мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Перфецт кеылоггер

Reply

Тхреад Тоолс
Old 1. аугуст 2007, 00:21
Мембер Гроуп

Exclamation Перфецт кеылоггер

ХЕЛПХЕЛПХЕЛП ико угодити, био сам изводи Спыбот (претрагу и уништити), који откривају да сам савршен кеылоггер инсталиран. гледао сам онлине за решење, па чак и програме за унисталл али његова је па ипак има. следио сам упутства за брисање онлине регистра жице али држи враћају!

угодити било ко са било знање о том питању бит ће ваша помоћ итекако добродошла.
Old 1. аугуст 2007, 00:53
Модератор / ица групе

Default Перфецт кеылоггер

То је комерцијална кеылоггер и тешко уклонити. Да ли сте у последње време преузетих било што попут П2П програм? Лимеуире за пример.
Old 1. аугуст 2007, 01:22
Модератор / ица групе

Такође
Доунлоад ХијацкТхис. хттп://ууу.трендсецуре.цом/портал/ен...хијацктхис.пхп
Након што сте га преузели инсталирате / сачувајте је на њега властите фасцикле.
На пример Ц: \ Програм Филес \ хијацктхис
Једном инсталирана отворите програм и изаберите Да ли је систем скенирати и спасити логфиле.
Сачувајте се пријавите као. Ткст датотеку.
У наредних пост Иди кликните на Адванцед.
Померите се доле до прилоге управљати и додати као прилог записнику.
Old 1. аугуст 2007, 01:42
Мембер Гроуп

Надам се да сам учинио све што је право, датотека би требала бити прикључена. ја је скидати са П2П сите и преузели Неро Смартсуите од мининова.

многи тхкс
Аттацхед Филес
File Type: txt хијацктхис.ткст (6,9 КБ, 14 погледа)
Old 1. аугуст 2007, 02:05
Модератор / ица групе

Имаш лог ОК, али није га инсталирате ХијацкТхис сопствене фасцикле. Ако покренете из десктоп то неће креирати одговарајуће сигурносне копије, када радиш поправке. Молимо Вас да то учините и покрените нову Сцан.
Old 1. аугуст 2007, 02:13
Мембер Гроуп

Ја сам направио фолдер у Ц: \ Програм Филес зове хијацктхис и онда поново преузели програм за ову фасциклу и покрените га. приложен је лог датотеку која је створена.

тхкс
Аттацхед Филес
File Type: txt хијацктхис.ткст (5,0 КБ, 8 погледа)
Old 1. аугуст 2007, 03:02
Мембер Гроуп

Ја донт кноткле да то помаже, али кад сам био у потрази за онлине начин да се бришу унисталл или тамо где је овај упутство о брисању регистра жице и прекидање процеса, али ниједан од наведених процеса или регистра жице постојале. Спыбот нађе друге регистра жице и две датотеке у Ц: \ Уиндоус \ Сыстем32, један се зове бпк.дат и другим пк.бин сам избрисани те датотеке али имајте реаппеаринг.
Old 1. аугуст 2007, 03:03
Модератор / ица групе

Ваша пријава је прилично чист. Можете уклонити онлине скенери ако изаберете.
И овај унос. О2 - БХО: (но наме) - (7Е853Д72-626А-48ЕЦ-А868-БА8Д5Е23Е045) - (но филе)

Као што је раније речено да је то посебно тешко уклонити кеылоггер.
Ја ћу преузети Вашу копију Неро је читљив.
Ако није онда штогод уарез / кеыген сте користили се сада претворио у тебе.

Можете пробати ово као што мај уклоните проблем.
хттп://фрее.грисофт.цом/доц/доунлоад.../фрт/0?прд=асф

Лет ус кноу а ја ћу гледати за више информација.
Old 1. аугуст 2007, 03:34
Модератор / ица групе

Будући да уклоњене ставке регистратора и датотеке коју мај имати већ уклоњене де-Инсталлер.
Проверите своје Додај / Уклони програме како би били сигурни да се не налази тамо. Ви мај морати потражити БПК идентификовати га.
Тхе сорце датотека Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ бпк.ексе побрините ово је такође избрисана.
Old 1. аугуст 2007, 03:34
Мембер Гроуп

ја тренутно скенирања система са авг протушпијунских ћу написати извештај за вас да погледате кад је довршена
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Помоћ - Требам Кеылоггер! Родерицк50 Вирус, Спыуаре и безбедност 6 18 фебруар 2009 06:21
? Кеылоггер? мпеннеы Вирус, Спыуаре и безбедност 12 4 новембар 2008 09:45
Требате бесплатан кеылоггер КаноакаВирус Уопштено Софтуаре Цхат 10 2 новембар 2008 15:11
ОМГ Мислим да сам управо заљубила у савршен процесор хладњак (12 топлотне цеви. цхеесепуфф ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 5 19. сеп 2008 15:04
Кеылоггер! јохнааст Вирус, Спыуаре и безбедност 1 5 јануар 2008 06:44
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц