![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, имају ослободити од свих е-маил смећа. Имам само неке у моје сандуче сада. Рачунар и даље веома, веома споро и евентуално добијање спорије! Поздрави, Глиб |
|
| |||
| |||
| Здраво опет, Управо сам покушао да ажурирам податке АВГ и то су три покушаја. У почетку ми је рекао да нисам имао довољно 'слободне меморије. Да ли је то релевантно? Вероватно не, али сам достигао "цлутцхинг у време страус '! Поздрави, Муљ. |
|
| |||
| |||
| Да ли сте урадили у последње време Диск Цлеануп и дефраг? |
|
| |||
| |||
| Здраво, Само уради диск Цлеануп и ја сада радим де Фраг. Ја тренутно има 83% слободног простора на мом ХДД-у. Де-Фраг могу узети заувек, извештај ће се вратити чим, Могу ли користити рачунар за време де Фраг? Муљ. |
|
| |||
| |||
| Заборавих да споменем, ја сам покушао да покрене Касперскы ® поподне, али га не чува у фази ажурирања која ме је спречио покушава да скенира. Не знам релевантност тога, можда нико? Муљ. |
|
| |||
| |||
| Бок евилфантасы, де Фраг је комплетан ........... не промени! Сигуран сам да мој ПЦ је све спорији, посебно при отварању и затварању апликације. Ако покушам отворити две апликације се чини да се заувек. Било која мисли, много хвала, Муљ. |
|
| |||
| |||
| Могу ли шта у Таск Манагеру да се користи много ресурса? |
|
| |||
| |||
| Здраво, Задатак менаџера је мало непознат за мене. Под картицу Процеси ЦПУ Усаге показује 'Систем мировање @ 98 процеса. Ништа друго се чини да иде изнад 02. Под картици Перформансе је листа вредности три под насловом на 'Укупно'. Ручице ... 11288 (варирају мало), Теме ....... 509 (Варирање такодје), Процеси ... 40. (Када сам имао четири прогс отворене, али ниједна да се приказују). Касперскы ® скенирање и даље стаје на 7%, иако Таск Манагеру и даље наводи као Покретање и Јаве конзоле појављује на почетку скенирање. Затворим га. Жао нам је до грешке са вама информације које могу бити неважне ........ или је то? У очекивању, Муљ. ОШ било ком тренутку радиш ХЈТ други дневник? |
|
| |||
| |||
| Сорры евилфантасы, више информација. Затвори ......... поново почети тек узети 12 минута. То је 2 минута да отворите Интернет Експлорер. Имате 4 порука обасја горе од резидентних штит око спыуаре-а, али су дошли и отишли пре него што сам могао исправно прочитати! Поздрави, Муљ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| во, али је жао, али да бисте могли да шаљете ваш рачунар спецификације, ако не то? Такође, грешке на диску провере ће вам помоћи да бисте покренули проверу диска грешке урадити следеће Старт-Мы Цомпутер-писање кликните на диск Ц:, а затим кликните на својства кликните на картици Алатке кликните на Цхецк-провера грешака сада ставили квадратић у оба изаберите поља (аутоматски поправили) и (скенирање), онда за ПЦ и покушај поново и сачекајте да се скенирање заврши ако имате више од једног ХардДриве не да их исто као и Такође, мој сајт је страница са упутствима како да убрзавање рачунара даље хттп://мыпцбуилд.пицзо.цом/спеедупыо...линквар=000044 нада ово помаже