manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Virus, Spyware i sigurnost

Register

Zaštita razini? Adekvatna?

Reply

Thread Tools
Old 24. prosinca 2007, 17:09
Member Group

Default Zaštita razini? Adekvatna?

Pozdrav svima, novi korisnik.

Jednostavno pitate ...

Meni se jako paranoidnog sam vječito zabrinut nad računalnu sigurnost te voli.

Ja trenutno pokrenuti (imati instaliran) dosta protiv štetnih sadržaja programa.

Oni uključuju Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, COMODO Firewall Pro, prijetnja Fire & Spyware Doktor (PC Tools). Također AVG Anti-rookit free jack & Hi-ova (koje mogu pokrenuti i razgledajte rijetko.)

To su trčanje i ažurirati često, vrlo rijetko se mogu otkriti ništa ozbiljno nepovoljan. Uglavnom, ako sam ikada naći ništa to obično bezazlenog adware i sl.

Uglavnom ono što bih želio je znati, jako sam dovoljno zaštićeni? Je ono što sam dobio dovoljan?

Ako ne, što dalji koraci mogu poduzeti? (Npr. Anonimno surfanje klijenta, to će dati više zaštiti?)

I'm tehnički istomišljenika pa ne držite leđa s bilo odgovora.

Savjeti mnogo poštovati! Klicati, LB.

* NB ću nema problema sa sustavom perf. net ili pregledavanja brzinu. Im 'koristeći visoke kraj stroja i prilično debelu cijev.
Old 25. prosinca 2007, 05:29
Donatorska Grupa

Dobrodošli na forumima!

Vi nikada ne može biti 100% zaštićena, ali postoji nekoliko definates koje možete uzeti u obzir prilikom daljnjeg zaštiti vaše računalo.

Ja bih savjetovati koristeći adblockplus ako koristite Firefox. Ako koristite drugi preglednik, promjenu Firefox.

Postoje metode koje u osnovi kao IESpyAd oglase preko 1000 web lokacije na svoj popis blokiran, što može uvelike pomoći blokiranjem jednog neočekivano zlonamjernih web-stranice. Također možete promijeniti Vaše sigurnosne postavke u pregledniku pitati sve vas koji želite pokrenuti ActiveX sadržaja, kao što ti može biti jednako kao smrtonosno prikazivati kao anonimni. Exe.

Nekoliko programa Htjela bi se razmisliti o instalaciji Ad-Aware, Spybot traži i uništi, spywareblaster, a možda CCleaner.

Na kraju dana, najbolje i najgore je prijetnja sigurnosti korisnika - ako su vrlo pažljivi šta i gdje se pregledavati, uz dodano sigurnosti kao što ste, od vas će biti sigurna.

My System: = /

Procesor (i):
AMD 64x2 6000 +
Matične ploče:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM memorija:
Gusar XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Grafička kartica (e):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Tvrdi disk (i):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optički pogon (e):
CDRW + DVD-RW [dual layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Hlađenje:
Zalman CNPS9700NT
Network / Internet:
dual Gigabit / kabelski 20mb
Monitor (e):
19 "HannsG
Operacijski sustav (e):
XP Pro 32Bit
Old 25. prosinca 2007, 06:35
Member Group

Živjeli Gaz.

(Ja već koristim Firefox)

Ja sam zapravo imala Ad-Aware u neko vrijeme sada, je zaboravio to spomenuti.

Ive 'uzeti vaše savjete i ostalih komunalnih usluga preuzeli ste rekli, oni činiti se zvuk.

Nije pronađena nijedna infections da nisam vidi kao prije, ali svoj 'dobar to znati sam dobio obilan i sveobuhvatne Arsenal protiv zlonamjernih programa na mom komunalije na raspolaganju.

[Kriptologija je moj forte pa znam kao i većina da se nikada ne može biti 100% siguran!]

Inače, Puno hvala za savjete i preporuke.

LB.
Old 25. prosinca 2007, 11:23
Donatorska Grupa

lol ja pravedan korištenje kasperski

My System: Cewy je čudo macine

Procesor (i):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Matične ploče:
ASUS p5q deluxe
RAM memorija:
4 čeze ocz 1066mhz sli
Grafička kartica (e):
nvidia evga 8800 ultra ko
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
750 čeze SEAGATE, 32meg cache
Optički pogon (e):
3 ASUS DVD piscima, lightscribe
Case / PSU:
armoursuite-lian li pc-p60
Hlađenje:
tuniq toranj
Network / Internet:
dual Gigabit LAN portovi
Monitor (e):
24 "Dell 2408wfp
Operacijski sustav (e):
winfail vidik 64 | Ubuntu / arch linux
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.