kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Probléma a számítógép

Reply

Téma eszközök
Old November 21, 2008, 10:34
Csoport tagja

Default Probléma a számítógép

Tegnap este, mikor házipapucs fel a számítógépet a Windows XP, Windows-hiba három megjelent mondván:
"Error loading C: \ WINDOWS \ System32 \ lwmela.dll"
"Error loading C: \ WINDOWS \ System32 \ logibeja.dll"
"Error loading C: \ WINDOWS \ System32 \ nebazifi.dll"

Úgy vettem észre, hogy e három hibák kapcsolódó Rundll32.exe. Megnéztem a Google-on, és azt javasolta, hogy ne törölje ezt a fájlt.

Én vagyok kíváncsi, ha valaki tud segítsen megoldani a problémámat. I've posted my hijackThis naplót. Remélem, ez segít.

Kód:
Old November 21, 2008, 13:05
Moderátor Csoport

Letöltés Malwarebytes' Anti-Malware (MBAM)
  • Double-click mbam-setup.exe és kövesse az instrukciókat, hogy telepítse a programot.
  • Végén, akkor egy pipa helyezik következő a következő:
    • Frissítés Malwarebytes' Anti-Malware
    • Launch Malwarebytes' Anti-Malware
  • Ezután kattintson a Befejezés.
  • Ha a frissítés nem találnak, akkor töltse le és telepítse a legújabb verziót.
  • Amint a program betölteni, válasszuk Végezze gyorsan scan, Majd kattintsunk Beolvasás.
  • Ha a vizsgálat befejezése után kattintson a OK, Majd Kiállítási eredmények megtekinthetjük az eredményt.
  • Győződjön meg róla, hogy minden be van jelölve, és kattintson Távolítsa el a válogatott.
  • Ha fertőtlenítés befejezését log megnyílik a Jegyzettömb, és lehet a számítógép újraindítására. (Lásd Extra megjegyzés)
  • A napló a készülék automatikusan menti a MBAM és megtekinthetők kattintva a naplók fülön MBAM.
  • Másolja be a teljes jelentés a következő választ.

Extra Megjegyzés: Ha MBAM találkozás egy fájlt, amit nehéz eltávolítani, akkor be kell mutatni, 1 / 2 kéri, kattintson az OK gombra, és hagyja, hogy vagy MBAM folytathatja a fertőtlenítési folyamat, ha felkérik, hogy indítsa újra a számítógépet, kérjük, azonnal.

----------

Kérjük, az új változatban HijackThis utáni új napló.

Letöltés TrendMicro HijackThis.exe (HJT) az asztalra.
  • Kattintsunk duplán a HJTInstall.
  • Kattintson a Telepítés gombra.
  • Ez automatikusan helyet HJT a C: \ Program Files \ TrendMicro \ HijackThis \ HijackThis.exe.
  • A telepítés, HijackThis kell nyitnia, az Ön számára.
  • Kattintson a Van egy rendszer scan, és mentse a log file gomb
  • HijackThis majd scan, majd egy napló nyit a Jegyzettömbben.
  • Másolja, majd illessze be a teljes tartalma a napló a postán.
  • Ne HijackThis volna meg valamit. A legtöbb, amit úgy találja majd ártalmatlan, sőt szükséges.

Old November 21, 2008, 20:25
Csoport tagja

Köszönöm Evilfantasy. Után futó MBAM és újraindítás, a pop-up, úgy látszik, már nem jelenik meg. Itt vannak a rönköket.

MBAM:

Malwarebytes' Anti-Malware 1,30
Adatbázis-verzió: 1415
5/1/2600 Windows Service Pack 3

21/11/2008 7:17:41 PM
mbam-log-2008-11-21 (19-17-41). txt

Beolvasás típusa: Quick Scan
Beolvasott Objects: 53708
Eltelt idő: 3 perc (ek), 24 másodperc (ek)

Memory Processes Infected: 0
Fertőzött memória modulok: 0
Fertőzött rendszerleíró kulcsok: 3
Fertőzött rendszerleíró értékek: 5
Registry adatokat Infected: 2
Fertőzött mappák: 0
Fertőzött fájlok: 0

Memory Processes Infected:
(Nem észlelhető rosszindulatú elem)

Fertőzött memória modulok:

Fertőzött rendszerleíró kulcsok:
HKEY_CLASSES_ROOT \ CLSID \ (ec43e3fd-5c60-46a6-97d7-e0b85dbdd6c4) (Trojan.BHO) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ contim (Trojan.Vundo) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ rdfa (Trojan.Vundo) -> Karanténba és sikeresen törölve.

Fertőzött rendszerleíró értékek:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Explorer \ SharedTaskScheduler \ (ec43e3fd-5c60-46a6-97d7-e0b85dbdd6c4) (Trojan.BHO) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ ShellServiceObjectDelayLoad \ ssodl (Trojan.BHO) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Run \ cpm13d13c71 (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Run \ vuzeparume (Trojan.Agent) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Run \ 10e20fed (Trojan.Vundo) -> Karanténba és sikeresen törölve.

Registry adatokat Infected:
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced \ Start_ShowSearch (Hijack.StartMenu) -> Bad: (0) Good: (1) -> Karanténba és sikeresen törölve.
HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Explorer \ Advanced \ Start_ShowHelp (Hijack.StartMenu) -> Bad: (0) Good: (1) -> Karanténba és sikeresen törölve.

Fertőzött mappák:

A fertőzött fájlok:

HijackThis:

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Beolvasás mentett 7:23:04 véleményét 21/11/2008
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16735)
Boot mode: Normal

Futó folyamatok:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Svchost.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe
C: \ WINDOWS \ Explorer.EXE
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ LogMeIn \ x86 \ LogMeInSystray.exe
C: \ Program Files \ UltraMon \ UltraMon.exe
C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ Acrotray.exe
C: \ Program Files \ LogMeIn \ x86 \ LMIGuardian.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgtray.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Rundll32.exe
C: \ Program Files \ UltraMon \ UltraMonTaskbar.exe
C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE
C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
C: \ Documents and Settings \ én \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Update \ GoogleUpdate.exe
C: \ Program Files \ Yahoo! \ Widgets \ YahooWidgets.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgwdsvc.exe
C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe
C: \ Program Files \ GIGABYTE \ EnergySaver \ GSvr.exe
C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ VS7DEBUG \ MDM.EXE
C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgrsx.exe
C: \ Program Files \ Nero \ Nero8 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ nTune \ nTuneService.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ nvsvc32.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ PnkBstrA.exe
C: \ Program Files \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgemc.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Macrovision Shared \ FLEXnet Kiadó \ FNPLicensingService.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe

