![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello all, az új felhasználó. Csak gondoltam ... Én is nagyon paranoiás vagyok örökké aggodalmát fejezi ki a számítógépes biztonság és a szeret. Én jelenleg fut (telepítés előtt) jó néhány anti-malware program. Ezek közé tartozik Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro, Threat Fire & Spyware Doctor (PC Tools). Szintén AVG Anti-rookit ingyenes és Hi-jack ez (amit vezetett és nézd ritkán.) Ezek futnak és frissítése gyakran, nagyon ritkán lehet észlelni semmit komolyan kellemetlen. Általában, ha valaha is találni valamit, hogy általában ártalmatlan adware stb Alapvetően mit szeretnék tudni, én is elég erősen védett? Hát mi van elegendő? Ha nem, milyen további intézkedéseket lehet hozni? (Pl. névtelen szörfözés ügyfél azt, hogy több védelem?) Én műszaki beállítottságú ne tartsa vissza a válaszokat. Tanácsadás much appreciated! Cheers, LB. ![]() * Megjegyzés: Én nem kérdéseket rendszer PERF. vagy nettó böngészés sebességét. Én használ egy magas gép és nagyon zsír pipe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Üdvözlünk a fórumon! Azt soha nem lehet 100%-os védelmet, de van néhány definates amely akkor veszi figyelembe, ha további védelme számítógépre. Azt tanácsolnám segítségével adblockplus Ha használja a Firefox. Ha más böngészőt, a változás a Firefox. Vannak olyan módszerek, mint IESpyAd, amely alapvetően a hirdetések több mint 1000 a blokkolt oldalak listáját, amely nagymértékben segít blokkoló váratlanul rosszindulatú honlapján. Azt is megváltoztathatja a biztonsági beállításokat a böngészőben kérdezni everytime a futtatni kívánt ActiveX-tartalom, mivel ezek is ugyanúgy működik, mint ahogy halálos anonim. Exe. Néhány program azt mérlegelniük kell Ad-Aware, Spybot Search és megsemmisítése, spywareblaster és esetleg CCleaner. Végén az a nap, a legjobb és a legrosszabb a biztonsági fenyegetés a felhasználó - ha nagyon óvatos, hogy mit és hol böngészés, valamint a biztonság, mint Ön, akkor az általában biztonságosnak.
|
| |||
| |||
| Cheers Gaz. (Én már Firefox) Én tulajdonképpen már az Ad-Aware és egy darabig most, azt felejtette el megemlíteni. Én venni a tanácsot és a letöltött más segédprogramok Ön említette, úgy tűnik, eredményes. Nem találtam olyan fertőzések, hogy én nem láttam, mint mielőtt még, de ez jó, ha tudod, hogy van egy gazdag és átfogó Arsenal anti-malware utilities at my rendelkezésére. [Cryptology én is így tudom, valamint a legtöbb, amit soha nem lehet 100% biztos!] Különben is, Köszönöm a tanácsot és az ajánlásokat. ![]() LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol én csak használatra kasperski