαρισμό δίσκου και ένα defrag τελευταία; |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, απλά κάνει ένα δίσκο καθαρισμού & είμαι τώρα κάνει ένα de-frag. Έχω σήμερα το 83% ελεύθερο χώρο στο σκληρό δίσκο μου. De-frag μπορεί να λάβει για πάντα, θα υποβάλει έκθεση το συντομότερο, Μπορώ να χρησιμοποιήσω τον υπολογιστή μου κατά τη διάρκεια μιας de-frag;; Βλέννες. |
|
| |||
| |||
| Ξέχασα να αναφέρω, προσπάθησα να τρέχει Kaspersky σήμερα το απόγευμα, αλλά διατηρείται παραλείποντας στο στάδιο της ενημέρωσης η οποία μου επέτρεψε να προσπαθεί να ανιχνεύσει. Δεν γνωρίζω τη σημασία του ότι, ίσως Δεν υπάρχει; Βλέννες. |
|
| |||
| |||
| Γεια evilfantasy, de-frag είναι πλήρης ........... δεν αλλάξει! Είμαι βέβαιος υπολογιστή μου γίνεται όλο και πιο αργά, ειδικά όταν το άνοιγμα και το κλείσιμο των αιτήσεων. Αν προσπαθήσω να ανοίξει δύο αιτήσεις, φαίνεται να λαμβάνει πάντα. Κάθε σκέψεις, ευχαριστώ πολύ, Βλέννες. |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να δείτε κάτι το Task Manager που χρησιμοποιεί πολλούς πόρους; |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Task Manager είναι ένα κομμάτι από μια άγνωστη για μένα. Σύμφωνα με το System Idle Process των Διεργασίες δείχνει τη χρήση της CPU καρτέλα '@ 98. Τίποτα άλλο δεν φαίνεται να πηγαίνει πάνω από 02. Στην καρτέλα Επιδόσεις απαριθμεί τρεις τιμές κάτω από τον τίτλο του "Σύνολα". Λαβές ... 11.288 (κυμαινόμενο λίγο), Threads ....... 509 (Varying επίσης), Διεργασίες ... 40. (Όταν είχα τέσσερις Progs ανοιχτή, αλλά καμία δεν εκτελείται). Kaspersky σάρωσης στάσεις ακόμα στο 7%, αν και Διαχείριση Εργασιών καταλόγους ακόμη ως Λειτουργίας & Java Console αναδύεται κατά την έναρξη της σάρωσης. Μπορώ να το κλείσετε. Συγγνώμη που σας bug με πληροφορίες που μπορεί να είναι άσχετο ........ ή είναι αυτό; Εν αναμονή, Βλέννες. PS Οποιοδήποτε σημείο κάνει άλλο HJT log; |
|
| |||
| |||
| Sorry evilfantasy, περισσότερες πληροφορίες. Τερματίστε ......... Re-start έλαβε μόλις 12 λεπτά. Χρειάστηκαν 2 λεπτά για να ανοίξει τον Internet Explorer. Πήρε 4 μηνύματα έλαμψε επάνω από Resident Shield για το spyware, αλλά ήρθαν και πήγαν πριν θα μπορούσα να τα διαβάσει σωστά!! Χαιρετισμοί, Βλέννες. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Με λύπη αλλά σε σας, αλλά θα μπορούσε μετά τον υπολογιστή σας spec αν δεν είναι; Επίσης, ο έλεγχος σφάλματος του δίσκου θα βοηθήσει να ξεκινήσει ένας έλεγχος σφάλματος του δίσκου είναι το εξής εκκίνηση του υπολογιστή μου-γράψτε κλικ στο C: drive-στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ιδιότητες κλικ στην καρτέλα Εργαλεία-κλικ στο CHECK έλεγχος σφαλμάτων τώρα-σημειώστε και στα δύο επιλέξτε κουτιά (αυτόματα fix) και (για τη σάρωση και απόπειρα), στη συνέχεια, κάντε επανεκκίνηση pc και περιμένετε για σάρωση για να ολοκληρωθεί εάν έχετε περισσότερους από έναν σκληρούς δίσκους κάνουν το ίδιο με αυτά, καθώς Επίσης μου ιστοσελίδα έχει μια σελίδα με οδηγίες για το πώς να speedup σας pc περαιτέρω http://mypcbuild.piczo.com/speedupyo...linkvar=000044 ελπίδα αυτό βοηθά
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Βραδύτερη ταχύτητες στο διαδίκτυο βράδια για καλώδιο | kojowilliams | Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP | 1 | 25η Μαΐου 2009 14:18 |
| Παγκόσμια τις μεγαλύτερες σκληρούς δίσκους | pete21 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 1 | 15 Νοε 2008 05:18 |
| Η βραδύτερη και πιο αργό | RB211 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 47 | 24 Απρ 2008 06:21 |
| Παγκόσμια μεγαλύτερη φράση του ότι δεν είναι απλώς ανοησίες | Mike0001 | Off Topic Συζήτηση | 150 | 8η Μαρ 2008 04:55 |
| Οι εξωτερικές hardrives βραδύτερη από την εσωτερική; | dubs89 | Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα | 3 | 29 Δεκ. 2007 14:05 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |