μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Pop ups δεν λειτουργεί

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 16:26
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Pop ups δεν λειτουργεί

Βοήθεια! κάθε φορά που θα προσπαθήσετε να ανοίξετε ένα pop up (ακόμη και σε μια τοποθεσία που έχω τη δυνατότητα ειδικά για pop ups) να πάρω ένα κενό παράθυρο με μια αναφορά στο επάνω σε ένα φάκελο του δίσκου μου ext. Είναι τρελός οδήγησης μου! Οποιαδήποτε ιδέα;
Old 16, Δεκεμβρίου 2007, 16:29
Συντονιστής Ομάδας

Default Pop ups δεν λειτουργεί

Λήψη HijackThis
  • Κάντε διπλό κλικ στο HJTInstall.
  • Κάντε κλικ στο "Εγκατάσταση"Το κουμπί, για να εγκαταστήσετε.
  • Μετά την εγκατάσταση, θα πρέπει HijackThis ανοικτή για εσάς.
  • Επόμενη κλικ στην "Να ένα σύστημα σάρωσης και να αποθηκεύσετε ένα αρχείο " κουμπί
  • HijackThis θα σαρώσει και στη συνέχεια θα ανοίξει ένα ημερολόγιο στο σημειωματάριο.
  • Αντιγραφή και στη συνέχεια επικολλήστε το στο ημερολόγιο σας.
    • Δεν έχετε καθορίσει Hijackthis κάτι ακόμα. Τα περισσότερα από ό, τι βρίσκει θα είναι αβλαβή ή ακόμα απαιτούνται.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Η οθόνη είναι εργάσιμη και εργάζεται πύργο μου, αλλά δεν μαζί nickny Γενική Συζήτηση Hardware 7 22 Ιουλ 2009 14:26
Νέα εξέδρας δεν λειτουργεί sebo1989 Γενική Συζήτηση Hardware 11 1 Φεβ 2008 21:48
USB 2 δεν λειτουργούν torana9x Γενική Συζήτηση Hardware 11 4η Ιαν 2008 13:25
VPN Δεν Εργασίας mc_blue Virus, Spyware & Ασφάλεια 5 30 Απρ 2007 09:41
CD Rom μου δεν εργάζεται, να βοηθήσει παρακαλώ; studio. Δίσκοι και αφαιρούμενα μέσα 6 21 Μαρ 2007 03:25
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.