![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas, jau atsikratė visais elektroninio pašto šiukšlių. Aš tik kai kurie mano dėžutę dabar. Kompiuteris dar labai, labai lėtai ir galbūt vis lėčiau! Linkėjimai, Slime |
|
| |||
| |||
| Hi again, Aš ką tik bandė atnaujinti savo AVG ir ji buvo trys bandymai. Iš pradžių, sakė man, kad aš neturėjau pakankamai "laisvos atminties. Ar tai tinkamas? Tikriausiai ne, tačiau aš jau pasiekė "clutching ne šiaudelis" metu! Linkėjimai, Slime. |
|
| |||
| |||
| Tu padarei Disko valymas ir Defrag pastaruoju metu? |
|
| |||
| |||
| Labas, tiesiog padaryta disko valymas & I'm now doing de-Frag. Aš šiuo metu 83% laisvos vietos savo HDD. De-Frag gali būti visam laikui, bus atsiskaityti kuo greičiau, Ar galiu naudoti savo kompiuteryje per de-frag? Slime. |
|
| |||
| |||
| Pamiršau paminėti, bandžiau paleisti Kaspersky šią popietę, bet jei ne nuolat atnaujinti etapas kuri neleido man bando nuskaityti. Ar nežinote, kad EEE, gal niekas? Slime. |
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, de-Frag yra visiškas ........... ne keisti! Aš tikiu, kad mano PC vis lėčiau, ypač atidarant ir uždarant programas. Jei bandau atidaryti dvi paraiškas atrodo imtis amžinai. Bet mintis Many thanks, Slime. |
|
| |||
| |||
| Can you see anything in Task Manager, kad jis naudoja daug išteklių? |
|
| |||
| |||
| Labas, Task Manager yra nežinoma truputį mane. Pagal skirtuką procesai procesoriaus naudojimas rodo "System Idle Process @ 98. Nothing else atrodo viršys 02. Pagal Skirtuke Vykdymas Jame išvardijami trys vertybės po antrašte "Suvestinė". Rankenėlės ... 11288 (įvairaus bit), Temos ....... 509 (skirtingo pat), Procesai ... 40. (Kai man buvo keturi progs atidaryti, tačiau nė viena veikia). Kaspersky Scan dar sustoja 7%, nors Task Manager toliau sąrašus kaip Running & Java Console pasirodo pradžioje nuskaitymas. Aš jį uždaryti. Atsiprašome, kad klaida jūs su informacija, kuri gali būti svarbi ........ ar tai? Tikintis, Slime. PS Bet koks taškas daro kitą HJT žurnale? |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome evilfantasy, Daugiau informacijos. Uždaryti ......... Re-start neseniai priimtas per 12 minučių. Jis paėmė 2 minučių atidarykite "Internet Explorer. Gavo 4 pranešimai užsiliepsnoja nuo iki Resident Shield apie šnipinėjimo programas, tačiau jie atėjo ir išėjo anksčiau galėjau perskaityti tinkamai! Linkėjimai, Slime. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Apgailestaujame, tačiau bet gal galėtumėte įdėti savo kompiuterio specifikaciją, jei jums tai? pat disko klaidos patikrinimas padės paleisti disko klaidos patikrinti ar taip pradedant mano kompiuterio-parašykite Spauskite ant disko C:, tada spustelėkite savybės spustelėkite Įrankiai, spustelėkite skirtuką Klaidų tikrinimas CHECK dabar paduodamą pažymėkite tiek langelių SELECT (automatiškai nustatyti) ir (nuskaitymas ir pabandyti), tada paleiskite kompiuterį ir laukti, kol nuskaito užpildyti Jei turite daugiau nei vieną diską padaryti tą patį, kad jas taip pat Taip pat savo interneto svetainėje, puslapis su instrukcijomis, kaip Pagreitis kompiuteryje toliau http://mypcbuild.piczo.com/speedupyo...linkvar=000044 Hope this helps
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Lėtesnis interneto greitis vakarais ant kabelio | kojowilliams | Networking, Modems & VoIP | 1 | Gegužė 25, 2009 14:18 |
| Didžiausia pasaulyje HARDDRIVE | pete21 | Drives & Removable Media | 1 | Lapkritis 15, 2008 05:18 |
| Lėčiau ir lėčiau | RB211 | Virus, Spyware & Security | 47 | Balandis 24, 2008 06:21 |
| Ilgiausia pasaulyje sakinys, kad yra ne tik nesąmonė | Mike0001 | Off Topic Discussion | 150 | 8 kovas 2008 04:55 |
| Ar išorinis hardrives lėčiau nei vidaus? | dubs89 | Drives & Removable Media | 3 | 29 gruodis 2007 14:05 |
| Temos įrankiai | |
| |