μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Προστασία επίπεδο; Η επαρκής;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 24 Δεκέμβρη 2007, 17:09
Μέλος Ομάδα

Default Προστασία επίπεδο; Η επαρκής;

Γεια σας όλους, νέος χρήστης.

Απλώς αναρωτιέται ...

Κι είναι πολύ παρανοϊκός είμαι αιώνια να ανησυχεί για την ασφάλεια του υπολογιστή και του αρέσει.

Ι σήμερα λειτουργούν (έχουν εγκατασταθεί) αρκετά προγράμματα αντι-κακόβουλου λογισμικού.

Αυτά περιλαμβάνουν Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro, απειλής Fire & Spyware Doctor (PC Tools). Επίσης AVG Anti-rookit ελεύθερη & Hi-τζακ αυτό (το οποίο κυκλοφορεί και να ρίξετε μια ματιά αραιά.)

Αυτά είναι τρέχει & ενημέρωση συχνά? Πολύ σπάνια κάνει διακρίνω τίποτα σοβαρό δυσάρεστο. Γενικά, αν ποτέ βρει οτιδήποτε είναι συνήθως αβλαβείς adware κ.λπ.

Ουσιαστικά αυτό που θα ήθελα να μάθω είναι, είμαι αρκετά προστατεύονται σε μεγάλο βαθμό; Είναι ό, τι έχω επαρκείς;

Εάν δεν είναι, ποια περαιτέρω μέτρα μπορούν να ληφθούν; (Π.χ. Ανώνυμος surfing πελάτη, θα παράσχει μεγαλύτερη προστασία;)

Είμαι τόσο τεχνικά ομόφρονα δεν εμπόδιζαν με οποιεσδήποτε απαντήσεις.

Συμβουλές εκτίμησα πολύ! Cheers, LB.

* Σημείωση: Θα πάρω τα θέματα με το σύστημα δεν PERF. ή καθαρή ταχύτητα περιήγησης. Είμαι με τη χρήση υψηλής ποιότητας μηχανή και πολύ λίπος σωλήνα.
Old 25 Δεκεμβρίου, 2007, 05:29
Ομάδα Δωρητών

Καλώς ήρθατε στο φόρουμ!

Εσείς δεν μπορεί ποτέ να είναι 100% προστατεύονται, αλλά υπάρχουν μερικές definates την οποία μπορείτε να ληφθούν υπόψη κατά την περαιτέρω προστασία του υπολογιστή σας.

Θα συμβούλευα χρησιμοποιώντας adblockplus εάν χρησιμοποιείτε το Firefox. Εάν χρησιμοποιείτε διαφορετικό πρόγραμμα περιήγησης, για την αλλαγή του Firefox.

Υπάρχουν μέθοδοι που ουσιαστικά σαν IESpyAd διαφημίσεις πάνω από 1000 ιστοσελίδες για να σας εμπόδισε κατάλογος, ο οποίος μπορεί να βοηθήσει το κλείδωμα μια απροσδόκητα κακόβουλη ιστοσελίδα. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε τις ρυθμίσεις ασφαλείας στον browser σας να σας κάθε φορά που επιθυμούν να τρέχει ActiveX περιεχόμενο, όπως αυτές μπορούν να είναι εξίσου θανατηφόρος όπως λειτουργεί ως ανώνυμη. Exe.

Λίγα προγράμματα που θα εξετάσουν το ενδεχόμενο θα είναι Ad-Aware, Spybot αναζήτηση και την καταστροφή, spywareblaster και, ενδεχομένως, CCleaner.

Στο τέλος της ημέρας, το καλύτερο και το χειρότερο είναι απειλή για την ασφάλεια του χρήστη - αν είστε πολύ προσεκτικοί σχετικά με το τι και όπου μπορείτε να περιηγηθείτε, μαζί με την πρόσθετη ασφάλεια όπως έχετε, εσείς θα είναι γενικά ασφαλές.

Το σύστημά μου: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
Μνήμες:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Κάρτα γραφικών (ες):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Κάρτα Ήχου:
Εποχούμενες
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [διπλής στρώσης]
Υπόθεση / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Ψύξη:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
διπλή Gigabit / 20Mb Cable
Monitor (ες):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32bit
Old 25 Δεκεμβρίου, 2007, 06:35
Μέλος Ομάδα

Cheers Gaz.

(Έχω κάνει ήδη χρήση Firefox)

Έχω πράγματι είχε Ad-Aware σε για λίγο τώρα, ξέχασα να αναφέρω.

Έχω λάβει τη συμβουλή σας και τη λήψη άλλων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας που αναφέρατε, φαίνεται υγιής.

Δεν βρέθηκε κανένα λοιμώξεις που δεν είδα πριν από ακόμα, αλλά είναι καλό να γνωρίζουμε Έχω μια πλούσια και ολοκληρωμένη Arsenal των αντι-κακόβουλου λογισμικού των επιχειρήσεων κοινής ωφελείας που έχω στη διάθεσή μου.

[Κρυπτογράφηση φόρτε μου είναι ναι το ξέρω, καθώς και οι περισσότερες που δεν μπορεί ποτέ να είναι 100% ασφαλές!]

Τέλος πάντων, ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και τις συστάσεις.

LB.
Old 25 Δεκεμβρίου, 2007, 11:23
Ομάδα Δωρητών

lol i μόνο χρήση kasperski

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Canon MP210 χαμηλού επιπέδου λειτουργίας phqinhippy Digital Imaging & Printers 0 16 Ιουν 2009 14:02
Καθορίστε το επίπεδο δεξιοτήτων και Δείτε το χρήστη Post Info Hybr! Δ Κοινότητας Νέα & Chat 14 21 Μαρ 2009 09:09
Core 2 Duo κίνδυνο επίπεδο θερμοκρασίας; mxmad32 Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 7 17 Ιαν 2008 11:39
Φιλοξενία με το πρώτο επίπεδο στήριξης; Κοβάλτιο Web Design, Hosting & SEO 4 17 Μαρ 2007 05:36
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.