![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba, si var tüm e-posta çöp kurtulun. Ben sadece benim gelen kutusunda şimdi biraz var. Bilgisayarınız hala çok, çok yavaş ve muhtemelen daha yavaş alıyorum! Saygılar, Çamurlamak |
|
| |||
| |||
| Yine merhabalar, Ben sadece AVG güncellemek için denedim ve üç girişimi aldı. Başlangıçta ki boş hafıza 'yeterli' olmadığını söyledi. Bu uygun mu? Ama ulaştınız Muhtemelen hayır 'saman' zaman tutarak! Saygılar, Çamur. |
|
| |||
| |||
| Son zamanlarda disk temizleme ve birleştirme yaptın mı? |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Sadece bir disk temizleme yapılır ve şu anda yapıyorum bir de-frag. Şu anda benim HDD üzerinde% 83 boş alan var. De-frag sonsuza kadar tekrar en kısa sürede bildirir, sürebilir Bir de-frag sırasında benim bilgisayar kullanabilir miyim? Çamur. |
|
| |||
| |||
| Belirtmeyi unuttum, bu öğleden sonra Kaspersky çalıştırmak için çalıştı ama hangi tarama çalışıyorum Bana engel güncelleme aşamasında başarısız tuttu. Belki hiçbiri bunun alaka bilmiyor musunuz? Çamur. |
|
| |||
| |||
| Merhaba evilfantasy, de-frag değişiklik ........... tamamlandı!! Eminim benim PC yavaş, elde ettiğini kulüpler özellikle açılış ve kapanış uygulamaları. Eğer sonsuza dek almak gibi görünüyor iki uygulama açmayı deneyin. Herhangi bir düşünce, çok teşekkürler, Çamur. |
|
| |||
| |||
| Görev Yöneticisi bu kaynakların çok kullandığı bir şey görebilir miyim? |
|
| |||
| |||
| Merhaba, Görev Yöneticisi bana bilinmeyen bir parçasıdır. 98 @ İşlemler sekmesini CPU kullanımı gösterir 'Sistem Boşta İşlemi altında. Nothing Else 02 yukarıda gitmek gibi görünüyor. Altında üç değer listeleri Performans sekmesi altında başlığı of 'Toplamlar'. Kulplu ... 11288 () biraz farklı, Konuları ....... 509 (de) Çeşitlendirme, Süreçleri ... 40. (Ne zaman dört Progs açık vardı, ama hiçbiri çalıştıran). Ancak hala Görev Yöneticisi & Java Konsolu Koşu gibi listeler Kaspersky Tarama hala% 7 durur tarama başlangıcında açılır. Bunu kapatın. Hata size o ........ alakasız olabilir veya o bilgi ile Pardon? Umma, In Çamur. PS Herhangi bir HJT giriş yapıyor noktası? |
|
| |||
| |||
| Sorry evilfantasy, Daha fazla bilgi. ......... Re kapatın-start sadece 12 dakika aldı. , Internet Explorer açmak için 2 dakika sürdü. Got 4 mesajları Resident Shield casus hakkında yukarı doğru parladı, ama geldi ve önce ben bunları düzgün şekilde okuyabilir gitti! Saygılar, Çamur. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ama ama üzgünüm bilgisayarınızı spec sonrası olabilir yoksa o? Ayrıca bir disk hatası kontrol yardımcı olacaktır Disk hatası denetimini başlatmak için yapın start-benim bilgisayar-C tıklayın yazın: özelliklerinde sürücü-ardından-Araçlar sekmesini-hata denetimi CHECK tıklayın şimdi her iki seçin kutuları (otomatik) saptamak ve kene koymak (ve girişimde) sonra yeniden tarama tıklatın pc ve tam tarama bekleyin Eğer birden fazla sabitdisk varsa onlara da aynı şeyi Ayrıca web siteme nasıl SpeedUp hakkında talimatlar içeren bir sayfa vardır senin pc daha http://mypcbuild.piczo.com/speedupyo...linkvar=000044 Bu yardımcı umut