![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok, imati je dobio osloboditi od svih e-mail smeće. JA jedini imati neki u moje Spremnik sada. Computer još uvijek vrlo, vrlo trom i vjerojatno uzimajući sporije! Pozdravi, Glib |
|
| |||
| |||
| Bok opet, Ive 'pravedan pokušao to ažurirati moj AVG i to je trajao tri pokušaja. Ona u početku mi je rekla da nisam imala dovoljno "slobodne memorije '. Je li to relevantno? Vjerojatno ne, ali sam dosegla 'clutching at slamke' time! Pozdravi, Mulj. |
|
| |||
| |||
| Ste učinili za čišćenje diska i prevariti u zadnje vrijeme? |
|
| |||
| |||
| Bok, samo učinio disk cleanup i ja sada činim de-ubojitih. Ja trenutno imaju 83% slobodnog prostora na mom HDD-a. De-ubojitih svibanj uzeti zauvijek, izvješće će se vratiti čim, Mogu li koristiti svoj PC u de-ubojitih? Mulj. |
|
| |||
| |||
| Zaboravio to spomenuti, JA pokušao to trčanje Kaspersky popodne ali je zadržao nedostatak na osvježavanje fazi koja me spriječiti težak to skandirati što. Ne znam relevantnosti koja, možda ništa? Mulj. |
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, de-ubojitih je potpun ........... nema promjena! Siguran sam da moj PC je uzimajući sporiji, pogotovo kada otvaranja i zatvaranja aplikacije. Ako JA pokušati OpenBSD dva programa, čini se da se zauvijek. Any thoughts, mnogo hvala, Mulj. |
|
| |||
| |||
| Možete li vidjeti išta in Zadaća Voditelj koja se koristi puno resursa? |
|
| |||
| |||
| Bok, Task Manager je malo nepoznata na mene. Pod kartici Procesi CENTRALNA PROCESORSKA JEDINICA običaj pokazuje 'System Idle Process @ 98. Ništa drugo se čini da ide iznad 02. Pod Performance tab to navodi tri vrijednosti ispod zaglavlja 'Zbrojevi'. Ručke ... 11288 (različitog malo), Threads ....... 509 (Variranje također), Procesi ... 40. (Kada sam imao četiri progs otvorene, ali nijedna trčanje). Kaspersky Scan još uvijek zaustavlja na 7%, iako Task Manager i dalje se navodi kao Running & Java Console pops gore na početku skeniranja. Sam ga zatvoriti. Žao nam je da Vam se s bug informacije koje svibanj biti irelevantna ........ ili je to? U očekivanju, Mulj. PS Svaka točka radili drugi HJT prijaviti? |
|
| |||
| |||
| Sorry evilfantasy, više informacija. Shut down ......... Re-start upravo je uzeti 12 minuta. To je 2 minuta da biste otvorili Internet Explorer. Dobio 4 poruke bljeskale iz boravi Štit o spyware-a, ali su došli i otišli prije nego što sam mogla pročitati ih ispravno! Pozdravi, Mulj. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ispričavam se, ali u, ali može li post računalo spec. ako ne to? Također provjerite pogreške disk će pomoći da biste započeli provjeru pogreške na disku učiniti sljedeće početak moj računalo-pisati klik na C: voziti, onda kuckati na temelju svojstava pritisnite karticu Tools-kliknite na provjerama Check sada staviti krpelja u oba odaberite kutije (automatski fix) i (skandirati što i za pokušaj) a zatim ponovno pokretanje pc i pričekajte za skeniranje završiti ako imate više od jedne vam je činiti da ih isto kao i isto tako ima moje web stranice s uputama kako speedUP računalo dalje http://mypcbuild.piczo.com/speedupyo...linkvar=000044 nada ovo pomaže
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Sporijim internetom brzinama u večeri na kabel | kojowilliams | Networking, Modemi & VoIP | 1 | 25. svibanj 2009 14:18 |
| Svijet najvećih harddrive | pete21 | Drives & Izmjenjivi mediji | 1 | 15. studeni 2008 05:18 |
| Sporiji i sporiji | RB211 | Virus, Spyware i sigurnost | 47 | 24. travanj 2008 06:21 |
| Svijet je najduža rečenica koja nije samo gluposti | Mike0001 | Off Topic Discussion | 150 | 8. ožujak 2008 04:55 |
| Jesu li vanjske hardrives sporiji od internih? | dubs89 | Drives & Izmjenjivi mediji | 3 | 29. prosinac 2007 14:05 |
| Thread Tools | |
| |