![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Szia, már megszabadultak az összes e-mail szemetet. Csak néhány az én postaládájába most. Számítógép még mindig nagyon-nagyon lassú, és talán egyre lassúbb lesz! Üdvözlettel, Iszap |
|
| |||
| |||
| Hi again, Most próbáltam frissíteni az AVG és ez elvitt három kísérlet. Ez eredetileg azt mondta, hogy nem volt elég "szabad memória". Ez fontos? Valószínűleg nem, de én érte el a "megragadta sorsot múlva! Üdvözlettel, Iszappal. |
|
| |||
| |||
| Tettél lemezkarbantartó és sikkaszt mostanában? |
|
| |||
| |||
| Szia, csinált egy lemezt razzia & Én most ezzel a de-frag. Én jelenleg 83% szabad hely a HDD-én. De-frag vehetnek örökké, jelentést tesz, amint, Tudom használni a PC-de-közben frag? Iszappal. |
|
| |||
| |||
| Felejtette el megemlíteni, megpróbáltam futtatni Kaspersky ma délután, de nem tartják meg a frissítési állapotot, amely megakadályozta engem akar olvasni. Nem ismerem a jelentőségét, hogy talán egyik sem? Iszappal. |
|
| |||
| |||
| Szia evilfantasy, de-frag teljes ........... nem történt változás! Biztos vagyok benne, PC-m egyre lassúbb lesz, különösen, ha a nyitó és záró alkalmazásokat. Ha valaki megpróbál megnyitni a két alkalmazás úgy tűnik, hogy örökre. Minden olyan gondolatokat, Sok köszönet, Iszappal. |
|
| |||
| |||
| Látsz valamit a Task Manager, mely segítségével rengeteg erőforrást? |
|
| |||
| |||
| Szia, Task Manager egy kicsit egy ismeretlen számomra. Szerint a Folyamatok fülre CPU használat azt mutatja, "System Idle Process @ 98. Úgy tűnik, hogy semmi más nem megy 02 fölött. Szerint a Teljesítmény fülre, hogy felsorolja a három érték címszó alatt az "Összesen". Fogantyúk ... 11288 (változó egy bit), Menetek ....... 509 (változtatása is), Folyamatok ... 40. (Amikor volt négy progs nyitott, de egyik sem fut.) A Kaspersky Scan is megáll a 7%-os bár a Feladatkezelő is felsorolja azt futás és Java Console durran elején scan. Én zárja be. Sajnálom, hogy hiba van az info, hogy az oda nem illő ........ vagy ez? A felkészülés, Iszappal. PS bármely pontján csinál egy másik HJT log? |
|
| |||
| |||
| Elnézést evilfantasy, További információ. Állítsák le ......... Re-start nemrég vett 12 perc. Beletelt 2 percig nyílt az Internet Explorer. Van 4 üzenet villant fel a Resident Shield a kémprogramok, de jöttek és mentek, mielőtt tudtam olvasni ezeket helyesen! Üdvözlettel, Iszappal. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| sajnálom, hogy de de nem tudott küldesz számítógép spec, ha nem ez? Lemezhiba is ellenőrizni fogja segíteni kezdeni Lemezhiba ellenőrzést hajtsa végre a következő start-én számítógép-write kattintson a C: meghajtóra, majd kattintson a "tulajdonságok kattintson az Eszközök fülre, kattintson a hibakeresést CHECK most, hogy egy kullancs mindkét válasszon ládák (automatikus javítás) és (keresése és kísérlet), majd restart pc és várja meg, hogy a teljes scan ha több mint egy merevlemez esetén ugyanígy nekik is a honlapom is van egy oldal útmutatást ad a további gyorsulást a pc http://mypcbuild.piczo.com/speedupyo...linkvar=000044 remélem ez segít
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Lassabb internet sebesség este a kábelen | kojowilliams | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 1 | 25. május 2009 14:18 |
| A világ legnagyobb merevlemez | pete21 | Drives & Removable Media | 1 | 15. november 2008 05:18 |
| Lassabban és lassabban | RB211 | Vírus, kémprogram és biztonság | 47 | 24. április 2008 06:21 |
| Világ leghosszabb mondata, hogy nem csak ostobaság | Mike0001 | Off Topic Discussion | 150 | 8. március 2008 04:55 |
| Vannak külső hardrives lassabb, mint a belső? | dubs89 | Drives & Removable Media | 3 | 29. december 2007 14:05 |
| Téma eszközök | |
| |