![]() |
|
| |||
| |||
| הי, יש להיפטר מכל הזבל של דואר אלקטרוני. יש לי רק כמה לתיבת הדואר שלי עכשיו. המחשב עדיין מאוד, מאוד איטית & ואולי מקבל איטי! דרישת שלום, רפש |
|
| |||
| |||
| היי שוב, אני פשוט ניסה עדכון AVG שלי והוא לקח שלושה ניסיונות. בתחילה היא אמרה לי כי לא היה לי מספיק "זיכרון". האם זה רלוונטי? כנראה שלא, אבל שהגעתי "נאחז בקש הזמן '! דרישת שלום, רפש. |
|
| |||
| |||
| עשית ניקוי הדיסק ו Defrag בזמן האחרון? |
|
| |||
| |||
| הי, פשוט עשיתי ניקוי הדיסק & עכשיו אני עושה de-frag. אני כרגע יש 83% מקום פנוי על HDD שלי. De-frag עשויה להימשך לנצח, ידווח מיד בחזרה, האם אני יכול להשתמש במחשב שלי במהלך de-frag?? רפש. |
|
| |||
| |||
| שכחתי להזכיר, ניסיתי להפעיל Kaspersky אחר הצהריים אבל זה כל הזמן נכשל בשלב עדכון אשר מנע ממני מנסה לסרוק. לא יודע את הרלוונטיות של זה, אולי לא? רפש. |
|
| |||
| |||
| היי evilfantasy, de-frag השלמת ........... ללא שינוי! אני בטוח המחשב שלי נהיה איטי יותר, במיוחד בעת פתיחת & סגירת יישומים. אם אני מנסה לפתוח את שני היישומים נראה לקחת לנצח. כל המחשבות, Many thanks, רפש. |
|
| |||
| |||
| אתה רואה משהו במנהל המשימות כי הוא משתמש הרבה משאבים? |
|
| |||
| |||
| הי, מנהל המשימות הוא קצת לא ידוע לי. תחת תהליך תהליכים CPU Usage מראה הכרטיסיה 'מערכת המתנה @ 98. שום דבר אחר לא נראה ללכת מעל 02. תחת הכרטיסייה ביצועים זה שלוש רשימות ערכים תחת הכותרת של 'סיכומים'. ידיות ... 11288 (משתנה קצת), האשכולות ....... 509 (גם שינוי), תהליכים ... 40. (כאשר היו לי ארבעה הצפרדעים פתוח, אבל לא פועל). קספרסקי סרוק עדיין נעצר ב 7% אך עדיין מנהל המשימות רשימות זה כמו משוער & Java Console יצוץ בתחילת הסריקה. אני סוגר אותו. מצטער באג לך עם מידע שיכולה להיות לא רלוונטית ........ או זה? בשנת הטרם, רפש. נ.ב. עושה טעם אחר יומן HJT? |
|
| |||
| |||
| Evilfantasy סליחה, מידע נוסף. כבה ......... להתחיל מחדש יש רק לקח 12 דקות. זה לקח 2 דקות לפתוח את Internet Explorer. יש 4 הודעות חלפו למעלה מ תושב מגן על תוכנות ריגול, אך הם באו & הלך לפני שהספקתי לקרוא אותם כמו שצריך! דרישת שלום, רפש. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מצטער אבל אבל אתה יכול לכתוב המפרט המחשב שלך אם אין לך אותו? גם בדיקת שגיאות בדיסק יעזור כדי להתחיל לבדוק שגיאות בדיסק לבצע את הפעולות הבאות התחל מחשב שלי לכתוב לחץ על C: כונן מכן לחץ על מאפיינים, לחץ על הכרטיסייה כלים, לחץ על בדיקת שגיאות עכשיו CHECK-לשים טיק לבחור בשתי תיבות (לתקן באופן אוטומטי) ו (סרוק ניסיון) ולאחר מכן הפעל מחדש את המחשב ולהמתין להשלמת הסריקה אם יש לך יותר מאחד harddrive לעשות את אותו הדבר גם להם גם באתר שלי יש דף עם הוראות כיצד Speedup במחשב נוסף http://mypcbuild.piczo.com/speedupyo...linkvar=000044 מקווה שזה עוזר
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| לאט יותר במהירויות אינטרנט ב הערב על כבל | kojowilliams | רישות, מודמים & VoIP | 1 | ה -25 במאי 2009 14:18 |
| HardDrive הגדול ביותר בעולם | pete21 | כוננים & נשלפת | 1 | ה -15 בחודש נובמבר 2008 05:18 |
| לאט לאט ו | RB211 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 47 | 24 אפריל 2008 06:21 |
| בעולם המשפט הארוך כי היא לא רק שטות | Mike0001 | דיון Off topic | 150 | 8 מרץ 2008 04:55 |
| האם חיצוני hardrives לאט יותר מאשר פנימי? | dubs89 | כוננים & נשלפת | 3 | 29 דצמבר 2007 14:05 |
| שרשרת כלים | |
| |