![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Witam wszystkich nowych użytkowników. Just wondering ... Mnie jest dość paranoiczne I'm wiecznie zainteresowanych nad bezpieczeństwem komputerowym i lubi. I obecnie uruchomić (zainstalowany) sporo anty-malware programów. Obejmują one Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro Threat Fire & Spyware Doctor (PC Tools). Również AVG Anti-rookit wolny & Hi-jack tym (co mogę uruchomić i podejmuje się rzadko). Są to uruchomić aktualizację i często; bardzo rzadko mogę wykrywać coś poważnie przewrotny. Generalnie, jeśli kiedykolwiek coś znaleźć to zwykle nieszkodliwe adware itp. Zasadniczo to, co chciałbym się dowiedzieć się, jestem wystarczająco mocno chroniony? Czy to, co mam wystarczające? Jeśli nie, jakie kroki mogę podjąć? (Np. Anonimowy surfing klienta, to będzie więcej ochrony?) I'm technicznie poglądach więc nie trzymaj się z wszelkich odpowiedzi. Porady much appreciated! Cheers, LB. ![]() * Uwaga będę miał żadnych problemów z systemem perf. netto lub przeglądania prędkości. Jestem przy użyciu najwyższej klasy maszyny i całkiem tłuszczu rury. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Witamy na forum! Możesz nie być w 100% chronione, ale istnieje kilka definates, które można wziąć pod uwagę przy dalszej ochrony komputera. I będzie doradzać przy użyciu adblockplus Jeśli używasz przeglądarki Firefox. Jeśli korzystasz z innej przeglądarki, zmień firefox. Istnieją metody, które w zasadzie jak IESpyAd reklamy ponad 1000 witryn do listy zablokowanych, które mogą znacznie pomóc blokowania złośliwego jeden nieoczekiwanie stronie. Możesz także zmienić ustawienia zabezpieczeń w przeglądarce prosić everytime chcesz uruchomić ActiveX treści, jak mogą one być równie śmiertelna jak działa anonimowy. Exe. Kilka programów chciałbym rozważyć zainstalowanie będzie ad-aware, Spybot Search and Destroy, spywareblaster i ewentualnie CCleaner. Na koniec dnia, najlepsze i najgorsze jest zagrożenie bezpieczeństwa użytkownika - jeśli są bardzo ostrożni, co i gdzie można przeglądać wraz z dodatkiem bezpieczeństwa jak masz, to na ogół być bezpieczne.
|
| |||
| |||
| Cheers Gaz. (I już używam Firefox) I've faktycznie w Ad-Aware na chwilę się, zapomniałem wspomnieć. I've podjęte waszą radą i pobrać inne wymienione programy użytkowe, które wydają dźwięk. Nie znaleziono żadnych zakażeń, że nie widzi, jak przed jeszcze, ale dobrze jest wiedzieć, I've got a bogate i wyczerpujące Arsenal anty-malware komunalnej w mojej dyspozycji. [Cryptology jest mój forte tak wiem, jak najbardziej, że nigdy nie można być w 100% bezpieczna!] Anyway, Serdecznie dziękuję za poradę i zalecenia. ![]() LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol i po prostu korzystać KASPERSKI
|
| Zakładki |