R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ int ernet Beállítások, ProxyOverride = *. helyi
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: ContributeBHO Class - (074C1DC5-9320-4A9A-947D-C042949C6216) - C: \ Program Files \ Adobe \ / Adobe Contribute CS3/contributeieplugin.dll
O2 - BHO: (no name) - (24e9d28a-8ed5-4d92-9642-2fba5c8cacd9) - C: \ WINDOWS \ System32 \ jabupogu.dll (fájl hiányzik)
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: Adobe PDF Conversion Toolbar Helper - (AE7CD045-E861-484f-8273-0445EE161910) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 4.1.805.4472 \ sw g.dll
O2 - BHO: PDF-XChange Viewer IE-Plugin - (C5D07EB6-BBCE-4DAE-ACBB-D13A8D28CB1F) - C: \ Program Files \ Tracker Software \ PDF-XChange 4 Pro \ PDF-XChange PDF Viewer \ pdf-viewer \ PDFXCviewIEPlugin . dll
O3 - Toolbar: Adobe PDF - (47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll
O3 - Toolbar: Hozzájárulás Toolbar - (517BDDE4-E3A7-4570-B21E-2B52B6139FC7) - C: \ Program Files \ Adobe \ / Adobe Contribute CS3/contributeieplugin.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Gest] m "| \ ü
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvCplDaemon] Rundll32.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ NvCpl.dll, NvStartup
O4 - HKLM \ .. \ Run: [nwiz] nwiz.exe / install
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [LogMeIn GUI] "C: \ Program Files \ LogMeIn \ x86 \ LogMeInSystray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [UltraMon] "C: \ Program Files \ UltraMon \ UltraMon.exe" / auto
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Acrobat Assistant 8,0] "C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ Acrotray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe_ID0EYTHM] C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ Adobe \ ADOBEV ~ 1 \ Server \ bin \ VER SIO ~ 2.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Program Files \ Common Files \ Nero \ Lib \ NeroCheck.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NBKeyScan] "C: \ Program Files \ Nero \ Nero8 \ Nero BackItUp \ NBKeyScan.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG8_TRAY] C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvMediaCenter] Rundll32.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ NvMcTray.dll, NvTaskbarInit
O4 - HKLM \ .. \ Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AlcWzrd] ALCWZRD.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
O4 - HKCU \ .. \ Run: [NVIDIA nTune] "C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ nTune \ nTuneCmd.exe" egyértelmű
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [AlcoholAutomount] "C: \ Program Files \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ axcmd.exe" / automount
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Google Update] "C: \ Documents and Settings \ én \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Update \ GoogleUpdate.exe" / c
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [vuzeparume] Rundll32.exe "C: \ WINDOWS \ System32 \ lowumela.dll", s (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS')
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
O4 - Startup: Yahoo! Widgets.lnk = C: \ Program Files \ Yahoo! \ Widgets \ YahooWidgets.exe
O8 - Extra context menu item: Append a meglévő PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIEAppend.html
O8 - Extra context menu item: Convert link cél, hogy az Adobe PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIECapture.html
O8 - Extra context menu item: Convert link cél a meglévő PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIEAppend.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás kiválasztott linkek Adobe PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIECaptureSelLinks.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás kiválasztott kapcsolatok a meglévő PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIEAppendSelLinks.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás kiválasztás Adobe PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIECapture.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás kiválasztását a meglévő PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIEAppend.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás Adobe PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIECapture.html
O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Kutatás - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O16 - DPF: (30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab) (Installation Support) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ Yinsthelper.dll
O16 - DPF: (77E32299-629F-43C6-AB77-6A1E6D7663F6) (Groove Control) -- http://atv.disney.go.com/global/down.../OTOYAX29b.cab
O18 - Protocol: linkscanner - (F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgpp.dll
O20 - AppInit_DLLs: avgrsstx.dll C: \ WINDOWS \ System32 \ gevabovo.dll C: \ Windows \ System32 \ logibeja.dll
O23 - Service: Adobe Version Cue CS3 - Adobe Systems Incorporated - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Adobe Version Cue CS3 \ Server \ bin \ VersionCueCS3.exe
O23 - Service: AVG Free8 E-mail Scanner (avg8emc) - AVG Technologies CZ, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgemc.exe
O23 - Service: AVG Free8 Watchdog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgwdsvc.exe
O23 - Service: # # Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762 # # (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe
O23 - Service: FAH @ F: + Letöltések + Far Cry 2 crack 2 + [RAZOR1911] [WEB VETŐMAGRA] Far Cry 2 kiváló - Real 100% FULLY WORKING + FAH.exe - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C: \ Program Files \ Common Files \ Macrovision Shared \ FLEXnet Kiadó \ FNPLicensingService.exe
O23 - Service: Gest szolgálat program irányítását. (Gest Service) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ GIGABYTE \ EnergySaver \ GSvr.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe
O23 - Service: Nero BackItUp scheduler 3 - Nero AG - C: \ Program Files \ Nero \ Nero8 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Nero \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: nTune Service (nTuneService) - NVIDIA - C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ nTune \ nTuneService.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C: \ WINDOWS \ System32 \ nvsvc32.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ PnkBstrA.exe
O23 - Service: PnkBstrB - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ PnkBstrB.exe
O23 - Service: StarWind AE Szolgálat (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C: \ Program Files \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe

--
End of file - 10749 bytes
Old November 21 2008, 21:44
Moderátor Csoport

Úgy néz ki jobban, de még mindig van némi malware maradt tiszta.

Uninstall minden repedések / warez most kérem. Nemérdemes tisztíthatónak malware, amikor már majdnem 100%-os a valószínűsége, hogy a malware jött közülük.

Open HijackThis, és válasszuk Nem a rendszer csak scan akkor egy pipa található:

- O2 - BHO: (no name) - (24e9d28a-8ed5-4d92-9642-2fba5c8cacd9) - C: \ WINDOWS \ System32 \ jabupogu.dll (fájl hiányzik)
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Gest] m "| \ ü
- O4 - HKLM \ .. \ Run: [Alcmtr] ALCMTR.EXE
- O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [vuzeparume] Rundll32.exe \ "C: \ WINDOWS \ System32 \ lowumela.dll \", s (User \ 'LOCAL SERVICE \ ")
- O20 - AppInit_DLLs: avgrsstx.dll C: \ WINDOWS \ System32 \ gevabovo.dll C: \ Windows \ System32 \ logibeja.dll
- O23 - Service: FAH @ F: + Letöltések + Far Cry 2 crack 2 + [RAZOR1911] [WEB VETŐMAGRA] Far Cry 2 kiváló - Real 100% FULLY WORKING + FAH.exe - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \

Zárja be az összes Windows kivéve HijackThis, és kattintson Fix ellenőrizni.

----------

Megjegyzés: Az alábbi utasításokat hoztak létre külön erre a felhasználót. Ha nem ez a felhasználó, NEM alábbi irányokba, mivel azok károsíthatják a működését a rendszer

Menj a Start> Futtatás és típusa notepad.exe majd kattintson OK

Másolja be az alábbi a Jegyzettömbbe, és mentse a fixme.reg az Ön Desktop

Kód:
REGEDIT4 [HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Run] "Gest" =- "Alcmtr" =-
Keresse fixme.reg az Asztalon, és duplán kattintson rá. Válasz Igen amikor megkérdezi, hogy egyesíti a Registry.

Győződjön meg róla, hogy mondja meg, ha kap egy siker üzenet a fent a cégbíróságon. Ha nem lesz sikeres az üzenetet, hogy nem működik.

Törölje a fixme.reg a Desktop.

----------

Letöltés ATF Tisztitószerek által Atribune és mentse el az asztalra.
Alternate Download link

Windows Vista felhasználók számára: ATF-Cleaner kell Futtatás rendszergazdaként

Double click ATF-Cleaner.exe futtatni a programot.
Ellenőrizze, hogy a doboz a bal oldalon:
  • Windows Temp
  • Jelenlegi Felhasználó Temp
  • Minden felhasználó Temp
  • Temporary Internet Files
  • Prefektus
  • Java Cache
  • Recycle Bin
A többi nem kötelező -, ha azt szeretné, hogy távolítsa el mindent ellenőrizni Select All
Most kattintson a Üres válogatott
Amikor a Kész Takarítás üzenet, kattintson OK

Firefox
a felhasználók rákattintanak Firefox A menü

Kattints Select All, Majd kattintsunk Üres
Megjegyzés: Ha meg szeretné őrizni a mentett jelszavak kattintson Nem A gyors.

Opera a felhasználók rákattintanak Opera A menü

Kattints Select All, Majd kattintsunk Üres
Megjegyzés: Ha meg szeretné őrizni a mentett jelszavak kattintson Nem A gyors

Fontos: Indítsa újra a számítógépet, mielőtt folytatná.

Megjegyzendő, hogy a rendszer lassabban fog futni egy-két újraindítás után használják ezt az eszközt, úgyhogy ne ess pánikba

----------

Letöltés ComboFix © subs az egyik a lenti linkeket. Győződjön meg róla, top menteni a Desktop.

Link # 1
Link # 2

** Megjegyzés: Fontos, hogy a telefon közvetlenül az asztalra

Zárjon be minden megnyitott webböngészők. (Firefox, Internet Explorer, stb) ComboFix megkezdése előtt.

Ideiglenesen kikapcsol öné antivirus, És minden AntiSpyware valós idejű védelem előtt elvégzi a vizsgálatot. Kattints ez a kapcsolat listájának megtekintéséhez biztonsági programokat kell, hogy a fogyatékkal élők és az, hogyan lehet letiltani őket.

Kattintson duplán combofix.exe és kövesse az instrukciókat.

A Windows XP rendszerek telepíteni a helyreállítási konzolt:

- Ha a Windows XP operációs rendszert használ, és ne már a helyreállítási konzolt telepítette, kérjük, hogy az Ön internet-kapcsolat (ha lehetséges), és kattintson Igen.
- Ha valami miatt az internet nem működik kattintson Nem.
-- Ha nem Windows XP, akkor nem kéri.
- Amikor a rendszer kéri, hogy elfogadja az EULA kattintson OK.
- Elfogadom a Microsoft végfelhasználói licencszerződés (Click Igen).
- Amikor azt mondják, hogy az RC van telepítve kattintson IGEN hogy folytassa a szkennelés malware.

Ha kész ComboFix fog log Önnek.
A Post ComboFix napló és egy új HijackThis log a következő választ.

Fontos: Ne mouseclick ComboFix az ablakon, miközben az fut. Ez okozhatja, hogy az istálló.

Ne felejtsük el újra, hogy a víruskereső és AntiSpyware során ComboFix kész.

Old November 22, 2008, 10:02
Csoport tagja

Én sikeresen hozzáadta a kódot én is foglalkozik. Én is csak az én aktivált AVG, és azt mondta, hogy észlelt trójai "SHeur2.CWU" nyílt. Ez található C: \ System Volume Information \ _Restore (437C89B8-7BDE-4F8B-A154-0070B533E200) \ RP137 \ A009106.dll.

Én is törölni néhány én krakkolt alkalmazások Én nem használ. Az egyik az, amit nem szüntette meg a Far Cry 2. Észrevettem, hogy a rönk, ez a játék elég gyakran felbukkan. Vajon ez a játék kell hozzájárulni a probléma?

Végül, a HijackThis rönk, honnan tudja, mit kell eltávolítani? Te csak vegyük ki az elemeket, amelyek nem látod helyes, vagy van-e szisztematikusabb megközelítés ez?

ComboFix 08-11-21.05 - nekem 2008-11-22 8:12:31.1 - NTFSx86
Microsoft Windows XP Professional 5.1.2600.3.1252.1.1033.18.2252 [GMT -8:00]
Running From: C: \ Documents and Settings \ én \ Desktop \ ComboFix.exe
.
Egyéb ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Törlések ))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
c: \ Windows \ System32 \ aporanuz.ini
c: \ Windows \ System32 \ ifizaben.ini
.
((((((((((((((((((((((((( Files létrehozott 2008/10/22 a 2008/11/22 ))))))))))) ))))))))))))))))))))
.
2008-11-21 19:21. 2008-11-21 19:21 <DIR> d -------- C: \ Program Files \ Trend Micro
2008-11-21 19:03. 2008-11-21 19:03 <DIR> d -------- C: \ Program Files \ Malwarebytes' Anti-Malware
2008-11-21 19:03. 2008-11-21 19:03 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ én \ Application Data \ Malwarebytes
2008-11-21 19:03. 2008-11-21 19:03 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Malwarebytes
2008-11-21 19:03. 2008-10-22 16:10 38.496 - a ------ C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ mbamswissarmy.sys
2008-11-21 19:03. 2008-10-22 16:10 15.504 - a ------ C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ mbam.sys
2008-11-21 08:25. 2008-11-21 08:25 69 - a ------ C: \ Windows \ NeroDigital.ini
2008-11-21 08:24. 2008-11-21 08:25 3.532 - a ------ C: \ drmHeader.bin
2008-11-20 06:34. 2008-11-20 06:34 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ én \ Application Data \ Leadertech
2008-11-17 22:31. 2008-11-17 22:31 <DIR> d -------- C: \ Program Files \ MSECache
2008-11-13 20:26. 2008-08-07 11:38 9.728 - a ------ C: \ Windows \ System32 \ RtNicProp32.dll
2008-11-13 07:17. 2008-09-04 09:15 1.106.944 ----- c --- C: \ Windows \ System32 \ dllcache \ Msxml3.dll
2008-11-13 07:17. 2008-10-24 03:21 455.296 ----- c --- C: \ Windows \ System32 \ dllcache \ Mrxsmb.sys
2008-11-11 07:22. 2008-11-11 07:22 <DIR> d -------- C: \ Program Files \ Belarc
2008-11-11 07:22. 2008-02-27 13:49 3.840 - a ------ C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ BANTExt.sys
2008-11-09 08:13. 2008-11-09 08:13 <DIR> d -------- C: \ Program Files \ Virtools
2008-11-06 22:31. 2007-12-03 02:10 644.400 - a ------ C: \ Windows \ System32 \ MSCOMCT2.OCX
2008-11-06 20:58. 2008-11-06 20:58 <DIR> d -------- C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Fallout3
2008-11-06 20:57. 2008-11-06 20:57 <DIR> d -------- C: \ Program Files \ MSBuild
2008-11-06 20:55. 2008-11-06 20:55 <DIR> d -------- C: \ Windows \ System32 \ XPSViewer
2008-11-06 20:55. 2008-11-06 20:55 <DIR> d -------- C: \ Program Files \ Reference Assemblies
2008-11-06 20:54. 2008-11-06 20:54 <DIR> d -------- C: \ Windows \ System32 \ xlive
2008-11-06 20:54. 2006-06-29 13:07 14.048 --------- C: \ Windows \ System32 \ spmsg2.dll
2008-11-05 07:49. 2008-11-22 07:51 <DIR> d -------- C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ Avg.
2008-11-05 07:49. 2008-11-05 07:49 <DIR> d -------- C: \ Program Files \ AVG
2008-11-05 07:49. 2008-11-05 07:49 97.928 - a ------ C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ avgldx86.sys
2008-11-05 07:49. 2008-11-05 07:49 76.040 - a ------ C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ avgtdix.sys
2008-11-05 07:49. 2008-11-05 07:49 10.520 - a ------ C: \ Windows \ System32 \ avgrsstx.dll
2008-11-03 09:40. 2008-11-05 07:44 <DIR> d -------- C: \ documents and settings \ LogMeInRemoteUser
2008-10-29 07:59. 2008-10-29 07:59 <DIR> d -------- C: \ Program Files \ Microsoft Silverlight
2008-10-23 21:08. 2008-10-15 08:34 337.408 ----- c --- C: \ Windows \ System32 \ dllcache \ Netapi32.dll
2008-10-22 10:07. 2008-10-22 10:07 <DIR> d -------- C: \ Windows \. Jagex_cache_32
2008-10-22 10:07. 2008-10-22 10:08 30 - a ------ C: \ Documents and Settings \ én \ jagex_runescape_preferences.dat
.
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Find3M Jelentés )))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
2008-11-22 16:15 16.608 ---- aw C: \ Windows \ gdrv.sys
2008-11-22 04:36 183.112 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ PnkBstrB.exe
2008-11-22 04:36 138.184 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ PnkBstrK.sys
2008-11-21 23:39 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ én \ Application Data \ uTorrent
2008-11-21 18:44 66.872 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ PnkBstrA.exe
2008-11-21 16:12 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Google Updater
2008-11-16 08:35 --------- d ----- wc: \ Program Files \ LogMeIn
2008-11-14 04:25 319.488 ---- aw C: \ Windows \ HideWin.exe
2008-11-07 06:31 --------- d - h - wc: \ Program Files \ InstallShield Installation Information
2008-11-07 06:30 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Google
2008-11-05 15:49 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ avg8
2008-11-03 15:05 87.352 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ LMIinit.dll
2008-11-03 15:05 83.288 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ LMIRfsClientNP.dll
2008-11-03 15:05 47.640 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ LMIRfsDriver.sys
2008-11-03 15:05 28.984 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ LMIport.dll
2008-11-03 15:05 23.736 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ lmimirr.dll
2008-11-03 15:05 10.040 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ lmimirr2.dll
2008-10-29 10:02 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Microsoft Works
2008-10-25 06:17 --------- d --- aw C: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ TEMP
2008-10-24 11:21 455.296 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ Mrxsmb.sys
2008-10-20 05:28 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ FLEXnet
2008-10-19 22:44 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Ubisoft
2008-10-18 01:48 5.554 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ ealregsnapshot1.reg
2008-10-18 01:48 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Electronic Arts
2008-10-17 09:16 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Windows Live
2008-10-17 08:58 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ WLInstaller
2008-10-17 08:57 --------- dcsh - wc: \ Program Files \ Common Files \ WindowsLiveInstaller
2008-10-16 22:13 202.776 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ wuweb.dll
2008-10-16 22:13 1.809.944 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ Wuaueng.dll
2008-10-16 22:12 561.688 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ wuapi.dll
2008-10-16 22:12 323.608 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ wucltui.dll
2008-10-16 22:09 92.696 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ cdm.dll
2008-10-16 22:09 51.224 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ wuauclt.exe
2008-10-16 22:09 43.544 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ wups2.dll
2008-10-16 22:08 34.328 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ wups.dll
2008-10-16 22:06 268.648 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ mucltui.dll
2008-10-16 22:06 208.744 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ muweb.dll
2008-10-14 02:05 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ nView_Profiles
2008-10-14 02:03 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Common Files \ Wise Installation Wizard
2008-10-14 02:03 --------- d ----- wc: \ Program Files \ AGEIA Technologies
2008-10-13 16:13 --------- d ----- wc: \ Program Files \ SystemRequirementsLab
2008-10-13 16:13 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ én \ Application Data \ SystemRequirementsLab
2008-10-09 05:12 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ én \ Application Data \ Nero
2008-10-09 05:11 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Common Files \ Nero
2008-10-09 05:10 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Nero
2008-10-09 05:10 --------- d ----- wc: \ Documents and Settings \ All Users \ Application Data \ Nero
2008-10-09 04:34 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Common Files \ Autodesk Shared
2008-10-09 04:34 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Common Files \ Alias Közös
2008-10-09 04:33 6.656 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ haspvdd.dll
2008-10-09 04:33 47.616 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ Haspnt.sys
2008-10-09 04:32 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Autodesk
2008-10-05 06:52 94.208 ---- aw C: \ Windows \ ScUnin.exe
2008-10-01 00:43 1.286.152 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ Msxml4.dll
2008-09-27 06:16 --------- d ----- wc: \ Program Files \ 3DGroove
2008-09-22 05:57 --------- d ----- wc: \ Program Files \ Keyclone
2008-09-19 00:32 4 - sh - r C: \ WINOS.SYS
2008-09-17 16:55 453.152 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ nvudisp.exe
2008-09-17 04:27 453.152 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ NVUNINST.EXE
2008-09-16 04:35 107.888 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ CmdLineExt.dll
2008-09-15 12:12 1.846.400 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ Win32k.sys
2008-09-10 01:14 1.307.648 ------ wc: \ Windows \ System32 \ msxml6.dll
2008-09-04 17:15 1.106.944 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ Msxml3.dll
2008-09-04 16:31 288.024 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ PhysXCplUI.exe
2008-08-29 15:57 70.936 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ PhysXLoader.dll
2008-08-26 07:24 826.368 ---- aw C: \ Windows \ System32 \ Wininet.dll
2008-08-21 04:00 22.328 ---- aw C: \ Documents and Settings \ én \ Application Data \ PnkBstrK.sys
.
((((((((((((((((((((((((((((((((((((( Reg Loading Points )))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
.
.
* Megjegyzés * empty entries & legit default bejegyzések nem jelennek meg
REGEDIT4
[HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Curre ntVersion \ Run]
"NVIDIA nTune" = "C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ nTune \ nTuneCmd.exe" [2007-09-04 81920]
"Ctfmon.exe" = "C: \ Windows \ System32 \ Ctfmon.exe" [2008-04-14 15360]
"AlcoholAutomount" = "C: \ Program Files \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ axcmd.exe" [2007-07-02 220544]
"A Google Update" = "c: \ documents and settings \ én \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Update \ GoogleUpdate.exe" [2008-10-11 133104]
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ Curr entVersion \ Run]
"NvCplDaemon" = "C: \ Windows \ System32 \ NvCpl.dll" [2008-10-07 13574144]
"SunJavaUpdateSched" = "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ jusched.exe" [2008-06-10 144784]
"LogMeIn GUI" = "C: \ Program Files \ LogMeIn \ x86 \ LogMeInSystray.exe" [2008-02-28 63048]
"UltraMon" = "C: \ Program Files \ UltraMon \ UltraMon.exe" [2007-12-16 693536]
"Acrobat Assistant 8,0" = "C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ Acrotray.exe" [2008-01-11 623992]
"Adobe_ID0EYTHM" = "c: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ Adobe \ ADOBE V ~ 1 \ Server \ bin \ Verzió ~ 2.EXE" [2007-03-20 1884160]
"NeroFilterCheck" = "C: \ Program Files \ Common Files \ Nero \ Lib \ NeroCheck.exe" [2007-03-01 153136]
"NBKeyScan" = "C: \ Program Files \ Nero \ Nero8 \ Nero BackItUp \ NBKeyScan.exe" [2007-12-03 2213160]
"AVG8_TRAY" = "c: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgtray.exe" [2008-11-05 1234712]
"NvMediaCenter" = "C: \ Windows \ System32 \ NvMcTray. Dll" [2008-10-07 86016]
"nwiz" = "nwiz.exe" [2008/10/07 C: \ Windows \ System32 \ nwiz.exe]
"RTHDCPL" = "RTHDCPL.EXE" [2008/07/23 c: \ windows \ RTHDCPL.exe]
"SoundMan" = "SOUNDMAN.EXE" [2008/06/18 c: \ windows \ SoundMan.exe]
"AlcWzrd" = "ALCWZRD.EXE" [2008/06/19 c: \ windows \ alcwzrd.exe]
[HKEY_USERS \. DEFAULT \ Software \ Microsoft \ Windows \ Cur rentVersion \ Run]
"Ctfmon.exe" = "C: \ Windows \ System32 \ Ctfmon.exe" [2008-04-14 15360]
c: \ documents and settings \ én \ Start Menu \ Programs \ Startup \
Yahoo! Widgets.lnk - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Widgets \ YahooWidgets.exe [2008-03-18 4742184]
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ Winlogon \ Notify \ LMIinit]
2008-11-03 07:05 87352 C: \ Windows \ System32 \ LMIinit.dll
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Windows NT \ CurrentVersion \ drivers32]
"msacm.ac3filter" = ac3filter.acm
"Jelzőbaromfik" = snti386.dll
[HKLM \ ~ \ startupfolder \ C: ^ Documents and Settings ^ ^ nekem Start menü Programok ^ ^ ^ Indítópult Adobe Media Player.lnk]
path = c: \ documents and settings \ én \ Start Menu \ Programs \ Startup \ Adobe Media Player.lnk
backup = C: \ Windows \ PSS \ Adobe Media Player.lnkStartup
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Shared Tools \ msconfig \ startupreg \ IndxStoreSvr_ (79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA)]
- a ------ 2007-12-13 18:10 1688872 C: \ Program Files \ Common Files \ Nero \ Lib \ NMIndexStoreSvr.exe
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ Software \ Microsoft \ Security Center]
"UpdatesDisableNotify" = dword: 00000001
[HKLM \ ~ \ Services \ SharedAccess \ Parameters \ firewallpo wildwolf \ standardprofile \ AuthorizedApplications \ List]
"% windir% \ \ System32 \ \ Sessmgr.exe" =
"% windir% \ \ Network Diagnostic \ \ xpnetdiag.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ uTorrent \ \ uTorrent.exe" =
"g: \ \ Games \ \ Sierra \ \ FEARCombat \ \ fpupdate.exe" =
"g: \ \ Games \ \ Sierra \ \ FEARCombat \ \ FEARMP.exe" =
"c: \ \ WINDOWS \ \ System32 \ \ PnkBstrA.exe" =
"c: \ \ WINDOWS \ \ System32 \ \ PnkBstrB.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Opera \ \ opera.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Bonjour \ \ mDNSResponder.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Common Files \ \ Adobe \ \ Adobe Version Cue CS3 \ \ Server \ \ bin \ \ VersionCueCS3.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ GIGABYTE \ \ EnergySaver \ \ run.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Sony \ \ Station \ \ Launchpad \ \ LaunchPad.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Keyclone \ \ keyclone.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Autodesk \ \ Maya8.5 \ \ bin \ \ maya.exe" =
"g: \ \ Games \ \ Battlefield2 \ \ BF2.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Windows Live \ \ Messenger \ \ msnmsgr.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Windows Live \ \ Messenger \ \ livecall.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ Electronic Arts \ \ EADM \ \ Core.exe" =
"g: \ \ Games \ \ FarCry2 \ \ Far Cry 2 \ \ bin \ \ FarCry2.exe" =
"g: \ \ Games \ \ FarCry2 \ \ Far Cry 2 \ \ bin \ \ FC2Launcher.exe" =
"g: \ \ Games \ \ FarCry2 \ \ Far Cry 2 \ \ bin \ \ FC2Editor.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ AVG \ \ AVG8 \ \ avgemc.exe" =
"c: \ \ Program Files \ \ AVG \ \ AVG8 \ \ avgupd.exe" =
[HKLM \ ~ \ Services \ SharedAccess \ Parameters \ firewallpo wildwolf \ standardprofile \ GloballyOpenPorts \ List]
"3703: TCP" = 3703: TCP: Adobe Version Cue CS3 Server
"3704: TCP" = 3704: TCP: Adobe Version Cue CS3 Server
"50900: TCP" = 50900: TCP: Adobe Version Cue CS3 Server
"50901: TCP" = 50901: TCP: Adobe Version Cue CS3 Server
R1 AvgLdx86; AVG Free AVI Loader Driver x86, C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ avgldx86.sys [2008-11-05 97928]
R2 avg8emc; AVG Free8 E-mail Scanner, C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgemc.exe [2008-11-05 875288]
R2 avg8wd; AVG Free8 Watchdog, C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgwdsvc.exe [2008-11-05 231704]
R2 AvgTdiX; AVG Free8 Hálózati Redirector, C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ avgtdix.sys [2008-11-05 76040]
R2 Gest Service; Gest szolgálat program irányítását. "C: \ Program Files \ GIGABYTE \ EnergySaver \ GSvr.exe" [2008-08-16 80392]
R2 LMIInfo; LogMeIn Kernel Information Provider; \? \ C: \ Program Files \ LogMeIn \ x86 \ RaInfo.sys [2008-02-28 12856]
R2 LMIRfsDriver; LogMeIn Remote File System Driver; \? \ C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ LMIRfsDrive r.sys [2008-08-17 47640]
R2 UltraMonUtility; UltraMon Utility Driver; \? \ C: \ Program Files \ Common Files \ Realtime Soft \ UltraMonMirrorDrv \ x32 \ UltraMonUtility.sys [2006-09-24 11776]
R3 UltraMonMirror; UltraMonMirror, C: \ Windows \ System32 \ Drivers \ UltraMonMirror.sys [2006-09-24 3584]
S4 LMIRfsClientNP; LMIRfsClientNP []
.
Tartalma az "Ütemezett feladatok" mappába
2008/11/22: c: \ windows \ feladatok \ GoogleUpdateTaskUser.job
- C: \ Documents and Settings \ én \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Update \ GoogleUpdate.exe [2008-10-11 09:30]
.
.
Kiegészítő Scan ------- -------
.
FireFox -: Profile - C: \ Documents and Settings \ én \ Application Data \ Mozilla \ Firefox \ Profiles \ c4mu9u23.default \
FF -: plugin - C: \ Documents and Settings \ én \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Update \ 1.2.131.27 \ npGoogleOneClick6.dl l
FF -: plugin - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ browser \ nppdf32.dll
FF -: plugin - C: \ Program Files \ DivX \ DivX Content Feltöltő \ npUpload.dll
FF -: plugin - C: \ Program Files \ Google \ Google Updater \ 2.4.1368.5602 \ npCIDetect13.dll
FF -: plugin - C: \ Program Files \ Microsoft Silverlight \ 2.0.31005.0 \ npctrl.dll
FF -: plugin - C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ plugins \ npyaxmpb.dll
FF -: plugin - C: \ Program Files \ Virtools \ 3D Life Player \ npvirtools.dll
.
CatchMe 0.3.1367 W2K/XP/Vista - Rootkit / stealth malware detector by Gmer, http://www.gmer.net
Rootkit scan 2008-11-22 08:15:19
5/1/2600 Windows Service Pack 3 NTFS
szkennelés rejtett folyamatok ...
scanning hidden autostart entries ...
scanning hidden files ...

c: \ windows \ TEMP \ 828cd72f-2f04-46ff-bcad-0e3d727a9909.tmp 0 bájt
scan sikeresen befejeződött
rejtett fájlok: 1
"ServiceDll" = "C: \ Windows \ System32 \ es.dll"
[HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Services \ F AH @ F: + Letöltések + Far Cry 2 crack 2 + [RAZOR1911] [WEB VETŐMAGRA] Far Cry 2 kiváló - Real 100% FULLY WORKING FAH.exe +]
"ImagePath" = "F: \ Downloads \ Far Cry 2 crack 2 \
[RAZOR1911] [WEB VETŐMAGRA] Far Cry 2 kiváló - Real 100% FULLY WORKING \ FAH.exe-svcstart "

[HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ ControlSet001 \ Services \ F AH @ F: + Letöltések + Far Cry 2 crack 2 + [RAZOR1911] [WEB VETŐMAGRA] Far Cry 2 kiváló - Real 100% FULLY WORKING FAH.exe +]
"ImagePath" = "F: \ Downloads \ Far Cry 2 crack 2 \
.
------------------------ Other Running Processes ----------------------- --
.
c: \ Windows \ System32 \ Rundll32.exe
C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
c: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgrsx.exe
c: \ Windows \ System32 \ nvsvc32.exe
c: \ Windows \ System32 \ PnkBstrA.exe
C: \ Program Files \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe
c: \ Windows \ System32 \ wdfmgr.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Macrovision Shared \ FLEXnet Kiadó \ FNPLicensingService.exe
.
.
Teljesítés ideje: 2008-11-22 8:18:54 - a gép újraindítása [nekem]
ComboFix-karantén-files.txt 2008-11-22 16:18:50
Pre-Run: 75917185024 bájt szabad
Post-Run: 76165115904 bájt szabad
252 --- EOF --- 2008-11-19 11:01:01

Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2
Beolvasás mentett 8:51:17, on 22/11/2008
Platform: Windows XP SP3 (WinNT 5.01.2600)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6000.16735)
Boot mode: Normal
Futó folyamatok:
C: \ WINDOWS \ System32 \ smss.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ winlogon.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Spoolsv.exe
C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ jusched.exe
C: \ Program Files \ LogMeIn \ x86 \ LogMeInSystray.exe
C: \ Program Files \ UltraMon \ UltraMon.exe
C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ Acrotray.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgtray.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ Rundll32.exe
C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE
C: \ WINDOWS \ SOUNDMAN.EXE
C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgwdsvc.exe
C: \ Documents and Settings \ én \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Update \ GoogleUpdate.exe
C: \ Program Files \ GIGABYTE \ EnergySaver \ GSvr.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgrsx.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ nvsvc32.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ PnkBstrA.exe
C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgemc.exe
C: \ WINDOWS \ System32 \ wuauclt.exe
C: \ WINDOWS \ explorer.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Search_URL = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R1 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=69157
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ int ernet Beállítások, ProxyOverride = *. helyi
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: ContributeBHO Class - (074C1DC5-9320-4A9A-947D-C042949C6216) - C: \ Program Files \ Adobe \ / Adobe Contribute CS3/contributeieplugin.dll
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll
O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ ssv.dll
O2 - BHO: Adobe PDF Conversion Toolbar Helper - (AE7CD045-E861-484f-8273-0445EE161910) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll
O2 - BHO: Google Toolbar Notifier BHO - (AF69DE43-7D58-4638-B6FA-CE66B5AD205D) - C: \ Program Files \ Google \ GoogleToolbarNotifier \ 4.1.805.4472 \ sw g.dll
O2 - BHO: PDF-XChange Viewer IE-Plugin - (C5D07EB6-BBCE-4DAE-ACBB-D13A8D28CB1F) - C: \ Program Files \ Tracker Software \ PDF-XChange 4 Pro \ PDF-XChange PDF Viewer \ pdf-viewer \ PDFXCviewIEPlugin . dll
O3 - Toolbar: Adobe PDF - (47833539-D0C5-4125-9FA8-0819E2EAAC93) - C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll
O3 - Toolbar: Hozzájárulás Toolbar - (517BDDE4-E3A7-4570-B21E-2B52B6139FC7) - C: \ Program Files \ Adobe \ / Adobe Contribute CS3/contributeieplugin.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvCplDaemon] Rundll32.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ NvCpl.dll, NvStartup
O4 - HKLM \ .. \ Run: [nwiz] nwiz.exe / install
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ jusched.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [LogMeIn GUI] "C: \ Program Files \ LogMeIn \ x86 \ LogMeInSystray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [UltraMon] "C: \ Program Files \ UltraMon \ UltraMon.exe" / auto
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Acrobat Assistant 8,0] "C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ Acrotray.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe_ID0EYTHM] C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ Adobe \ ADOBEV ~ 1 \ Server \ bin \ VER SIO ~ 2.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NeroFilterCheck] C: \ Program Files \ Common Files \ Nero \ Lib \ NeroCheck.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NBKeyScan] "C: \ Program Files \ Nero \ Nero8 \ Nero BackItUp \ NBKeyScan.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AVG8_TRAY] C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgtray.exe
O4 - HKLM \ .. \ Run: [NvMediaCenter] Rundll32.exe C: \ WINDOWS \ System32 \ NvMcTray.dll, NvTaskbarInit
O4 - HKLM \ .. \ Run: [RTHDCPL] RTHDCPL.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [SoundMan] SOUNDMAN.EXE
O4 - HKLM \ .. \ Run: [AlcWzrd] ALCWZRD.EXE
O4 - HKCU \ .. \ Run: [NVIDIA nTune] "C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ nTune \ nTuneCmd.exe" egyértelmű
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe
O4 - HKCU \ .. \ Run: [AlcoholAutomount] "C: \ Program Files \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ axcmd.exe" / automount
O4 - HKCU \ .. \ Run: [Google Update] "C: \ Documents and Settings \ én \ Local Settings \ Application Data \ Google \ Update \ GoogleUpdate.exe" / c
O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'SYSTEM')
O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ Run: [Ctfmon.exe] C: \ WINDOWS \ System32 \ Ctfmon.exe (User 'Default user')
O4 - Startup: Yahoo! Widgets.lnk = C: \ Program Files \ Yahoo! \ Widgets \ YahooWidgets.exe
O8 - Extra context menu item: Append a meglévő PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIEAppend.html
O8 - Extra context menu item: Convert link cél, hogy az Adobe PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIECapture.html
O8 - Extra context menu item: Convert link cél a meglévő PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIEAppend.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás kiválasztott linkek Adobe PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIECaptureSelLinks.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás kiválasztott kapcsolatok a meglévő PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIEAppendSelLinks.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás kiválasztás Adobe PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIECapture.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás kiválasztását a meglévő PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIEAppend.html
O8 - Extra context menu item: Konvertálás Adobe PDF - res: / / C: \ Program Files \ Adobe \ Acrobat 8.0 \ Acrobat \ AcroIEFavClient.dll / AcroIECapture.html
O8 - Extra context menu item: E & xportálás Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files \ Java \ jre1.6.0_07 \ bin \ ssv.dll
O9 - Extra button: Kutatás - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ mikrók ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL
O9 - Extra button: (no name) - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: @ xpsp3res.dll, -20001 - (e2e2dd38-d088-4134-82b7-f2ba38496583) - C: \ WINDOWS \ Network Diagnostic \ xpnetdiag.exe
O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe
O16 - DPF: (30528230-99f7-4bb4-88d8-fa1d4f56a2ab) (Installation Support) - C: \ Program Files \ Yahoo! \ Common \ Yinsthelper.dll
O16 - DPF: (77E32299-629F-43C6-AB77-6A1E6D7663F6) (Groove Control) -- http://atv.disney.go.com/global/down.../OTOYAX29b.cab
O18 - Protocol: linkscanner - (F274614C-63F8-47D5-A4D1-FBDDE494F8D1) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgpp.dll
O23 - Service: Adobe Version Cue CS3 - Adobe Systems Incorporated - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Adobe Version Cue CS3 \ Server \ bin \ VersionCueCS3.exe
O23 - Service: AVG Free8 E-mail Scanner (avg8emc) - AVG Technologies CZ, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgemc.exe
O23 - Service: AVG Free8 Watchdog (avg8wd) - AVG Technologies CZ, sro - C: \ PROGRA ~ 1 \ AVG \ AVG8 \ avgwdsvc.exe
O23 - Service: # # Id_String1.6844F930_1628_4223_B5CC_5BB94B879762 # # (Bonjour Service) - Apple Computer, Inc. - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe
O23 - Service: FAH @ F: + Letöltések + Far Cry 2 crack 2 + [RAZOR1911] [WEB VETŐMAGRA] Far Cry 2 kiváló - Real 100% FULLY WORKING + FAH.exe - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \
O23 - Service: FLEXnet Licensing Service - Macrovision Europe Ltd. - C: \ Program Files \ Common Files \ Macrovision Shared \ FLEXnet Kiadó \ FNPLicensingService.exe
O23 - Service: Gest szolgálat program irányítását. (Gest Service) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ Program Files \ GIGABYTE \ EnergySaver \ GSvr.exe
O23 - Service: Google Updater Service (gusvc) - Google - C: \ Program Files \ Google \ Common \ Google Updater \ GoogleUpdaterService.exe
O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe
O23 - Service: Nero BackItUp scheduler 3 - Nero AG - C: \ Program Files \ Nero \ Nero8 \ Nero BackItUp \ NBService.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Nero \ Lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: nTune Service (nTuneService) - NVIDIA - C: \ Program Files \ NVIDIA Corporation \ nTune \ nTuneService.exe
O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C: \ WINDOWS \ System32 \ nvsvc32.exe
O23 - Service: PnkBstrA - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ PnkBstrA.exe
O23 - Service: StarWind AE Szolgálat (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C: \ Program Files \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe
--
End of file - 10115 bytes
Old November 22, 2008, 12:33
Moderátor Csoport

