![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună ziua tuturor, noul utilizator. Doar intrebam ... Eu fiind destul de paranoic Sunt veşnic în cauză peste securitatea calculatoarelor şi place. Am rulat în prezent (au instalat) destul de multe programe anti-malware. Acestea includ Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro, Threat Fire & Spyware Doctor (PC Tools). De asemenea, AVG Anti-rookit liber & Hi-jack aceasta (pe care am fugi şi să aruncaţi o privire rar.) Acestea sunt difuzate & actualizare frecvent; foarte rar îmi pot detecta nimic serios nocivă. În general, dacă l-am găsit ceva este de obicei inofensiv adware etc În principiu, ceea ce aş vrea să ştiu este, eu sunt destul de puternic protejat? Este ceea ce eu am suficient? Dacă nu, ce măsuri pot să iau? (De exemplu, navigarea pe client anonim, ar oferi mai multă protecţie?) Sunt conştient de acest lucru din punct de vedere tehnic, nu ezita cu orice răspuns. Sfaturi apreciat! Noroc, LB. ![]() * NB Voi nu au probleme cu sistemul de perf. net sau viteza de navigare. Sunt folosind o maşină de mare scop şi destul de grăsime pipe. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bine ati venit pe forum! Niciodata nu poti sa fi de 100% protejate, dar există un număr de definates care puteţi să luaţi în considerare la măsuri suplimentare pentru protecţia PC-ului. Aş recomanda utilizarea adblockplus dacă utilizaţi Firefox. Dacă utilizaţi un browser diferit, de o modificare a Firefox. Există metode ca IESpyAd care, practic peste 1000 de anunturi site-uri web pentru a vă blocat listă, care poate ajuta foarte mult blocarea un mod neaşteptat rău site-ului. De asemenea, puteţi să vă schimbaţi setările de securitate din browser-ul dvs. să vă întreb de fiecare dată când doresc să rulaţi ActiveX de conţinut, deoarece acestea pot fi la fel de mortal ca să ruleze ca un anonim. Exe. Câteva programe Aş considera instalarea ar fi ad-conştient, spybot de căutare şi de a distruge, spywareblaster, şi, posibil, CCleaner. La sfârşitul zilei, cel mai bun şi cel mai grav pericol de securitate este de utilizator - dacă sunteţi foarte atenţi cu privire la ceea ce si unde va parcurge, de-a lungul cu adaos de securitate pe care le-aţi dori, va fi, în general, în siguranţă.
|
| |||
| |||
| Noroc Gaz. (I deja Firefox) Am avut de fapt Ad-Conştient în timp ce pentru un moment, am uitat să menţionez. I-am luat-vă de consiliere şi descărcat de alte utilitare le-aţi menţionat, ei par sunet. Nu a fost găsit nici un infecţii că nu am vedea ca, înainte de a încă, dar este bine de ştiut Am o abundente şi cuprinzătoare Arsenal de anti-malware utilitati la dispoziţia mea. [Cryptology meu forte este asa ca stiu ca si cele mai multe pe care le-aţi nu poate fi niciodata 100% sigur!] Oricum, Multumesc mult pentru sfaturi şi de recomandări. ![]() LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol i doar utilizarea kasperski