![]() |
|
| |||
| |||
| Hello all, jaunu lietotāju. Tikai jautājums ... Man ir diezgan paranoisks esmu mūžīgi bažas datoru drošība un patīk. Es šobrīd vada (ir uzstādīta) diezgan maz anti-ļaundabīgo programmu programmām. Tie ietver Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro, Threat Fire & Spyware Doctor (PC Tools). Arī AVG anti rookit bezmaksas & Hi-Jack šī (ko es vadīt un veikt izskatās reti.) Tie ir vadīt un atjaunināt bieži, ļoti reti man atklāt kaut ko ļoti nelabvēlīgs. Parasti, ja man kādreiz uzzināt kaut ko tā parasti nekaitīgs adware utt Būtībā tas, ko es gribētu zināt, es esmu ļoti pietiekami aizsargāti? Ir tas, kas man ir pietiekami? Ja ne, kādus turpmākus pasākumus varētu es? (Piemēram, Anonīms sērfošanu klientam, kas to nodrošinātu lielāku aizsardzību?) Es esmu tehniski domājošiem, lai neradītu šķēršļus ar jebkuru atbildes. Padomu much appreciated! Cheers, LB. ![]() * NB I'll nav saskaņota ar sistēmas perf jautājumiem. vai neto pārlūkošanas ātruma. Es esmu, izmantojot augstākās klases mašīnu un diezgan tauku cauruli. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome to forumu! Jūs nekad nevar būt 100% aizsardzību, bet ir dažas definates kurā var ņemt vērā, ja papildu aizsardzība Jūsu datoram. Es ieteiktu izmantot adblockplus ja jūs izmantojat Firefox. Ja Jūs lietojat citu pārlūkprogrammu, izmaiņas Firefox. Ir metodes, piemēram IESpyAd kas pamatā reklāmām vairāk nekā 1000 tīmekļa vietņu bloķēto sarakstu, kas var ievērojami palīdzēt bloķēt negaidīti ļaunprātīgs mājas lapā. Varat arī mainīt drošības iestatījumus savā pārlūkprogrammā, lai jums lūgt everytime vēlaties palaist ActiveX saturu, jo tie var būt tikpat nāvējošs kā skriešana anonīms. Exe. Dažas programmas, es būtu jāapsver iespēja izveidot būtu ad-aware, Spybot Search and Destroy, SpywareBlaster un, iespējams, CCleaner. Pēc beigām dienā, labākajiem un sliktākajiem drošības draudiem ir lietotājs - ja Jums ir ļoti rūpīgi par to, ko un kur tu pārlūkot, kopā ar papildu drošību, piemēram, jums, jums parasti ir droši.
|
| |||
| |||
| Cheers Gaz. (Es jau izmanto Firefox) Man tiešām bija Ad-Aware ir par, bet tagad aizmirsu pieminēt. Esmu lietojis Jūsu ieteikumi un lejupielādēt citās sabiedrisko pakalpojumu jūs minējāt, tās liekas skaņas. Neatrada nevienu infekcijas, ka es neredzēju, pirms kā vēl, bet tas ir labi zināt, man bagātīgu un vispusīgu Arsenal anti-ļaundabīgo programmu komunālo manā rīcībā. [Cryptology is my forte, lai es zinu, kā arī lielāko ka jūs nekad nevar būt 100% droša!] Anyway, pateicoties daudz par padomu un ieteikumiem. ![]() LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol Es tikai izmantot kasperski
|
| Bookmarks |