Idézet:
Az egyik az, amit nem szüntette meg a Far Cry 2. Észrevettem, hogy a rönk, ez a játék elég gyakran felbukkan. Vajon ez a játék kell hozzájárulni a probléma?
Csak másképp. Vagy eltüntetésére a repedés vagy megszüntetni azt a segítséget és te vagy a saját.

Idézet:
http://www.computer-juice.com/forums...-posting-7476/
Illegális szoftverek
Számítógép Juice nem támogatja az illegális tevékenységet. Nem támogatja a használatát olyan kalóz, vagy más illegális szoftverek, beleértve a Windows is. Ha telepítette a repedt szoftver futtatása végrehajtható fájlokat ismeretlen forrásból. Ön gyakorlatilag ismeretlen forrásból, amely az információhoz való hozzáférés a merevlemezen, és potenciálisan amely teljes ellenőrzése alatt a számítógép működését.
  • Majd NEM kalóz, akik semmit vagy segíteni, hogy a rendszer működjön együtt kalóz szoftver. De ha elront a számítógépet a folyamat, mi segít megjavítani.
  • Uninstall minden pirolizált alkalmazások előtt kiküldetésére segítséget.
  • Meg lehet kérni, hogy távolítsa el a P2P fájlmegosztás, illetve a programok során az eltávolítási folyamat, ha úgy vélik, hogy a probléma forrása.
  • Majd segít megszüntetni, ha megtagadják, hogy eltávolítsa a krakk (illegális) programot.
Idézet:
Végül, a HijackThis rönk, honnan tudja, mit kell eltávolítani? Te csak vegyük ki az elemeket, amelyek nem látod helyes, vagy van-e szisztematikusabb megközelítés ez?
Ez nagyon rendszeres. Csak eltávolítására, amit nem néz jobb lenne, nagyon romboló persze, hogy a népek tulajdon. Ott valóban online fórumokat, ahol tanulni. De nem q egyszerű vagy gyors folyamat.

Let me know what you dönt eltávolítására a repedéseket. Nem fogok hulladék időm özönlenek át naplók és jön a javítás, ha nem távolítja el őket.

Old November 22, 2008, 13:15
Csoport tagja

Én is el minden az én krakkolt játékok, de nem tudja eltávolítani krakkolt és szoftverek, például a CS3/Maya, ahogy szükségük van rá, mert dolgozik. Én is, nem tudja eltávolítani a Windows én repedt: (

Elnézést az idejét vesztegeti evilfantasy. Én nem voltam tudatában ennek a politikának. Én még mindig nagyon hálás, mélyen vagyunk a segítségért.
Old November 22, 2008, 13:29
Moderátor Csoport

Amíg nem futnak jogi Windows nem sok mindenre jó, hogy próbálja meg eltávolítani malware.

Azt nehezen hiszem, hogy minden munkáltató, vagy az ügyfél lehet ösztönözni vagy kárpótol használata kalóz szoftver tájékoztatás. Ha olyan ügyfeleknek a számítógépen van üzembe őket komoly veszély. Még akkor is, ha a saját adatait fel magad, és bárki, ha küld egy e-mailt vagy azonnali üzenetet komoly veszély is. A biztonság hiánya nagyon veszélyes.

Ez egy nagyon igaz kijelentés.
Idézet:
Ha telepítette a repedt szoftver futtatása végrehajtható fájlokat ismeretlen forrásból. Ön gyakorlatilag ismeretlen forrásból, amely az információhoz való hozzáférés a merevlemezen, és potenciálisan amely teljes ellenőrzése alatt a számítógép működését.

Old November 22, 2008, 13:40
Csoport tagja

Ó, én teljes időben diák. Én sok szoftverek, például a CS3, Maya ... és más nagyon drága szoftvert. Sajnos a legtöbb költeni a pénzem a tandíj és a könyvek, így nincs elég vásárló szoftver.
Old November 22, 2008, 13:50
Moderátor Csoport

Még ha feltételezzük is, hogy továbbra is a legtöbb eszközt használunk majd végül eltávolítja a repedés egyébként.

A Microsoft, valamint számos szoftver és hardver-szállítókat is ramping az erőfeszítéseket világszerte, hogy lehetetlen, vagy legalábbis rendkívül nehéz a Windows és más programok nélkül legit Windows gombot. Meg kell vizsgálni kezd legalább Windows jogi mielőtt hirtelen megragadt nélkül OS dolgozni egyáltalán. Ide. Piracy = lopás attól, hogy ez indokolt.

A legjobb, hogy távolítsa el ComboFix. Ez nem egy biztonságos eszköz, csak a fekvő kb.
  • Kattints START majd RUN
  • Most típusa Combofix / u A runbox
  • Győződjön meg róla, hogy van egy szóköz Combofix és / u
  • Aztán hit Enter.
  • A fenti eljárás keretében:
  • Törölje a következő:
  • ComboFix és az ahhoz kapcsolódó fájlokat és mappákat.
  • Visszaállítás az óra beállításait.
  • Fájlkiterjesztések elrejtése, ha szükséges.
  • Hide rendszer / rejtett fájlok, ha szükséges.
  • Egy új, tiszta-visszaállítási pontot.

Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Computer Problem etipjar Általános fémáru Chat 1 7. január 2008 15:08
Új számítógép probléma CaPpedDoG Általános fémáru Chat 11 31. december 2007 22:30
Számítógépes probléma gretgret Általános fémáru Chat 14 27. december 2007 03:26
Helló. Talán tudsz segíteni a számítógépes probléma. Sefiros Multimédia és kodekek 1 8. december 2007 22:05
Computer Problem Jase123 Általános fémáru Chat 5 27. október 2007 04:37
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.