menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Virus, spyware a bezpečnost

Register

Ochrana na úrovni? Dostatečné?

Reply

Thread Nástroje
Old 24.prosince 2007, 17:09
Člen Skupina

Default Ochrana na úrovni? Dostatečné?

Zdravím všechny nové uživatele.

Jen přemýšlím ...

Me je vcelku paranoidní jsem věčně znepokojen počítačové bezpečnosti a rád.

I v současné době běží (nainstalovány) poměrně málo Anti-Malware programy.

Patří mezi ně avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro, hrozby Fire & Spyware Doctor (PC Tools). Také AVG Anti-rookit zdarma & Hi-jack tento (což jsem spustit a podívat se zřídka.)

Jedná se o běh & aktualizovat často, velmi zřídka se mohu zjistit něco vážně nepříznivá. Obecně platí, že Kdybych někdy najít něco je obvykle neškodný adware atd.

V podstatě to, co bych chtěl vědět, je, mám dost silně chráněny? Je to, co jsem dostal dostatečné?

Pokud ne, jaké další kroky mohu podniknout? (Např. Anonymní surfování klient by ji poskytne větší ochranu?)

Jsem technicky smýšlejících tak nedrží zpátky s žádnou odpovědí.

Poradenství hodně! Díky, LB.

* Pozn. budu mít žádné problémy se systémem výkonu. nebo čisté procházení rychlosti. Jsem s použitím high-end stroje a dost tlusté trubky.
Old 25.prosince 2007, 05:29
Dárce Skupina

Vítejte na fóru!

Nemůžete být nikdy 100% chráněna, ale existuje několik definates, které si můžete vzít v úvahu, když dále chránit svůj počítač.

Chtěl bych poradit s použitím adblockplus pokud používáte firefox. Pokud používáte jiný prohlížeč, změňte to firefox.

Existují metody, které v podstatě stejně jako IESpyAd reklamy více než 1000 webových stránek do svého seznamu zablokována, což může výrazně napomoci blokace jeden nečekaně nebezpečný stránkách. Můžete také změnit nastavení zabezpečení ve vašem prohlížeči se zeptat kdykoliv budete chtít spouštět ActiveX obsah, jako to mohou být stejně smrtelná jako běh anonymní. Exe.

Několik programů bych zvážit instalaci by ad-aware, Spybot Search a zničit, spywareblaster a možná CCleaner.

Na konci dne, je nejlepší a nejhorší bezpečnostní hrozba uživatele - pokud jsou velmi opatrní na to, co a kdy budete procházet, spolu s přidanými zabezpečení, jako jste si bude obecně bezpečné.

Můj systém: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Základní deska:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Paměť RAM:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048megabajt
Grafické karty (s):
BFG 8800GTS 320mb OC2
Zvuková karta:
Palubní
Pevný disk (y):
2x36gb RAID0 / 200gb / 500GB
Optická mechanika (s):
CDRW + DVD-RW [dvouvrstvý]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Chlazení:
Žalman CNPS9700NT
Síť / Internet:
duální gigabitovou / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operační systém (y):
XP Pro 32Bit
Old 25.prosince 2007, 06:35
Člen Skupina

Nazdraví Gaz.

(Už používám Firefox)

Jsem skutečně měl Ad-Aware za chvíli hned, zapomněl zmínit.

Jsem vzít vaši radu a stáhli dalších utilit jste zmínili, se zdají být zdravé.

Neshledala žádné infekce, které jsem neviděla, než jako dosud, ale je dobré vědět, jsem tu bohaté a komplexní Arsenal anti-malware utility na mém odstranění.

[Cryptology je moje silná stránka tak vím, stejně jako většina, že můžete být nikdy 100% bezpečný!]

Mimochodem, Díky moc za radu & doporučení.

LB.
Old 25.prosince 2007, 11:23
Dárce Skupina

lol i stačí použít kasperski

Můj systém: Cewy se divit Macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Základní deska:
ASUS p5q deluxe
Paměť RAM:
4 harpuna OCZ 1066MHz SLI
Grafické karty (s):
nvidia evga 8800 ultra ko
Zvuková karta:
palubě
Pevný disk (y):
750 harpuna Seagate, 32meg cache
Optická mechanika (s):
3 asus dvd spisovatelé, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Chlazení:
tuniq věž
Síť / Internet:
Duální Gigabit LAN porty
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operační systém (y):
winfail průhled 64 | ubuntu / arch linux
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Canon MP210 Low-Level módu phqinhippy Digitální zobrazovací & Tiskárny 0 16. června 2009 14:02
Nastavit Vaše dovednosti a ukázat Uživatelské Doručovací Info Hybr! D Společenství Novinky a chat 14 21. březen 2009 09:09
Core 2 duo nebezpečí úroveň teploty? mxmad32 Procesory, základní desky & RAM 7 17. ledna 2008 11:39
Hosting s nejvyšší úroveň podpory? Cobalt Web Design, hosting & SEO 4 17. března 2007 05:36
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.