![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć, nie pozbyła się wszystkich śmieci e-mail. Mam tylko kilka w mojej skrzynce odbiorczej teraz. Komputer wciąż bardzo, bardzo powoli i prawdopodobnie coraz wolniej! Pozdrowienia, Slime |
|
| |||
| |||
| Hi again, Właśnie próbował zaktualizować AVG i zajęło trzy próby. Początkowo powiedział mi, że nie mam wystarczająco dużo "wolnej pamięci. Czy to jest istotne? Chyba nie, ale już osiągnął "trzymając w czasie słomek"! Pozdrowienia, Slime. |
|
| |||
| |||
| Have You Done Oczyszczanie dysku i oszukiwać ostatnio? |
|
| |||
| |||
| Cześć, tylko zrobić porządki płyty i jestem teraz robi de-frag. I mają obecnie 83% wolnego miejsca na twardym dysku. De-frag może mieć zawsze będą sprawozdania tak szybko jak to, Czy mogę korzystać z komputera podczas de-frag? Slime. |
|
| |||
| |||
| Zapomniałem wspomnieć, próbowałem uruchomić Kaspersky tego popołudnia, ale nie przechowuje w fazie aktualizacji, które pozwoliły mi próby skanowania. Nie wiem znaczenia, że być może nikt? Slime. |
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, de-frag zakończeniu ........... bez zmian! Jestem pewien, że mój komputer jest coraz wolniejszy, zwłaszcza podczas otwierania i zamykania aplikacji. Jeśli próbuję otworzyć dwa wnioski wydaje się zawsze. Każdy myśli, many thanks, Slime. |
|
| |||
| |||
| Widzisz coś w Menedżerze zadań, które wykorzystuje wiele zasobów? |
|
| |||
| |||
| Cześć, Zadanie Dyrektor jest trochę dla mnie nieznany. Zgodnie Idle Procesy pokazuje użycie procesora kartę "System Process @ 98. Nic innego nie wydaje się iść powyżej 02. Na karcie Wydajność wymienia on trzy wartości w rubryce "Łącznie". Klamki ... 11288 (różne bit), Wątki ....... 509 (Różne też) Procesy ... 40. (Kiedy miał cztery progs otwarty, ale nie działa). Kaspersky Scan nadal zatrzymuje się na poziomie 7%, chociaż wciąż Task Manager wyświetli ją jako Running & Java Console pojawia się w momencie rozpoczęcia skanowania. I go zamknąć. Przepraszam, że się z informacjami o błędach, które mogą być bez znaczenia ........ or is it? W oczekiwaniu, Slime. PS Każdy punkt ten inny HJT log? |
|
| |||
| |||
| Niestety evilfantasy, więcej informacji. Zamknij ......... ponownie uruchomić dopiero podjęta 12 minut. Zajęło 2 minuty, aby otworzyć program Internet Explorer. Got 4 wiadomości błysnęło się z Resident Shield o programach szpiegujących, ale oni przyszli i poszedł przed mogłem je odczytać prawidłowo! Pozdrowienia, Slime. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Przepraszam ale, ale można wysłać komputer spec jeśli nie on? również sprawdzić błędu dysku pomoże , aby rozpocząć sprawdzanie błędów dysku, wykonaj następujące czynności start-mój komputer-napisać kliknij na dysku C:, a następnie kliknij przycisk Właściwości kliknij kartę Narzędzia kliknij CHECK sprawdzania błędów teraz-put zaznaczyć zarówno wybrać pola (automatycznie fix) i (skanowanie i próby), a następnie uruchom ponownie komputer i czekać na zakończenie skanowania Jeśli masz więcej niż jedną HardDrive zrobić to samo dla nich, jak również także moją stronę internetową stronę z instrukcjami jak przyspieszenie komputera dalej http://mypcbuild.piczo.com/speedupyo...linkvar=000044 Hope this helps