menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnosť

Register

Pop ups nefunguje

Reply

Thread Tools
Old 16.prosince 2007, 16:26
Nový člen skupiny

Default Pop ups nefunguje

Pomoc! vždy, keď sa snažím otvoriť pop up (aj na stránkach, ktoré som vyslovene povolené vyskakovacie okná pre) mám prázdne okno s odkazom na vrchole do priečinka na môj ext disk. Je to hnacie mne naštvaný! Any ideas?
Old 16.prosince 2007, 16:29
Moderátor skupiny

Default Pop ups nefunguje

Stiahnuť HijackThis
  • Double-kliknite na HJTInstall.
  • Kliknite na "Inštalácia"Tlačidlo nainštalovať.
  • Po inštalácii, HijackThis mala otvoriť pre vás.
  • Ďalej kliknite na "Do systému kontroly a uložiť log súbor " Tlačidlo
  • HijackThis bude skenovať a potom prihlásiť sa otvorí v programe Poznámkový blok.
  • Kopírovať a potom vložiť prihlásiť svoj príspevok.
    • Nemáte Hijackthis opraviť ešte niečo. Väčšina toho, čo zistí, bude neškodné alebo dokonca nevyhnutné.

Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Môj monitor je moje práce a rozhľadňa funguje, ale nie spolu nickny Všeobecné Hardware Chat 7 22. júla 2009 14:26
Nová súprava nefunguje sebo1989 Všeobecné Hardware Chat 11 1. februára 2008 21:48
USB 2 nefunguje torana9x Všeobecné Hardware Chat 11 4. januára 2008 13:25
VPN nefunguje mc_blue Virus, spyware a bezpečnosť 5 30. apríla 2007 09:41
Moje CD Rom nepracuje, pomoc, prosím? štúdio. Drives & Removable Media 6 21. marca 2007 03:25
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.