mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Aizsardzības līmeni? Pietiekama?

Reply

Thread Tools
Old Decembris 24, 2007, 17:09
Loceklis

Default Aizsardzības līmeni? Pietiekama?

Hello all, jaunu lietotāju.

Tikai jautājums ...

Man ir diezgan paranoisks esmu mūžīgi bažas datoru drošība un patīk.

Es šobrīd vada (ir uzstādīta) diezgan maz anti-ļaundabīgo programmu programmām.

Tie ietver Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro, Threat Fire & Spyware Doctor (PC Tools). Arī AVG anti rookit bezmaksas & Hi-Jack šī (ko es vadīt un veikt izskatās reti.)

Tie ir vadīt un atjaunināt bieži, ļoti reti man atklāt kaut ko ļoti nelabvēlīgs. Parasti, ja man kādreiz uzzināt kaut ko tā parasti nekaitīgs adware utt

Būtībā tas, ko es gribētu zināt, es esmu ļoti pietiekami aizsargāti? Ir tas, kas man ir pietiekami?

Ja ne, kādus turpmākus pasākumus varētu es? (Piemēram, Anonīms sērfošanu klientam, kas to nodrošinātu lielāku aizsardzību?)

Es esmu tehniski domājošiem, lai neradītu šķēršļus ar jebkuru atbildes.

Padomu much appreciated! Cheers, LB.

* NB I'll nav saskaņota ar sistēmas perf jautājumiem. vai neto pārlūkošanas ātruma. Es esmu, izmantojot augstākās klases mašīnu un diezgan tauku cauruli.
Old Decembris 25, 2007, 05:29
Donors Group

Welcome to forumu!

Jūs nekad nevar būt 100% aizsardzību, bet ir dažas definates kurā var ņemt vērā, ja papildu aizsardzība Jūsu datoram.

Es ieteiktu izmantot adblockplus ja jūs izmantojat Firefox. Ja Jūs lietojat citu pārlūkprogrammu, izmaiņas Firefox.

Ir metodes, piemēram IESpyAd kas pamatā reklāmām vairāk nekā 1000 tīmekļa vietņu bloķēto sarakstu, kas var ievērojami palīdzēt bloķēt negaidīti ļaunprātīgs mājas lapā. Varat arī mainīt drošības iestatījumus savā pārlūkprogrammā, lai jums lūgt everytime vēlaties palaist ActiveX saturu, jo tie var būt tikpat nāvējošs kā skriešana anonīms. Exe.

Dažas programmas, es būtu jāapsver iespēja izveidot būtu ad-aware, Spybot Search and Destroy, SpywareBlaster un, iespējams, CCleaner.

Pēc beigām dienā, labākajiem un sliktākajiem drošības draudiem ir lietotājs - ja Jums ir ļoti rūpīgi par to, ko un kur tu pārlūkot, kopā ar papildu drošību, piemēram, jums, jums parasti ir droši.

Mana sistēma: = /

Processor (s):
AMD 64x2 6000 +
Motherboard:
Asus M2N32 SLI DELUXE WIFI
RAM Operatīvā atmiņa:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Graphics Card (s):
BFG 8800GTS 320MB OC2
Sound Card:
Onboard
Hard Drive (s):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Optical Drive (s):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Case / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Dzesēšana:
ZALMAN CNPS9700NT
Tīkla / Internets:
divējāda gigabit / 20MB Cable
Monitor (s):
19 "HannsG
Operating System (s):
XP Pro 32Bit
Old Decembris 25, 2007, 06:35
Loceklis

Cheers Gaz.

(Es jau izmanto Firefox)

Man tiešām bija Ad-Aware ir par, bet tagad aizmirsu pieminēt.

Esmu lietojis Jūsu ieteikumi un lejupielādēt citās sabiedrisko pakalpojumu jūs minējāt, tās liekas skaņas.

Neatrada nevienu infekcijas, ka es neredzēju, pirms kā vēl, bet tas ir labi zināt, man bagātīgu un vispusīgu Arsenal anti-ļaundabīgo programmu komunālo manā rīcībā.

[Cryptology is my forte, lai es zinu, kā arī lielāko ka jūs nekad nevar būt 100% droša!]

Anyway, pateicoties daudz par padomu un ieteikumiem.

LB.
Old Decembris 25, 2007, 11:23
Donors Group

lol Es tikai izmantot kasperski

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta